İlk aylarda şişten pek farkedilmiyo ama şişler inince burnunuzda pek bi değişiklik olmadığını farkediyorsunuz. Benim burun ucu düşüklüğü ve kemer ve eğrilik vardı. Eğrilik halen var bilemiyorum neden düzeltilemedi sonuçta kemik kırılıyo. Milimetrik hatayı bırak santimetrik hata var bence. Burun ucuda ilk başta kalkık gibi geliyo insana şişlerden ama zamanla bir balon gibi sönüyo ve tekrar balkabağına dönüyor. Tabi bu durum benim için geçerli genel konuşmuyorum. Senin ameliyat olalı ne kadar zaman geçti. İlk aylar bende memnundum çünkü umutluydum Burnumun değişip güzelleşeceğinden şişlerin ineceğinden ama öyle olmadı malesef
nilsaacım mesajını aldım cnm.iki ay sonra sanırım şişleri inimce burunum öndenkalın ve sarkık olduğunu gördüm ilerleyen aylar içindeyse bu dahada arttı.altıncı aydayım burun şeklim iyice belli oldu eskisi gibi şiş değil artık .cnmbende buradan tavsiyelerle oldum reha beye ama şimdi o güzel yazıları göremiyorum.dilerim senin memluniyetin devam eder ve isteğin burna kavuşursun...cnmmm
özelden de yazdım,burnunuzda çok büyük bi sorun yoksa bence ameliyat olmaya değmez,ünal beyi düşünüyorsanız ben ünal beye ameliyat oldum,sorularınız varsa cevaplayabilirim
10 mayıs ameliyet günüm arkadaslar :) başka bir arkadasımla aynı gün ameliyat olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?