açıkcası kalkık olupta çokda doğal olan burunlar var,yani doğallık demek kalkık olmayan burun demek değildir bence. tabi bu benim fikrim..benim şu anki sorunum kalkıklığı deil zaten uç kısmı sadece, iki burun kanadının ortasındaki yer. orasının düşük olduğunu düşünüoruz. önden de fark ediyo oldukça. zaten yandan genelde güsel durur,önemli olan önden tatmin etmesi...
ben şimdi önden sayılabilecek bi resim koydum ordan daha belli anlatmak istediğim sorun.
evt herkes reha beyin doğal yaptığını söylüyor burda? doğal kalkık ve kavisli burunlarda var. doğallık burnun yüze uyumu ile alakalı bişi. yoksa dümdüz sırtı olan bir burunda doğal durmayabilir. bnmde burnum kavisli ve kalkık istiyorum ama domuz burnu gibi durmasın yada estetik olduğu belli olmasın yani doğal olsun yine
baştan aşağı sayfaları okudum. bnm kafam karıştı kızlar?? reha bey insan olarak çok iyi biri olduğu için bir sempati oluşturmuş bu nedenlede ufak hatalar affediliyor sanki herkes tarafından. not aldım 1 kişi tıkanıklık, bir kişi tek delik büyük-şiş, 2 kişi kesin burun ucu revizyonu istiyor, 2 kişide kemik kalmış tepede,
e ztn 13-14 kişi yazmış, 6 sında bariz sorunlar var, ama burun şeklinden (belkide eskisi çok daha kötü olduğundan) herşeye rağmen pişman dil kimse??
birde doğal yapıyor olması?? herkese doğla yapmış?? hiçkimsenin resmini göremedim ama anladığım kdryla, yani sizlerin dediği doğala göre reha beye, ama kavisli ve kalkık havalı bir burun istiyoruz o zmn başka dr.amı gidelim.
kızlar ben martı bu iş için ayırdım artık kesin karar verdim yani yıllardır hep gözümü tırmalıyo aynada, herkes karakterstik fln diyo ama ben geçtim karakterini fln artık, şimdi bu kdr şikayete rağmen reha beye gitmelimiyim sizce, ben ankaraya gelicem ameliyat için aileme söylemiycem karşı çıkarlar çünkü, yaptırıp karşılarına çıkıcam, herşey geç olacak yani:)) neyse ankarada arkadaşım bakacak bana o dönemde. şimdi arasam marta randevı verirlermiki ameliyat için? tasarım yapıyormu?
herkes geç iyileştiğini söylemiş birde anlaşmış gibi, şişlikler aylarca inmemiş, bana çok anormal geldi, ben neredeyse bütün formu okudum sanki bütün şişlikleri geç inen hastalar burda toplanmış gibi?? baş sayfalardan itibaren okuyun isterseniz. başarılı bir ameliyatta en az morluk ve en çabuk iyileşme süreci olur diye biliyorum ben. acaba ben burda okuduklarımdan nasıl bir sonuç çıkarmalıyım, aslında hiçbirinizi resmini görmedim ama okduklarımdan çıkardıklarım bunlar, lütfen bana karar aşamasında yardım edin kızlar tüm objektifliğinizle, çünkü ben artı göğüs te olucam,
protez öncelikli bnm için, ikisinide ii yapan dr bulamazsam burundan vazgeçerim
mis2001,freetu,rodin00,melike06,hulo80,amylee,kadınlarkulübü,sezin06,haze-05 arkadaşlarım hepinizi ekledim umarım kabul edersiniz, böylece resimleri gördükten sonra daha sağlıklı bir fikir sahibi olmayı bekliyorum, herkese tşkrlr şimdiden