miss geçmiş olsun...bu arada burnun çok guzel olmus bnm istedigim şekilde olmus tam.kalkık olmus ki ucu suanda şiş hala 2 aya fln daha da super olcak.peki sen yaptırmadan once reha beye kalkık olsun fln die belirttinmi onu merak ediorum.?????*yoksa sen hiç birsey demeden kendisimi bu şekilde yaptı.ben arkdasımın kontrolunde reha beye kalkık istedigimi soledim hatta bi resim gosterdim yaparız istedigin gibi fln deddi .ama arkadasım bu tarz seler solemeden girdi amilyata onun ki daha duz olmustu.senin burnunu gorunce reha bey için baya bi ikna oldum.ama hala bikaç kişiden gormeye ihtiyacım var
Herkese yeniden slmlar.Geçen hafta Reha beyle görüştük ilk gördüğünde "aa nekadar süper burun yapmışz çok doğal görünüyor" dedi.Aslında bende katılıyorum, 6 ay oldu herhalde anahatları ile tam olarak oturmuştur zaten bundan sonra çok değişmez dedi.Tekrar söylüyorum ekstra bir burun isteyen arkadalar kesinlikle belirtmeli,aksi taktirde Reha hoca güzel ancak bir okadarda doğala bağlı kalmayı seven bir doktor.Bu arada sayfa değişmş sanırım,törpü olaylarına girecek arkadaşlar vardı göremedim onları.
ben 28 ocakta ameliyat oldum ama ben doğal burun isterken çok kavisli olmuş :1no2:hiç beğenmiyorum küçücük yapmış burnumu işyerinde herkes farketti estetik olduğumu ve moralim çok bozuldu demek ki reha hoca herkese doğal yapmııyormuş tecrübeyle sabittirklava:
Geçmiş olsun öncelikle.Senin şuanda çok şişin vardır. Yanaklarda şişince burun küçükmüş gibi geliyor ama şişler inince burnunun asıl şekli çıkar.
evet malesef reha hoca bir yıl süreyle amerikada görev alacak yurt dışından teklif almış ama zannediyorum ara ara gelir türkiyeye hastalarını kontrole yani gelmesi gerekir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?