• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. Bu gün kontrole gittim ben bişey demeden ne yapalım dedi. Tam olmamış istersen burun ucunu kaldırıp, dolgu yapalım dedi. 2 ay sonra tekrar gidip tekrar değerlendireceğiz. Ben tekrar ameliyatı düşünmüyordum ama bugün kendisi söyleyince demek ki daha iyisi olabilir düşüncesiyle revizyona olumlu bakıyorum. Kolay bi operasyon olacağını söyledi. bakalım ne olcak.

aa çok şaşırdım cnm ya. sen burnundan memnundun. demek ki onların bakış açısı farklı. ben de senin burnunu beğeniyorum yüzünle çok uyumlu. gerçi benim gördüğüm resimler 5 aylık değildi sonrdan mı düştü.. ilk ayda birşey dememiş miydi? haberdar et bizi..

Ben aslında burnumdan pek de memnun değildim ama olacağı bukadarmış düşüncesiyle avutuyordum kendimi. Daha önce hocaya dile getirdim aslında tam olarak hoşlaşmadığımı ama o yapılabileceğimiz bukadardı demişti. Son görüşmede ise ben bişey demeden o söyledi. Demek ki kendi içinede sinmedi. Eski burnun ucum düşüktü ama önden ince görünümlüydü şimdi ise o düşüklüğü burnumun ucunda topladığından ucu büyük duruyo. Pek öyle estetik yapılmış bi görüntü yok yani. Nefes problemim ve kemerim gitti sadece.
Bende daha iyi olabilir düşüncesiyle olacağım. Başka bi doktor düşünmüyorum çünkü bi o kadar para daha veremem ayrıca Reha Bey'e de güven duyuyorum. Ben senin resimleri gördüm mü hatırlamıyorum. Profiline ekleyebilirsen sevinirim.

Bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. Bu gün kontrole gittim ben bişey demeden ne yapalım dedi. Tam olmamış istersen burun ucunu kaldırıp, dolgu yapalım dedi. 2 ay sonra tekrar gidip tekrar değerlendireceğiz. Ben tekrar ameliyatı düşünmüyordum ama bugün kendisi söyleyince demek ki daha iyisi olabilir düşüncesiyle revizyona olumlu bakıyorum. Kolay bi operasyon olacağını söyledi. bakalım ne olcak.

canım banada 15-20 dakikalık birşey dedi.sadece burun ucu düzelecek...yani koca bir ameliyatta düzeltilemeyen burun 20 dkikada düzelirmi .benim burun deliklerimde kocaman hele önden kalın ve sarkık bir burun ucu yani şaştımda kaldım çektiğim o kadar zahmetemi acıyım verdiğim o kadar parayamı birde çevremdeki kişilerin o değişik yorumlarına mı?yoksa yıllarca araştırdıktan sonra karar verdiğim doktor seçimimdeki yanlışımamı?o çok yoğun çok sempatik sayfalarca övgüler alan doktorum hakkında ki güzel yorumlara ne oldu???

canım banada 15-20 dakikalık birşey dedi.sadece burun ucu düzelecek...yani koca bir ameliyatta düzeltilemeyen burun 20 dkikada düzelirmi .benim burun deliklerimde kocaman hele önden kalın ve sarkık bir burun ucu yani şaştımda kaldım çektiğim o kadar zahmetemi acıyım verdiğim o kadar parayamı birde çevremdeki kişilerin o değişik yorumlarına mı?yoksa yıllarca araştırdıktan sonra karar verdiğim doktor seçimimdeki yanlışımamı?o çok yoğun çok sempatik sayfalarca övgüler alan doktorum hakkında ki güzel yorumlara ne oldu???

Doğru söylüyosun ilk ameliyatta niye yapamadı diye insan düşünüyor. Benim ablamda kardeşimde oldu başka doktora hiç böyle sorun yaşamamışlardı. Ben de daha iyi bi doktor bulma düşüncesi ve doktorun yaptığı burunların doğal olması ve beğenildiğinin belirtilmesi üzerine ve tanınmış bir doktor olması nedeniyle korkusuzca masayta yattım. Olmazsa başka bi doktordan fikir mi alsam?

Bugün Reha Hocaya kontrole gittim burnumun güzel olduğunu :nazar:söyledi ve şikayetin olursa tlf et dedi.Artık burnumu çarpmam sorun olmazmış.İkinci burun ameliyatı geçirecek arkadaşlar sizlere de tekrar geçmiş olsun kimse istemez o eziyeti bir daha çekmeyi umarım en kısa zamanda en güzel buruna kavuşursunuz.

mrb arkadaslar bende Reha Bey'e ameliyat olmak istiyorum ama çok yoğun aradım haziranda arayın dediler o kadar beklemek istemiyorum başka tavsiyesi olan var mı ?? Mesela Selehattin Hoca nasıl bilgisi olan var mı ?
yada Reha Bey'den randevu almanın başka bir yolu varmı :))

Bugün Reha Hocaya kontrole gittim burnumun güzel olduğunu :nazar:söyledi ve şikayetin olursa tlf et dedi.Artık burnumu çarpmam sorun olmazmış.İkinci burun ameliyatı geçirecek arkadaşlar sizlere de tekrar geçmiş olsun kimse istemez o eziyeti bir daha çekmeyi umarım en kısa zamanda en güzel buruna kavuşursunuz.

sanyil ilk randevunu ne zaman almıştın ne kadar zaman sonrasına verdiler ?

sanyil ilk randevunu ne zaman almıştın ne kadar zaman sonrasına verdiler ?

canım ben randevumu ocak 6 ya almıştım hemen de ameliyat günü verdiler 28 ocakta da ameliyat oldum işim rast gitti Allahtan çünkü ben burnuma o kadar sinir oluyordumki reha bey yapmazsa başkasına olurum artık ne yapıyım diyordum.

ya arkadaşlar, bazılarınız ucunu beğenmedim,doktora gittim 2-3 ay sonra gel küçük bir operasyon yapalım demiş. bu ikinci operasyonun parasını da ödüyor musunuz.?

buyrunnnnnnnnn durumumuzu özetle çok iyi açıklamışsın canım.kendisi pek bişi yapmadığı için 15-20 dakika bile ona fazla gelir:1ninca: iyi yöntem bulmuş o ya doğal burun yapıorum die az bişi törpüden koklatmış az bişi kaldırmış kaldırmamış hooppp bi bakmışsın doğal burnun!!! yani Allah'ın bize lütfettiği burnumuz. bırakın Allah aşkıına :kızgın: iyi bulmuş yolunu o:kızgın: ben Ünal beyin yanına gittim geçenlerde burnumun içindeki eğri kemik duruomuş arkadaşlar ya,kırılmamış ki senin burnun ameliyat olduğuna emin misin dedi:kızgın: hadii naparsın şimdi!! eski resmimi görünce daha da şok oldu adam güldü artık. aYnı burun duruo çünkü saolsun!!

Ona 2.ameliyat olmak mı.....ben sizin kadar cesaretli değilim arkdaşlar:olmaz: cesaretten bile öte bi duygu bu benim için.Ben ona hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum:sinifsinif:

PC: ondan randevu almak isteyipte alamayan kişiler...bu sizin iyi düşünmeniz,bir kere daha bir kere daha düşünmeniz için bir işaret olabilir..

Benden Bu Kadar.....

reha bey yada diğer doktorlara ameliyat olan arkadaşlar!!!eyer burnunuz sizce güzelse,içinize sindiğse tamamdır.zaten olması gerekende bu fakat aynada hala sizi rahatsız ediyor sa şöyle olmalıydı böyle olmalıydı diyorsanız...burada bir sorun vardır bu şekilde düşündükten sonra doktor çok güzel oldu demiş yada başkaları demiş hiç önemli değil.tabi bu tamamen benim fikrim ikinci düzeltmeye para alır mı bilmem doğrusu hazecimin söylediği gibi bu büyük bir cesaret olur...ben bir kez ameliyat oldum benim doktorumsa günde defalarca ameliyat yapan bir senelik randevulerının dolu olan en iyi estetikçiler arasında adı geçen bir doktor...buda ona bu ayrıca bir sorumluluk getirir ...

buyrunnnnnnnnn durumumuzu özetle çok iyi açıklamışsın canım.kendisi pek bişi yapmadığı için 15-20 dakika bile ona fazla gelir:1ninca: iyi yöntem bulmuş o ya doğal burun yapıorum die az bişi törpüden koklatmış az bişi kaldırmış kaldırmamış hooppp bi bakmışsın doğal burnun!!! yani Allah'ın bize lütfettiği burnumuz. bırakın Allah aşkıına :kızgın: iyi bulmuş yolunu o:kızgın: ben Ünal beyin yanına gittim geçenlerde burnumun içindeki eğri kemik duruomuş arkadaşlar ya,kırılmamış ki senin burnun ameliyat olduğuna emin misin dedi:kızgın: hadii naparsın şimdi!! eski resmimi görünce daha da şok oldu adam güldü artık. aYnı burun duruo çünkü saolsun!!

Ona 2.ameliyat olmak mı.....ben sizin kadar cesaretli değilim arkdaşlar:olmaz: cesaretten bile öte bi duygu bu benim için.Ben ona hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum:sinifsinif:

PC: ondan randevu almak isteyipte alamayan kişiler...bu sizin iyi düşünmeniz,bir kere daha bir kere daha düşünmeniz için bir işaret olabilir..

Benden Bu Kadar.....

yazdıkların beni hiç şaşırtmadı.benim ameliyatım 45-50 dakika sürdü.ayılma süresi içinde....:oklava:önden aynı eskisi gibi yandan güzel ama burun deliklerim kocaman burun deliğimin tam önündeki izi hiç saymıyorum bile...benimde düşündüğüm doktorlar ünal ve zühtü beyler ...hadi hayırlısıeyvahedigeldismile

Yeni resimlerimi koydum kızlar..Yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:

Benden Bu Kadar.....

Hazecim ben de ünal beye muayene olmayı düşünüyordum ama insan korkuyo 2. ameliyat hadi olmadı 3. Sonumuz iyi olur inşallah. Ünal Bey' i nasıl buldun peki ona olmayı düşünüyor musun?

reha dünya tatlısıdır ama burun ameliyatınızı ona olmayın derim ben baska bir sey demiyorum nebil bozdoğan iyiymiş diye duydum bilginize kızlar

reha dünya tatlısıdır ama burun ameliyatınızı ona olmayın derim ben baska bir sey demiyorum nebil bozdoğan iyiymiş diye duydum bilginize kızlar

ben reha beyden önce nebil bozdoğana gittim bilgisayarda çalışma falan yaptık ama bana sen nasıl istersen onu yapıyım dedi yani burnuma yeniden şekil verecekti o yüzden ben istemedim nebil beyi çünkü estetik mağduru olabilirdim sonra reha beyi duydum doğal burun yaptığını öğrendim ve reha beye oldum şu anda pişman değilim

ben reha beyden önce nebil bozdoğana gittim bilgisayarda çalışma falan yaptık ama bana sen nasıl istersen onu yapıyım dedi yani burnuma yeniden şekil verecekti o yüzden ben istemedim nebil beyi çünkü estetik mağduru olabilirdim sonra reha beyi duydum doğal burun yaptığını öğrendim ve reha beye oldum şu anda pişman değilim
İlk aylarda şişten pek farkedilmiyo ama şişler inince burnunuzda pek bi değişiklik olmadığını farkediyorsunuz. Benim burun ucu düşüklüğü ve kemer ve eğrilik vardı. Eğrilik halen var bilemiyorum neden düzeltilemedi sonuçta kemik kırılıyo. Milimetrik hatayı bırak santimetrik hata var bence. Burun ucuda ilk başta kalkık gibi geliyo insana şişlerden ama zamanla bir balon gibi sönüyo ve tekrar balkabağına dönüyor. Tabi bu durum benim için geçerli genel konuşmuyorum. Senin ameliyat olalı ne kadar zaman geçti. İlk aylar bende memnundum çünkü umutluydum Burnumun değişip güzelleşeceğinden şişlerin ineceğinden ama öyle olmadı malesef

özelden de yazdım,burnunuzda çok büyük bi sorun yoksa bence ameliyat olmaya değmez,ünal beyi düşünüyorsanız ben ünal beye ameliyat oldum,sorularınız varsa cevaplayabilirim

hulocum ilk iki ay benimde burnum gayet iyi görünüyordu şişler inince takke düştü kel göründü .adeda her gün daha sarkıyor,kalın ve sarkık bir burun ucu ve sanki burun deliklerimde gittikçe büyüyor.bir bayan değilde erkek burnu gibi sert ifadeli çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum...üzgünümm

Back