Doa Kozmetik Ürünleri

Ahahay kara üzümle arasında kalmıştım sonra narı sipariş ettim iyi etmişim demek

Evet canım, kara üzüm çekirdeği yağı daha çok yaşlılık etkileri içinmiş..

Kızlar ozon yağıyla mücadelenizi takdir ettim
İyi oluyor okuduğum bunları, ben de ilk defa kullanıcam hayatımda

Son düzenleme:
Ya ben oraya yanlış yazmışım, o plastik kabın içine su koymuyoruz kızlar. susuz plastik kabın içine koyuyoruz teneke kutuyu.

Ya ben oraya yanlış yazmışım, o plastik kabın içine su koymuyoruz kızlar. susuz plastik kabın içine koyuyoruz teneke kutuyu.

benim ozon yağı gelmeden kabı hakkında baya bilgi edindim sayenizde bu ne yahu teneke kutu plastik kutu streç falan ne geliyo böyle bize matruşkamı bu

benim ozon yağı gelmeden kabı hakkında baya bilgi edindim sayenizde bu ne yahu teneke kutu plastik kutu streç falan ne geliyo böyle bize matruşkamı bu

ozon yağı katı parfümlerin oldugu kapların içinde, o kapta streç filme sarılıp melisa kremlerinin olduğu kabın içine koymuşlar ve yola çıktığı içinde su koyup dondurmuşlar onu sıcaktan etkilenmesin diye:)

Arkadaşlar bu gece önce deprem korkusu sonra yurdun altında ki ne olduğu belirsiz kahvede çıkan kavga dayak yiyen kadınlar yarın ki iki sinav azerbaycan da sanırım savaşa girdi. Ve yine face de dolasan rusya fuze denemesi yaptı haberleri derken ay öyle bunaldım öyle bunaldım ki. Sınavı falan bırakıp tek tek burayı okudum sanki daha önce hic okumamış gibi. Valla cok şükür kafam dağıldı. Bu nar yağı ile pirinç kepeği yağı iyi ya bende deneyecem ama acaba sadece yüz lekeleri icin mi . Açıkçası kızlar benim bacaklar da çocukluktan kalma su çiçeği izleri var bir de simdi batık izleri falan. Acaba bu iyi gelir mi yada ozon yağı iyi gelir mi

tatlım o su çiçeği izleri benim yüzümde ve geçmiyorlar hiçbir şekilde
umudunu kırmak gibi olmasın ama derinlerse eğer lazerle de geçmiyor, ben birkaç doktora gidip konuştum bana seninkiler geçmez dedi.
Bacaklarımda da batık izleriyle yaşıyorum yıllardır onlarıda geçiremedim bir türlü pirinç kepeğini deniyorum ama şuan için pek sonuç alamadım ben:26:

Çok geçmiş olsun. Can kaybı yokmuş ama korkuyla baş başa kalan herkese geçmiş olsun

Bu yağları yüzünüze sürüyorsunuz ya hiç yağ bezesi falan yapmıyormu ?
Mesela benim cildim yağlıya dönük ve hiç yağ sürmeye cesaret edemedim çünkü yağ bezesi oluşuyor sivilce çıkıyor :44:
Ozon yağı almak istiyorum ama yine aynı şey olurmu diye düşünüyorum açıkçası.

Çok sevindim azmin zaferi budur

Peelingde uygular ve nemlendirici kullanırsan daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum tatlım

Hayır hiç birimiz öyle bir sorunla karşılaşmadık ki benim cildimde karmadan yağlıya dönüktür
Ozon yağı diğer yağlar gibi değil ki jelden biraz daha koyu kıvamlı bir ürün, yağa ozon yüklendiği için ozon yağı adı malesef bu diğer yağlarla bir tutulmasına sebep oluyor en iyisi ben resmini atayım ozon yağının kafalardaki şekil sorusunu kaldıralım

Canım valla çok iyi olur Sana zahmet aydınlat bizi
Cilt tipimiz aynı,bende de bir reaksiyon yapmaz sanırım.

Kızlar işte ozon yağımız dondurucudan çıkarttığım gibi aşama aşama çektim
Sizlerden birşey rica edeceğim, doa ürünleri çoğaldığı için derinle beraber ürünleri farklı başlıklara dağıttık,
Hem sayfa yoğunluğunu azaltmak gözden kaçabilecek yanıtsız sorular kalmasın ve tekrar tekrar aynı sorular, cevaplar bir kaç sayfa sonraya da yazmak gerekiyor.
Sadece 2 gün başlığı takip edemeyen arkadaşların gözlerine büyük sıkıntı
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
Yağ, sabun kullanım yorumlarınıza ve sorularınıza buradan devam ederseniz konu takip, soru cevaplar kolaylaşır

kargom geldiiii ozon yağı ve melisa kremime kavuştum akşam olsun hemen sürücem ozon yağını melisa kremini ellerime sürdüm ama ben daha hoş kokulu bi şey bekliyordum normal krem kokusu ama olsun içeriği önemli

İki kutuya yerlestırıp bırıne su doldurarak gonderıyorlar yağ özellıgını kaybetmesın dıye demek, bu da bir zahmetli iş daha ne yapsın dao teşekkur ederız kendılerıne bır de ozon yağının olumlu sonuçlarını alırsak aman ne güzel ne güzel

Benim kargom da bugun gelecekmış, gelsin gelsin görelim pardon sürelim

dayanamadım sipariş veriyorum:
ozon yağı
hindistan cevizi yağı
defne sabunu
keçi sütü sabunu
kil sabunu
okaliptus sabunu
başka ne alsam

bu 3. siparişim olucak yeni ürün bekliyodum ama dayanamıyorum

başka tavsiye edilen varsa ondan da alıyım

Nane sabunu da alsaydın ya yaz ayları için banyoda ferahlatıcı etkısı varmıs ben de kullanmadım henuz ama ıyı bırseymıs gıbı gelıyor merak edıyorum daha önce almıstım bır arkadasıma hedıye ettım bu siparısımde de gelıyor ama onu da sıcaktan çok terleyen başka arkadasıma hedıye edecegım ferahlasın banyoda
Hem de şuan banyoda karanfıl sabununu kullanıyorum o bıtsın dıye beklıyorum.Sabunları ben çok sevıyorum.

evet ben de sabun çok seviyorum daha sipariş vermedim düşünme aşamasındayım nane sabunu da alıyım o zaman
ya bu basil solid parfümü hiç kullanan yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…