Slm Badehan öncelikle hoşgeldin. Baya çalışmış görünüyorsun dersine tebrik ediyorum seni. Öncelikle belirtmeliyim ki doktorumuz işinde gerçekten başarılı bence. Bende genlerden gelen sultani bir burun vardı üstüne bide düşünce kemerli ve kemikte eğrilik oluştu. anlıyacağın sorunlu bir burnum vardı ve Reha beyde ameliyat sonrasında bu eğriliğin tamemen giderilemeyeceğini bana söylemişti zaten. Benim için öncelik tek taraflı yaşadığım tıkanıklığın giderilmesiydi ayrıca yapılacak olan estetik operasyonlada görüntünün düzeleceği aşikardı bu da bana yetecekti zaten. Komik bi tabirle; burun yapının ve yüz hatlarının izin verdiği şekilde ve malzemeyide fazla ziyan etmeden yapılabilecek en güzel burnu yapıyo diyebilirim.
İyileşme sürecine gelince benim morluklarım ve şişliklerim 1 hafta - 10 günde geçti. Burnumun içinin temizlenmesi de yaklaşık 3 hafta sürdü. Ameliyattan 10 gün sonra hiç kimse ameliyat olduğunu anlamıyor merak etme. Şişlik tabiki oluyo ama o da gün geçtikçe azalıyo. Benim 4 ay oldu ameliyat olalı şu an ne kadarı şiş bilemiyorum. Burnumun ucunda bi sertlik var sadece onun haricinde günden güne eğriliğin azaldığını farkediyorum. İnşallah gün geçtikçe daha iyi olur. Ben sana fikir versin diye bi kaç foto eklicem. Sana kolaylıklar diliyorum. Benden şimdilik bu kadar.
İyileşme sürecine gelince benim morluklarım ve şişliklerim 1 hafta - 10 günde geçti. Burnumun içinin temizlenmesi de yaklaşık 3 hafta sürdü. Ameliyattan 10 gün sonra hiç kimse ameliyat olduğunu anlamıyor merak etme. Şişlik tabiki oluyo ama o da gün geçtikçe azalıyo. Benim 4 ay oldu ameliyat olalı şu an ne kadarı şiş bilemiyorum. Burnumun ucunda bi sertlik var sadece onun haricinde günden güne eğriliğin azaldığını farkediyorum. İnşallah gün geçtikçe daha iyi olur. Ben sana fikir versin diye bi kaç foto eklicem. Sana kolaylıklar diliyorum. Benden şimdilik bu kadar.