ben 28 ocakta ameliyat oldum ama ben doğal burun isterken çok kavisli olmuş :1no2:hiç beğenmiyorum küçücük yapmış burnumu işyerinde herkes farketti estetik olduğumu ve moralim çok bozuldu demek ki reha hoca herkese doğal yapmııyormuş tecrübeyle sabittirklava:
hazeciğim bana seni anladım istediğin gibi olacak dedi.ucunun önde olduğunu kabul etti fakat nisana kadar bekle dedi.çevremden kimse burnun kötü demedi belkide kırmamak için söylemediler.hatta o gün hastanede herkes beğendi.ama ben takılmış durumdayım oyüzden senide çok iyi anlıyorum.şimdi benim için bu sürede zor bir süre ve ya yine olmazsa da diyorum.başka bir doktormu seçsemmi diyorum.yani burnum başıma ameliyat sonrasıda bela oldu.ben senin burnunu çok iyi hatırlıyorum dışarıdan bir gözle asla rahatsız edici degil dogal fakat seni rahatsız ediyor aynanın başında şöylemi olsaydı diyorsan seni anlarım bende öyleyim.karar vermekte çok zor ilk seferinde olsaydı bu burun ucu ne olurdu sanki bu ne bitmeyen bir süre...?
ilk ay öyle olur.benimki de çok şişmişti.çok kalın görünüyodu ve kanatları çok genişti.gergin duruyodu.daha çok erken senin için.zamanla düzelir merak etme..kızlar merhaba..benim de atelim çıktı ve altından patates gibi burun çıktı. burun kanatları çok geniş.ucu kocaman bir top gibi.sivrilik adına hiçbişi yok. yüzüme hiç yakıştıramıorum bu burnu.inanılmaz kaba. ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olun çok mu şişitir burnum. bir de ucu sivrilcek mi.bunalımdayım resmen.
kızlar merhaba..benim de atelim çıktı ve altından patates gibi burun çıktı. burun kanatları çok geniş.ucu kocaman bir top gibi.sivrilik adına hiçbişi yok. yüzüme hiç yakıştıramıorum bu burnu.inanılmaz kaba. ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olun çok mu şişitir burnum. bir de ucu sivrilcek mi.bunalımdayım resmen.
Kızlar, özel günlerde yada o güne yaklaşırken sizinde burnunuz normalden daha fazla şişiyor mubilmiyorumkismile Benim baya kabalaşıyo daa:1ninca:
kızlar çok sağolun. ben de yavaş yavaş yeni burnuma alışıyorum galiba. ilk günlerdeki şişlikler gün geçtikçe azalıo. burnun yüze oturması böyle birşey sanırım:) ama hala çok çok şiş burnum taş gibi. umarım bu şişlikler de geçer. bu arada estetik yaptırdığımı kimse anlamadı. estetik ayptırdım deyince hayran kaldılar. çok güzel, çok doğal olmuş dediler. ben de çooooook sevindim. Reha hoca gerçekten iyi:)
sağolasın misscim. bu arada albüme koyduğun fotoya baktım. şişlikler inince çok daha güzel olmuş burnun. güle güle kullan cnm...
arkadaşlar beş ay önce reha beye ameliyat oldum.ne yazıkki burun ucum sorunlu .reha beyde nisanda yapalım altı ayı doldur dedi.benim durumumda olan varmı?tekrar aynı doktora gitmek ne kadar doğru bilemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?