• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Slm Badehan öncelikle hoşgeldin. Baya çalışmış görünüyorsun dersine tebrik ediyorum seni. Öncelikle belirtmeliyim ki doktorumuz işinde gerçekten başarılı bence. Bende genlerden gelen sultani bir burun vardı üstüne bide düşünce kemerli ve kemikte eğrilik oluştu. anlıyacağın sorunlu bir burnum vardı ve Reha beyde ameliyat sonrasında bu eğriliğin tamemen giderilemeyeceğini bana söylemişti zaten. Benim için öncelik tek taraflı yaşadığım tıkanıklığın giderilmesiydi ayrıca yapılacak olan estetik operasyonlada görüntünün düzeleceği aşikardı bu da bana yetecekti zaten. Komik bi tabirle; burun yapının ve yüz hatlarının izin verdiği şekilde ve malzemeyide fazla ziyan etmeden yapılabilecek en güzel burnu yapıyo diyebilirim.
İyileşme sürecine gelince benim morluklarım ve şişliklerim 1 hafta - 10 günde geçti. Burnumun içinin temizlenmesi de yaklaşık 3 hafta sürdü. Ameliyattan 10 gün sonra hiç kimse ameliyat olduğunu anlamıyor merak etme. Şişlik tabiki oluyo ama o da gün geçtikçe azalıyo. Benim 4 ay oldu ameliyat olalı şu an ne kadarı şiş bilemiyorum. Burnumun ucunda bi sertlik var sadece onun haricinde günden güne eğriliğin azaldığını farkediyorum. İnşallah gün geçtikçe daha iyi olur. Ben sana fikir versin diye bi kaç foto eklicem. Sana kolaylıklar diliyorum. Benden şimdilik bu kadar.

Resimleri yükledim eski ve yeni hali ancak ameliyat sonrası 10 günlük resimler onlar. 4 aylık resimlerimi daha sonra koyarım.

bende artık sorun yok.kaş arası şişlikmiş.çünkü herzaman olmuyor.soğukta çok gezersem hafif bi morluk ve şişlik beliriyor.ilerde tamamen geçmesini umuyorum..

miss geçmiş olsun...bu arada burnun çok guzel olmus bnm istedigim şekilde olmus tam.kalkık olmus ki ucu suanda şiş hala 2 aya fln daha da super olcak.peki sen yaptırmadan once reha beye kalkık olsun fln die belirttinmi onu merak ediorum.?????*yoksa sen hiç birsey demeden kendisimi bu şekilde yaptı.ben arkdasımın kontrolunde reha beye kalkık istedigimi soledim hatta bi resim gosterdim yaparız istedigin gibi fln deddi .ama arkadasım bu tarz seler solemeden girdi amilyata onun ki daha duz olmustu.senin burnunu gorunce reha bey için baya bi ikna oldum.ama hala bikaç kişiden gormeye ihtiyacım var

bende uzun süredir burun ameliyatına karar verebilmiş değilim.

bugün kontrole gittim.reha beye kemikteki sorundan bahsettim.estetik operasyon geçiren burun kemiğinin pürüzlü olmasının normal olduğunu söyledi.bazen dışardan belli olduğu için rahatsız olduğumu söyledim.6-8 ay arası şişler inebilirmiş.o yüzden biraz beklemem gerekiyor.rahatsızlığım devam ederse çok kolay bi şekilde halledecekmiş.yani törpüleyecek.(kendisi burnumu çok beğendi.)

ya kızlar nu kdr incelememin nedeni dr.lara hiç güvenmiyorum, çünkü estetik anlamında değil sağlık anlamında bile o kdr çok mağduriyet yaşanıyorki, hepiniz yaşamışsınızdır, ki konu estetik olunca insan daha az güveniyor daha az önemli bir konu olduğu için. sonuçta sağlık unsuru dill yani o açıdan.

hulo80 vet dediğin gibi sultaniymiş gerçekten, kesinlikle daha ii bir burun olmuş, fkt ben çok zor beğeniyorum glb yaa :(( bnmkini güzel yapsa bile dr. ben kesin yine bir mana bulurum, neyse ben araştırmalarıma devam edeyim, diğer arkadaşlarda eklerse çok sevinirim. sezin 06 sizin resminiz yokmu göremedim ben profilde, hepinize sevgiler ...

amy lee ben de sana o şişlik nasıl oldu die msj göndermeye çalışmıştım ama gönderememiştim. düzelmesine çok sevindim. inşallah tamamiyle de geçer:) bu arada reha hoca buralarda mı sen ne zaman kontrole gittin cnm?

nilsaa ben perşembe günü gittim reha bey yoktu.o yüzden cumartesiye randevu verdiler.yani dün gittim.gitmeden önce mutlaka arayın hastaneyi..
(şişlik galiba 1,5 aydan sonra yavaş yavaş çıkmıştı.daha doğrusu diğer şişlikler indikçe orası belirginleşmişti.şuan iyi ama :)

arkadaşlar herkese merabalar, aklıma gelmişken hatırlatayım istedim burda hiç yazılmamış ama şişliklerin geç inmesinin nedeni gazide 2 tane uyduruk balonun içinde buz veriyolar gözüne koyuyosun, şişler inmiyo morarıyo, özel hastanelerde tüm yüz için yapılmış özel buz maskeleri var, onlar eminim daha etkilidir, öncelikle onu ameliyata girmeden tedarik edin derim, çok işe yarar kanısındayım, diğer taraftan ameliyat sonrası eve gideceksiniz gece kalmayacaksınız muhtemelen ama gidene kadar çorba gibi birşeyler içmeniz çok iyi geliyor ve su tabiki, bunlar için pipet alın. şimdi önemsiz gibi gelebilir ama ameliyattan sonra bana dua edeceksiniz :) bizzat tecrübe edinilmiştir :)

Herkese yeniden slmlar.Geçen hafta Reha beyle görüştük ilk gördüğünde "aa nekadar süper burun yapmışz çok doğal görünüyor" dedi.Aslında bende katılıyorum, 6 ay oldu herhalde anahatları ile tam olarak oturmuştur zaten bundan sonra çok değişmez dedi.Tekrar söylüyorum ekstra bir burun isteyen arkadalar kesinlikle belirtmeli,aksi taktirde Reha hoca güzel ancak bir okadarda doğala bağlı kalmayı seven bir doktor.Bu arada sayfa değişmş sanırım,törpü olaylarına girecek arkadaşlar vardı göremedim onları.

Herkese yeniden slmlar.Geçen hafta Reha beyle görüştük ilk gördüğünde "aa nekadar süper burun yapmışz çok doğal görünüyor" dedi.Aslında bende katılıyorum, 6 ay oldu herhalde anahatları ile tam olarak oturmuştur zaten bundan sonra çok değişmez dedi.Tekrar söylüyorum ekstra bir burun isteyen arkadalar kesinlikle belirtmeli,aksi taktirde Reha hoca güzel ancak bir okadarda doğala bağlı kalmayı seven bir doktor.Bu arada sayfa değişmş sanırım,törpü olaylarına girecek arkadaşlar vardı göremedim onları.

ben 28 ocakta ameliyat oldum ama ben doğal burun isterken çok kavisli olmuş :1no2:hiç beğenmiyorum küçücük yapmış burnumu işyerinde herkes farketti estetik olduğumu ve moralim çok bozuldu demek ki reha hoca herkese doğal yapmııyormuş tecrübeyle sabittir :oklava:

üzüldüm istediğin gibi olmamasına ama bence yine de acele etme üzülmek için olan bir arkadaşımdan biliorum zaman içinde o kadar değişio ki..

ben 28 ocakta ameliyat oldum ama ben doğal burun isterken çok kavisli olmuş :1no2:hiç beğenmiyorum küçücük yapmış burnumu işyerinde herkes farketti estetik olduğumu ve moralim çok bozuldu demek ki reha hoca herkese doğal yapmııyormuş tecrübeyle sabittir :oklava:

Geçmiş olsun öncelikle.Senin şuanda çok şişin vardır. Yanaklarda şişince burun küçükmüş gibi geliyor ama şişler inince burnunun asıl şekli çıkar.

2 gün önce gaziye reha beyden randevu almaya gittim.kendisi 1 yıl yokmus amerikadymıs tam doktorumu buldum derken off

Geçmiş olsun öncelikle.Senin şuanda çok şişin vardır. Yanaklarda şişince burun küçükmüş gibi geliyor ama şişler inince burnunun asıl şekli çıkar.

tşk ederim :teytey:.insan burnunun kemerli haline alışınca değişiklik ilk başta zor geliyor neyseki atlattım artık yeni burnumu garipsemiyorum hihoyyyt.evet daha çok beklemem lazım burnumun asıl şekli için :Saruboceq: inş hayırlısı olur

nasıl yani 1 yıl yokmu? Bizim kontroller nasıl olacak şimdi. Asistanı bakar ama onun görmesi daha iyi olurdu.

evet malesef reha hoca bir yıl süreyle amerikada görev alacak yurt dışından teklif almış ama zannediyorum ara ara gelir türkiyeye hastalarını kontrole yani gelmesi gerekir...

evet malesef reha hoca bir yıl süreyle amerikada görev alacak yurt dışından teklif almış ama zannediyorum ara ara gelir türkiyeye hastalarını kontrole yani gelmesi gerekir...

aa gercektenmi. Cidden kontrollerimiz ne olacak gerci benim son kontrolumdu gelecek haftaya ama haberim yoktu. Uzuldum :(

Back