Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

kızlar 25 Ocak için Reha hocadan randevu aldım, muayene ücreti hakkında bilgisi olan varmı?

Canım hayırlısı inşallah..Benim de bu sabah kalktığım da acaip şişti..Sonra inmeye başladı..Bazen oluyor herhalde..

mis2001 senin de burnunun üstünde morluk varmı.resimde öyle gördüm sanki..ameliyat sonrası çok az morluk oldu bende.ama burnumun üstünde hala var.

hepimiz reha hocanın hastası değilmiyiz :sm_confused:

Ozaman sole sorayim resimlerini gorebilecegim biri varmi :)
(Amylee senin resimlerini gormustum zaten gayet ii duruyo )

benden daha önce ameliyat olan arkadaşlar o morluk ne zaman geçer biliyomusunuz????

ben de reha hocadan randevu günü aldım sonunda :)yalnız ameliyata hemen karar vermem gerektiği için iyiyce korkmaya başladım. yorumları ayrıntılı okuyunca sanki burun ucundan memnun olmayanlar var gibi geldi. ameliyat olanlar beni bilgilendirirse çoook sevinicem. inanılmaz kararsızım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

burun ucundan memnun olmayan 2 kişi var sanırım.haze ve ebru..

çok sağol yardımların için.hazeyle konuştum.sağolsun bilgilendirdi beni.çok kararsızımmmmmmmmm

herkeste sorun olcak diye bişey yokki.estetiği düşünenler asla vazgeçemez bence.bu sene vazgeçersin seneye yine aklına takılır.cesaretini toplayana kadar kendine işkence edersin sadece.yaptırıp kurtulmak lazım.doktorun çok iyi olsa da bu işlerin sonucu şansla alakalı biraz.yaşadığın kararsızlığı herkes yaşamıştır.kim rahat rahat ameliyathaneye girip korkmadan ameliyat olabilirki:)

doğru söylüyorsun canım.Eninde sonunda bu burnu yaptırıcam ben:) ama benim kararsızlığım daha çok dr konusunda. memnun olmayan arkadaşları göre göre ameliyat olup sonra ben de aynı şeyleri yaşarsam kendime kızıcam. çünkü herkes sağolsun içtenlikle yaşadıklarını paylaşıyor...

ben de reha bey'e karar vermiştim sonra memnun olmayanları okuyunca çok moralim bozulmuştu
şimdi kime olacam nerden doktor bulacam diye

ama sonra düşündüm de amyleee'nin de dediği gibi sonuçta risk her zaman var
burda kimsenin şikayet etmediği doktor da yok sanırım
her doktordan memnun olmayanlar oluyor
ya iyileşme sürecinin uzunluğundan dolayı henüz geçmeyen şişlikler morluklar korkutuyor insanları ve doğal olarak üzülüyorlar
yada yeni bir buruna alışmak meselesi zor oluyor sanırım
ama ne olursa olsun her doktorda sorun yaşayan insanlar var
o yüzden bence önemli olan işini seven ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan hastasına önem veren her zaman destek olacak ve tabiki insanların "genelde" memnun olduğu bi doktora ameliyat olmak en iyisi
peki bu doktor acaba reha bey mi fisfisfis
işte onu bilmiyorum henüz yüzyüze görüşmedim çünkü kendisiyle

arkadaşlar farkettinizmi bilemiyorum ama sorun yaşayanlar bile pişman olmadıklarını söylüyor.bende pişman değilim.zaten çok büyük bi sorunum yok.sokakta estetikli insanları görünce benim burnum çok güzel haksızlık ediyorum diyorum.bunuda belirteyim.

Canım Reha Bey gerçekten güler yüzlü,ilgili,saygılı bir insan..Benim mesela sağlık sorunum çıkmıştı ameliyatım iptal olmuştu..Akşamın dokuzunda kendisi beni cep telefonundan arayıp çok ilgili davrandı sağolsun..Bugünde kontrole gittim yine öyleydi..Nasılsa ameliyatı yaptım..Paramı aldım deyip ..Umursamaz davranan bir doktor değil..En azından benim gördüğüm öyle..Zaten gidip görünce anlarsın..Tabi seni etkilemek istemem..Nasıl biri diye merak etmişsin sanırım onun için yazdım..

Ameliyat konusuna gelince de bence de hemen hemen herkes ufak tefek şikayetleri olsa da sonuçta iyi ki olmuşum diyor..Ben de öyle mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…