• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doç. Dr. C. Reha Yavuzer hakkında bilgi paylaşım

Merhaba,
Bakıyoruz ki uzman yorumları bir süre sonra günaydın nasılsın vb mesajlarla doluyor ve sadece operasyon hakkında yorumları okumak isteyenler bu ek mesajlardan rahatsız oluyor. Defalarca uyarmamıza ceza devreye sokmamıza rağmen sonuç alamadık ve yeni bir alt kategori açtık.

Önerilerinizi bekliyorum...

Uzmanlar ve Fanatikleri... - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Canım Reha Bey gerçekten güler yüzlü,ilgili,saygılı bir insan..Benim mesela sağlık sorunum çıkmıştı ameliyatım iptal olmuştu..Akşamın dokuzunda kendisi beni cep telefonundan arayıp çok ilgili davrandı sağolsun..Bugünde kontrole gittim yine öyleydi..Nasılsa ameliyatı yaptım..Paramı aldım deyip ..Umursamaz davranan bir doktor değil..En azından benim gördüğüm öyle..Zaten gidip görünce anlarsın..Tabi seni etkilemek istemem..Nasıl biri diye merak etmişsin sanırım onun için yazdım..

çok teşekkür ederim cevabın için a.s.

istanbulda yada ankarada ameliyat olma konusunda kararsızdım istanbulda naci çelik ankarada reha beyi düşünüyorum
naci beyle mail üzerinden görüştüm fotograflarımı gönderip ama bana gönderdiği tasarımı beğenmedim giderek reha beye ameliyat olma konusunda daha da emin oluyorum sanırım
çok teşekkür ederim buraya fikirlerini yazan herkese :asigim:

kızlar 4.5 aylık resimlerimi profilime ekledim:hulya:

yorumlarınızı bekliorum,çünkü.... sanıırm gerçekten ihtiyacım var şu aralarboshayallersmile

merhabalar...burun ucu geniş olup da reha beye ameliyat olan var mı? bana yardımcı olun lütfen :(:(

yorumlarınızı bekliorum,çünkü.... sanıırm gerçekten ihtiyacım var şu aralarboshayallersmile

Hazecim merhaba
Ben 3 aylık resimlerin için burun ucun düşmüş yorumu yapmıştım ama şimdiki resimlerinde bana öyle gelmedi. Bence biraz daha bekle çünkü karar vermek için daha erken gibi geliyor.

haze bende 11 aralıkta oldum ama başkentte memnunum ama ucuyla ilgili bi soru olabilir emin değilim arkadaşlık gönderdim sana fotolarını görebilirmiyim birde 1.5 aydan sunra ucunda nasıl değişiklikler olabilir cvplarsan sevinirim:)

bu rada ebru_ebru dan haber yok onunda burnu çok güzeldi yeni foto eklemeyi düşünmüyü mu

Hazecim merhaba
Ben 3 aylık resimlerin için burun ucun düşmüş yorumu yapmıştım ama şimdiki resimlerinde bana öyle gelmedi. Bence biraz daha bekle çünkü karar vermek için daha erken gibi geliyor.

hulocum merhaba=)

3 aylık olan haline göre yandan biraz daha normal görünüyo evet. ama güldüğümde yada önden böyle durmuyo elbette. doktorumda benimle aynı fikirde. o da şu anda çok şiş olduğunu ama 5.ayda gelmemi ve hala böle kalırsa küçük bi müdahale yapacağını söledi..ama ben ne yazık ki gidemicem gibi bu aralar bilmiyorumkismile. ben mutlu değilim açıkcası böle durmasından. ama inşallah düzelir ve hiç bir müdahaleye gerek kalmaz.

haze bende 11 aralıkta oldum ama başkentte memnunum ama ucuyla ilgili bi soru olabilir emin değilim arkadaşlık gönderdim sana fotolarını görebilirmiyim birde 1.5 aydan sunra ucunda nasıl değişiklikler olabilir cvplarsan sevinirim:)

kabul ettim arkadaşlık teklifinikaydirigubbakcemile2

burnun günden güne değişiklik gösteriyo,kimi zaman bunu görebilioruz, ama belli bir aydan sonra küçük küçük gözle görülmeyen değişiklikler oluyor burnumuzda. ben atel çıktığı zaman inanılmaz beğenmiştim burnumu,hatta siteden arkadaşlarım " atel çıktıktan sonraki halini beğendiysen bu iş olmuştur haze" dediler =)) ama1.ayıma yaklaşırken benim ameliyat olmayı göze aldığım burun ucum yine aşağı doğru durmaya başladı. hatta ben doktoruma 1.ay kontrolümde de dile getirdim. ben ucunu pek sevmedim dedim,bana geçicek,o şişten öle dedi. reha beye güveniorum elbette. 5 ay oldu hala beğenmiorum ama inşallah düzelir diorum.

ama herkesde böle olcak die bişi yok,hiç problem yaşamayan kişilerde var elbette. ama ben dikkat ettim de, hani benim gibi burun ucu problemli olanlarda özelliklede düşük ise ucu eskiden, bu problem yaşanıo.. kim bilir belkide tek seferde düzeltilemicek bişi bu...:1no2:

senin 1.5 ay olmuş bişi yoksa ki inşallah yoktur sanmam bundan sonra ucunda bişi olcağını..çünkü benim 1 aylık olmadan vardı bu..

hazecim öncelikle teşekkürler fotolarına baktım bu senin ne istediğinlede alakalı ama bence burun ucun ve burnun son derece doğal ve güzel görünüyo benimde burun ucuma kanatlara vs. müdehale edildi ve benim burun ucumda kalkık değil yani estetik gibi kalkık değil(doğal olması gerektiği kadar kalkık) bende ameliyattan önce kalkık olsun istiyodum hatta abartılı biraz ama şimdi doğal olmasının daha hoş olduğu kanaatindeyim ben kbb doktoruna oldum bi estetik cerrah daha farklı bakabilir ve daha kalkık olmasını doğal karşılayabilir belki bilemiyorum ama bende biraz fazla kalkık burun isteyen biri olarak (eskiden)şimdi tam kıvamında olan burun ucunun çok doğal oldugunu söyliyim. tabi ben yandan fotolarına dayanarak böle söylüyorum öndende pek fark edeceğini sanmıyorum ama...sen daha iyi bilirsin ne de olsa saatlerce ayna karşısında sen inceliyorsun burnunu benim gibi öyle tahmin ediyorum:) her şey istediğin gibi olsun sen de daha 5.aydasın ve bu süreç 12-13 ay alabilir inşallah 2.bi müdehaleye gerek kalmadan burun ucun tam senin istediğin gibi kalkık ve şimdiki gibi doğal olur

hazecim öncelikle teşekkürler fotolarına baktım bu senin ne istediğinlede alakalı ama bence burun ucun ve burnun son derece doğal ve güzel görünüyo benimde burun ucuma kanatlara vs. müdehale edildi ve benim burun ucumda kalkık değil yani estetik gibi kalkık değil(doğal olması gerektiği kadar kalkık) bende ameliyattan önce kalkık olsun istiyodum hatta abartılı biraz ama şimdi doğal olmasının daha hoş olduğu kanaatindeyim ben kbb doktoruna oldum bi estetik cerrah daha farklı bakabilir ve daha kalkık olmasını doğal karşılayabilir belki bilemiyorum ama bende biraz fazla kalkık burun isteyen biri olarak (eskiden)şimdi tam kıvamında olan burun ucunun çok doğal oldugunu söyliyim. tabi ben yandan fotolarına dayanarak böle söylüyorum öndende pek fark edeceğini sanmıyorum ama...sen daha iyi bilirsin ne de olsa saatlerce ayna karşısında sen inceliyorsun burnunu benim gibi öyle tahmin ediyorum:) her şey istediğin gibi olsun sen de daha 5.aydasın ve bu süreç 12-13 ay alabilir inşallah 2.bi müdehaleye gerek kalmadan burun ucun tam senin istediğin gibi kalkık ve şimdiki gibi doğal olur

açıkcası kalkık olupta çokda doğal olan burunlar var,yani doğallık demek kalkık olmayan burun demek değildir bence. tabi bu benim fikrim..benim şu anki sorunum kalkıklığı deil zaten uç kısmı sadece, iki burun kanadının ortasındaki yer. orasının düşük olduğunu düşünüoruz. önden de fark ediyo oldukça. zaten yandan genelde güsel durur,önemli olan önden tatmin etmesi...
ben şimdi önden sayılabilecek bi resim koydum ordan daha belli anlatmak istediğim sorun.

anlaşıldı evet ucun kalkıkılığı değil burnun ortası yani direk dediğimiz kısım düşük mü önde mi anlayamadım ama yinede okadar büyük bi şi değil ama senin ne istediğine bağlı bu sonuçta hepimizin bu ameliyattan farklı beklentileri oluyo onların olmaması bizi umut bağladığımız bir konuda hayalkırıklığına düşürüyo yine de bence burnun çok hoş güle güle kullua inşallah o sorunun da kolayca halledilir ki sen kim ne derse desin baya ısracısın ve vazgeçmiyeceksin tabi haklısın bi risk aldın ve en iyi sonucu istemek hakkın hayırlısı olsun :))))))))

anlaşıldı evet ucun kalkıkılığı değil burnun ortası yani direk dediğimiz kısım düşük mü önde mi anlayamadım ama yinede okadar büyük bi şi değil ama senin ne istediğine bağlı bu sonuçta hepimizin bu ameliyattan farklı beklentileri oluyo onların olmaması bizi umut bağladığımız bir konuda hayalkırıklığına düşürüyo yine de bence burnun çok hoş güle güle kullua inşallah o sorunun da kolayca halledilir ki sen kim ne derse desin baya ısracısın ve vazgeçmiyeceksin tabi haklısın bi risk aldın ve en iyi sonucu istemek hakkın hayırlısı olsun :))))))))

teşekkür ederim canıma.s. dediğin gibi işte insan bir risk göze alıyo ve sonucunun istediği gibi olmasını istiyor haklı olarak. burada beğeniyorlar bu beni çok mutlu ediyor elbette =) ama beni cidden rahatsız ediyor o kısım,çünkü ben orası için ameliyat oldum, benim burun kemiğime hiç dokunulmadı. bide bu yüzden üzüyor beni zaten.. bakalım hayırlısı artık=)):kahve:

önemlideğil hazecim yerimseniben herşey istediğin gibi olsun bunu içten söylüyorum e biz anların birbirimizin halinden bilirsin burdan takip ederim ben seni ama bişi sorcam ben de neredeyse 1 yıldır takip ediyorum burayı bi ara ebru_ebru ile de konuştum bende yaptırcam diye uzun zamandır yazmıyo o da bi operasyon daha geçirecekti ucu ile ilgili sorunu vardı geçirdi mi haberin var mı? senin içinde hayırlısı olsun :içelim:

açıkcası kalkık olupta çokda doğal olan burunlar var,yani doğallık demek kalkık olmayan burun demek değildir bence. tabi bu benim fikrim..benim şu anki sorunum kalkıklığı deil zaten uç kısmı sadece, iki burun kanadının ortasındaki yer. orasının düşük olduğunu düşünüoruz. önden de fark ediyo oldukça. zaten yandan genelde güsel durur,önemli olan önden tatmin etmesi...
ben şimdi önden sayılabilecek bi resim koydum ordan daha belli anlatmak istediğim sorun.

evt herkes reha beyin doğal yaptığını söylüyor burda? doğal kalkık ve kavisli burunlarda var. doğallık burnun yüze uyumu ile alakalı bişi. yoksa dümdüz sırtı olan bir burunda doğal durmayabilir. bnmde burnum kavisli ve kalkık istiyorum ama domuz burnu gibi durmasın yada estetik olduğu belli olmasın yani doğal olsun yine

baştan aşağı sayfaları okudum. bnm kafam karıştı kızlar?? reha bey insan olarak çok iyi biri olduğu için bir sempati oluşturmuş bu nedenlede ufak hatalar affediliyor sanki herkes tarafından. not aldım 1 kişi tıkanıklık, bir kişi tek delik büyük-şiş, 2 kişi kesin burun ucu revizyonu istiyor, 2 kişide kemik kalmış tepede,

e ztn 13-14 kişi yazmış, 6 sında bariz sorunlar var, ama burun şeklinden (belkide eskisi çok daha kötü olduğundan) herşeye rağmen pişman dil kimse??

birde doğal yapıyor olması?? herkese doğla yapmış?? hiçkimsenin resmini göremedim ama anladığım kdryla, yani sizlerin dediği doğala göre reha beye, ama kavisli ve kalkık havalı bir burun istiyoruz o zmn başka dr.amı gidelim.

kızlar ben martı bu iş için ayırdım artık kesin karar verdim yani yıllardır hep gözümü tırmalıyo aynada, herkes karakterstik fln diyo ama ben geçtim karakterini fln artık, şimdi bu kdr şikayete rağmen reha beye gitmelimiyim sizce, ben ankaraya gelicem ameliyat için aileme söylemiycem karşı çıkarlar çünkü, yaptırıp karşılarına çıkıcam, herşey geç olacak yani:)) neyse ankarada arkadaşım bakacak bana o dönemde. şimdi arasam marta randevı verirlermiki ameliyat için? tasarım yapıyormu?

herkes geç iyileştiğini söylemiş birde anlaşmış gibi, şişlikler aylarca inmemiş, bana çok anormal geldi, ben neredeyse bütün formu okudum sanki bütün şişlikleri geç inen hastalar burda toplanmış gibi?? baş sayfalardan itibaren okuyun isterseniz. başarılı bir ameliyatta en az morluk ve en çabuk iyileşme süreci olur diye biliyorum ben. acaba ben burda okuduklarımdan nasıl bir sonuç çıkarmalıyım, aslında hiçbirinizi resmini görmedim ama okduklarımdan çıkardıklarım bunlar, lütfen bana karar aşamasında yardım edin kızlar tüm objektifliğinizle, çünkü ben artı göğüs te olucam, protez öncelikli bnm için, ikisinide ii yapan dr bulamazsam burundan vazgeçerim

mis2001,freetu,rodin00,melike06,hulo80,amylee,kadınlarkulübü,sezin06,haze-05 arkadaşlarım hepinizi ekledim umarım kabul edersiniz, böylece resimleri gördükten sonra daha sağlıklı bir fikir sahibi olmayı bekliyorum, herkese tşkrlr şimdiden

Back