Doa Kozmetik Ürünleri

Hahaha süperdi bu
Evlendir bakalım, bu siparişimde benim de sepetimde nar çekirdeği, ben de evlendiricem, Allah mesut etsin

Tatlım 2 ci hafta oluyor doa kozmetiği keşfedeli.2 haftada 2 sipariş...:)3 üncü hafta 3 e gidiyorum Birde işsiz olduğum zamana denk geldi.Ben bu gidişle işe girer girmez sizlere ürün bırakmam orda herhalde Kapatırım kendime dükkanı
Yaşım 35 bu yaşa kadar ne ürünlere ne paralar ödedim derler ya servet ödedim aynen öyle oldu:)Ama hiç bir firmanın hiç bir ürününden bu kadar memnun kalmadımmmm
Sağolsunlar var olsunlar

Aynen canım aynen..
İnsan ilk keşfedince öyle çıldırmış gibi her şeyi almak istiyor, biz de öyleydik
Hoş hala çıldırıyoruz çünkü devamlı yeni ürünlerle karşımıza geliyorlar

prinç kepeğ, nar ç,çeği tamamdır bunları alalım peki ozon yağı onuda kullanalım mı bunları nasıl kullansak.. birde abşlam yüzüne garip garip pahalı kremler kullandı ve lekeler arttı koruyucuolarak neyi kullansın doa kozmetikte varsa onuda alalım

Bu arada tüy azaltıcı kremi kullanan kızlar, nasıl gidiyor kullanım..Merak ediyorum etkisini?
tüylerim ancak alınacak uzunluğa geldi.minik minik çıkanlar da var. ama henüz anlayamadım etkisini. bidaha alıyım tüylerimi de 2.de daha belli olur heralde

Güneş koruyucu kullanmadığı için artmıştır..Doa henüz çıkarmadı koruyucu..Ben daylong kullanıyorum ama o pahalı, gerek yok..Bitince ben de başka bişey kullanıcam..Eczaneden bakın canım, size en uygun hangisiyse onu alın..Gündüz dışarı çıkmasa bile mümkünse sürsün kremi ve tabi gün içinde yenilemesi lazım..Akşam da cilt temizliği önemli..

Ozon yağı da çok etkiliymiş canım, kullananlar öv öv bitiremediler, bizi de burada çatlattılar..Kullanmadığım için bişey diyemem ama çok çok yüksek ihtimal onun da lekelerde ve özellikle cilt güzelliğinde çok etkisi olur..

Ahahay kara üzümle arasında kalmıştım sonra narı sipariş ettim iyi etmişim demek

Ne kötü artık çoğu kişinin leke sorunu var ne kadar koruyucu kullanılsa da lekeler oluşuyor maalesef, mesela benımkıler kışın soyucu beyazlatıcı etkılı bır kremle goturuyorum lekelerı herkes cıldınde hıc leke kalmamıs ne guzel dıyor ama koruyucu kullansam da bır muddet sonra yenıden belırıyor özellıkle de bahar ve yaz mevsımınde, yani hep bır savaş halındeyız lekelerımle. Şimdi ozon yağından umutluyum lekeler için duzenlı olarak ozon yağını kullanacagım bakalım sonuç ne olacak.

Kızlar ben birşey danışıcam aslında bugün sormuştum nasıl kullanacağımı ozon yağını ama aklımdan uçup gitmiş:26:
şimdi biz ozon yağını dolaptan çıkarır çıkarmaz hemen mi kullanmalıyız ve geri mi koymalıyız yani anlatmak istediğim kutudan az bir miktar alıp hemen dolaba geri mi koyuyoruz yani sıcağa mı maruz kalmamalı havaya mı? birde dolapta durduğu için çok donuk geldi bana bir yol gösterseniz bana

Kullananlar hadi bir cevap verinde süriyim bende yatmadan önce bugün:)

Son düzenleme:

Ya bende ozon yağını buzluga atmıştım şimdi çıkardım sürmek icin ama süremedim donmus
Biri Özcan Bey'e danışıp bizi bilgilendirse Cook sevineceğim.

Ya bende ozon yağını buzluga atmıştım şimdi çıkardım sürmek icin ama süremedim donmus
Biri Özcan Bey'e danışıp bizi bilgilendirse Cook sevineceğim.

Ben aslında telefon açıp sormayı düşündüm ama bu aralar çok rahatsız ettim kendilerini çekiniyorum artık:26:

Bana mail atmışlar kendileri hemen paylaşıyorum:)
''yağdan bir parça al bıçak vb. çay tabağına koy. sonra yağı dolaba kaldır geri streçle ve plastk kavanoza geri koy , sonra o yağı, işaret parmağınla yüzüne masaj yaparak yedir, soğukdaha iyi, damarları uyarır masaj yaparak da kasları uyarırsın sarkmalar gecikir, yağda verir oksijeni suratına çok temiz tertemiz olur.''

Ben danıstım kızlar telefonda ustune basa basa sordum nasıl kullanacagız bunu buzdolabında buzlukta mı durmalı illa ki diye hatta malum dolaplar derın donduruculu donar kalır dedım. Buzlukta saklamamızı söyledı ucundan alıp surecekmısız hemen yerıne koyacakmısız yenıden, böyle söyledı ama benım de aklım takılı kaldı derın dondurucudan çıkarınca hemen nasıl surecegım dıye gelsın bakalım ozon yağı sonrasında gorecegız. Ayrıca Özcan bey her gun degıl ıkı ya da üç gunde bır surmemızı önermıstı çok etkılı oldugu ıcın.
Fakat yıne de baska arkadaslar danısıp tekrar bılgılendırırse bırlıkte yenıden öğrenmıs oluruz. Bana söylenen bu.

Ben yazarken cevap gelmıs bıle zaten :)

Plastık kavanoza mı plastıkte mı durmalı?

Son düzenleme:
Ben yazarken cevap gelmıs bıle zaten :)

Plastık kavanoza mı plastıkte mı durmalı?

içinde gönderdikleri kap varya onun içinde durmalı anladığım kadarıyla, zaten streç olunca üstündeki buzlardan kurtulmak kolay oluyor. o şkilde muhafaza etmeliyiz anlaşılan.

içinde gönderdikleri kap varya onun içinde durmalı anladığım kadarıyla, zaten streç olunca üstündeki buzlardan kurtulmak kolay oluyor. o şkilde muhafaza etmeliyiz anlaşılan.

Yanlız ben plastik kap içerisinde buzlukta tutum ama kap buz olmuş..Kap açılmıyor ki strej olan kaba ulaşabileyim:26:
Cidden şaşırdım şimdi.Ne yapayım acaba.Bu buzluk buz yapıyor ama

Yanlız ben plastik kap içerisinde buzlukta tutum ama kap buz olmuş..Kap açılmıyor ki strej olan kaba ulaşabileyim:26:
Cidden şaşırdım şimdi.Ne yapayım acaba.Bu buzluk buz yapıyor ama

tatlım bıçak yardımıyla buzlardan kurtulabilirsin daha sonra yarısına kadar su koyarak buzluga koy, ki birdahakinde heryeri buz olmasın kabın. Bu arada sürmüş bulunmaktayım ben kokusu bana çok tanıdık geliyor bunun garip bir koku ama daha önce sanki teneffüs ettiğim bir koku bu:26:

Gelen bir uyarı mailini daha aktarıyorum: susuz koyucakmışız kabın içine:)

Son düzenleme:

bende ilk denememi yaptım... kokusu kötü ama tanıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…