Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

reha yavuzere ameliyat olan arkadaşlar memlunmusunuz?bende dört ay önce ameliyat oldum.burnum nerdeyse aynı haline döndü.kendisi yurt dışına çıkmış şimdi kara kara düşünüyorum.ne yapmam gerekir .ilk aylar yine iyiydi sonra burun ucum eski haline döndü.bundan sonra değişirmi?hiç sanmıyorum

reha hoca burda..ben de bu hafta ameliyat oluyorum. ameliyat olan arkadaşlar bana yardım edin lütfen. ona mı bırakayım yoksa müdahele edeyim mi.siz neyi keşke söyleseydim diosunuz lütfen yardıııımmmmmm

ben önden nasıl görünmesini istediğinizi söyleyin derim.tüm ameliyatlı burunların nerdeyse hepsi yandan güzel ön görünümüde çok önemli .ne istediğinizi çok iyi anlatmalısınız

ben önden nasıl görünmesini istediğinizi söyleyin derim.tüm ameliyatlı burunların nerdeyse hepsi yandan güzel ön görünümüde çok önemli .ne istediğinizi çok iyi anlatmalısınız

benim burnumu şu anda görenler çok beğeniyorlar ne kadar doğal olmuş diyorlar ama daha ameliyat olalı bir ay bile olmadı yani dört ay sonra ne olur bilemiyorum inş bozulmaz çünkü ameliyat maddi ve manevi çok zor oluyor

kızlar ben de dün ameliyat oldum sonunda. bana baya kalkıkmış gibi geldi zamanla geçer mi.yardımcı olun kızlar alçı çıkıncaya kadar nasıl dayanıcam

kızlar ben de dün ameliyat oldum sonunda. bana baya kalkıkmış gibi geldi zamanla geçer mi.yardımcı olun kızlar alçı çıkıncaya kadar nasıl dayanıcam

geçmiş olsun... atel varken çok kalkık görünür.zamanla değişir merak etme.

geçmiş olsun aynı şeyleri ben de yaşadım hatta atel çıkınca sanki kemer olan yer çok oyulmuş gibi geldi ama zamanla geçiyo gözün alışıyo o yüzden kafana taktığına değmez fotolarını paylaşırsan sevinirim

çok sağolun kızlar. inşallah dediğiniz gibi olur çünk olmazsa çok mutsuz olucam bir de burun sırtını oymayın diye çok tembihlemiştim. şimdi önden bakınca da bıçakla kesilmiş gibi. sırtı da öleyse çok sert bir burun oldu galiba. bir de ben ameliayattan önce dra yuvarlaklık olabildiğince az olsun diye söylemiştim. burun derim de zaten kalın.olmayack bişeyi sırf ben dediğim için yapmaya çalıştıysa diye korkuyorum.

a.s.geçmiş olsun nilsacım. atel varken çok keskin bi kalkıklık oluyo ama zamanla daha normal,senin yüzünle uyumlu bi hal alacaktır merak etme. bende atel varken çok garip bi şekilde kalkıklık vardı burnumdabilmiyorumkismile öyle kalcak die düşünmüştüm hatta bilmediğim için ne olacağınıohaoldumsmile

bundan sonrası artık sabır işi.:hulya: hoşgeldin aramıza =) umarım herşey yolunda gider senin için.

haze hastanede karşılaşmıştık.reha bey nisan gibi burun ucunda küçük bir düzeltme yapacak.sen ne durumdasın.reha beye ikinci kez burun ucunu düzeltdiren varmı?inş bu sefer istetiğim gibi olur.

haze hastanede karşılaşmıştık.reha bey nisan gibi burun ucunda küçük bir düzeltme yapacak.sen ne durumdasın.reha beye ikinci kez burun ucunu düzeltdiren varmı?inş bu sefer istetiğim gibi olur.

canım ameliyattan çıkınca burnun nasıldı ki öle eski haline döndü. eski haline dönünce eskisi gibi de olmamıştır heralde sonuçta burunla oynanıo. yine yüzünle uyumlu mu daha mı kötü oldu

ilk iki ay daha iyiyidi sonrasında burun ucu sarktıyada nası ifade edilir eskisi gibi oldu ,fakat yandan gayet güzel

Evett hatırladımzemuszemus. ya benim burnumu yine çok beğendi.tam tahmin ettiğim şey oldu yine..boshayallersmile kendimden şüphe duymaya başladım artık. ama kararı bana bıraktı,benim için senin mutlu olman önemli dedi,biraz daha bekleyelim rahatsız olursan yaparız dedi.ama bu ameliyatı yapmak benim yapacağım en akılsızca iş olcak bunu unutma diede ekledi:sinifsinif: ee tabi bende kararımı gözden geçirmeliyim die düşünüorum tekrardan...sana hiç böle şeler demedi mi,yani kendi de mi beğenmedi burun ucunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…