Hahaha süperdi bu
Evlendir bakalım, bu siparişimde benim de sepetimde nar çekirdeği, ben de evlendiricem, Allah mesut etsin
Tüm yüze tatlım..Cilt tonunun eşitlenmesi ve güzelleşmesi açısından da önemli çünkü..
Tatlım 2 ci hafta oluyor doa kozmetiği keşfedeli.2 haftada 2 sipariş...:)3 üncü hafta 3 e gidiyorumBirde işsiz olduğum zamana denk geldi.Ben bu gidişle işe girer girmez sizlere ürün bırakmam orda herhalde Kapatırım kendime dükkanı
Yaşım 35 bu yaşa kadar ne ürünlere ne paralar ödedim derler ya servet ödedim aynen öyle oldu:)Ama hiç bir firmanın hiç bir ürününden bu kadar memnun kalmadımmmm
Sağolsunlar var olsunlar
Rica ederim canımteşekkür ederim
Canım geçmiş olsun..pirinç kepeği çok iyi lekelere..Ama nar çekirdeği ile çok daha etkiliymiş...
Bu iki yağın karışımını gece sürsün, gündüz de mutlaka korucu krem kullansın..Koruyucusuz olmaz..
Yalnız leke tedavisi sabır gerektirir..Bıkmadan usanmadan devam etsin..
tüylerim ancak alınacak uzunluğa geldi.minik minik çıkanlar da var. ama henüz anlayamadım etkisini. bidaha alıyım tüylerimi de 2.de daha belli olur heraldeBu arada tüy azaltıcı kremi kullanan kızlar, nasıl gidiyor kullanım..Merak ediyorum etkisini?
prinç kepeğ, nar ç,çeği tamamdır bunları alalım peki ozon yağı onuda kullanalım mı bunları nasıl kullansak.. birde abşlam yüzüne garip garip pahalı kremler kullandı ve lekeler arttı koruyucuolarak neyi kullansın doa kozmetikte varsa onuda alalım
tüylerim ancak alınacak uzunluğa geldi.minik minik çıkanlar da var. ama henüz anlayamadım etkisini. bidaha alıyım tüylerimi de 2.de daha belli olur heralde
Ahahay kara üzümle arasında kalmıştım sonra narı sipariş ettim iyi etmişim demekBu arada kızlar, özellikle cilt lekelerinden muzdarip kızlar;
Özcan bey der ki, Nar çekirdeği yağı ile pirinç kepeği yağının karışımı, lekelere çok daha hızlı ve çok daha fazla etki edermiş. Ayrıca cilt tonu da çok daha kısa sürede eşitlenirmiş..
Bilginize..
Ya bende ozon yağını buzluga atmıştım şimdi çıkardım sürmek icin ama süremedim donmus
Biri Özcan Bey'e danışıp bizi bilgilendirse Cook sevineceğim.
Ben yazarken cevap gelmıs bıle zaten :)
Plastık kavanoza mı plastıkte mı durmalı?
içinde gönderdikleri kap varya onun içinde durmalı anladığım kadarıyla, zaten streç olunca üstündeki buzlardan kurtulmak kolay oluyor. o şkilde muhafaza etmeliyiz anlaşılan.
Yanlız ben plastik kap içerisinde buzlukta tutum ama kap buz olmuş..Kap açılmıyor ki strej olan kaba ulaşabileyim:26:
Cidden şaşırdım şimdi.Ne yapayım acaba.Bu buzluk buz yapıyor ama
tatlım bıçak yardımıyla buzlardan kurtulabilirsin daha sonra yarısına kadar su koyarak buzluga koy, ki birdahakinde heryeri buz olmasın kabın. Bu arada sürmüş bulunmaktayım ben kokusu bana çok tanıdık geliyor bunun garip bir koku ama daha önce sanki teneffüs ettiğim bir koku bu:26:
Gelen bir uyarı mailini daha aktarıyorum: susuz koyucakmışız kabın içine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?