Doa Kozmetik Ürünleri

Çözdüler canım tamamen süratın yarattığı problem, düşünün işte babamın izmire gönderdiği kargoyu hataydan topladım, diyorum ya diğer firmaların gönderi oranları epey yüksek olduğu için öncelik tanıyorlar sanırım bizim kargoları pek savsaklıyorlar
hadi onu geçelim benim kargomu başkasına başka şehre göndermek nedir yahu
gönderi ücretini al ama işini yapma tek tercih edilmemesi gereken kargo şirketi isabet oldu doanın onlarla çalışmaktan vazgeçmesi

Tekrar olsun istedim alttaki mesajım

Kızlar bende ayın 3ünde sipariş vermiştim kargoya verilip verilmediğine nerden bakıyoduk ben bulamadım sipariş takibinde :44::44:

Kızlar bende ayın 3ünde sipariş vermiştim kargoya verilip verilmediğine nerden bakıyoduk ben bulamadım sipariş takibinde :44::44:

Sağ tarafta tum siparıslerım varya oradan bakabılıyorsunuz, ben de 3 de vermıstım bu hafta sonuna kadar yetıssın dıye ama artık yetısmez sanırım hala beklıyor gorunuyor cunku, aynı gun vermısız demek kı sızınkı de henuz kargolanmamıs olabılır.

Şimdi gördüm dikkatli bakmamışım teşekkür ederim.Bende kargoya verildi yazıyor yanlız sizinki neden bekliyor acaba:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrrr dayanamayıp şampuan ve krem siparişi vericem şimdide saçlarımı 2,3 günde bir yıkarım yani kuru değiller ama yağlı saçlar için olanı alırsamda kurutur gibi geliyor uçlarını karar veremedim hangi şampuanı alsam ki birde hangi kremi alıyım yeni nesil mi eskimi ?

Şimdi gördüm dikkatli bakmamışım teşekkür ederim.Bende kargoya verildi yazıyor yanlız sizinki neden bekliyor acaba:44:

Kızlaaaar kime yazıyorum ben yahu
iki üst mesajda anlattım, bazı kargolar gönderilmiş bazılarının gönderileri ve adreslerini sürat birbirine karıştırmış o parti sürat ile gelir ama diğer verilecekler arasla gelecekmiş artık

Tamam tamam anlaşıldı şu kargolar gelse de rahatlasak

Kızlar doanın ürünlerini evet çok seviyorum, çok iyi kaliteli ürünler, çalışanlarıda ilgili....
Ancak...
Kargo sıkıntısının %50'sininde DOA'dan kaynaklı olduğunu söylemek isterim size...
Umarım bu yazımıda okuyorlardır. ki kendilerinide elbette arayacağım şimdi.

Kargoyla sözleşmeleri bitmiş yenilemeleri lazımmış, yenilemedikleri içiin bu işi geciktirdikleri için kargo şirketide HAKLI OLARAK cuma günü kargoya verilen siparişlerimizi göndermemiş.
Şubede bekletmiş. Pazartesi doa imza ve kaşe gönderip yenilemiş sözleşmeyi...
Onlarda genel merkeze göndermişler sözleşmeyi, kargonun merkezindende onay geldikten sonra salı günü hemen siparişleri göndermişler...

He yine bir günlük gecikme var benim kargomda çünkü benim kargomuda başka bir şubeye göndermişler...
O şubede yanlış gönderdikleri için şuan bekletiyor ve yarın gönderecekler bana...

Uzun lafın kısası; sürat kargo hatalı ama doa'da hatalı !!!

garnet arkadaşımızında söylediği gibi, benim içinde zaman çok önemli !!!
müşteriyi sürekli ertelemeleri hiç hoş değil...

Hmmm bu kısmıda varmış az sayıda kişi çalışıyorlar diye biliyorum ama ben telafi ederler diye de düşünüyorum

Saşlarınız nasıl dalgalı mı duz mu çunku yenı nesıl krem dalgaları acıyor bıraz benımkılerı açtı sordum kremdenmıs içinde keratın oldugu ıcın ama guzel bakım yapıyor eskı nesıl kremı kullanmadım ben ama o dalgaları açmıyormuş ve besleyıcıymış o da ben daha sonrakı krem sıparısımde eskı nesıl kremı sıparıs vermeyı dusunuyorum dalgalalı daha guzel duruyor saclarım.

Benım sıparısımı bugun vereceklermıs kargoya, neyse gec olsun da guc olmasın dıyelım arkadaslar genel olarak urunlerden verılen hızmetten yardımcı olmalarından memnunuz umarım bundan sonrasında kargo sorunu da yasanılmaz bu turlu sorunlar sureklılık arz etmıyorsa hoş gorulmelı bence.

benimde saçlarım seninki gibi ve seninle aynı şekilde düşünüyorum sonuç olarak ben normal saçlar için olanını almaya karar verdim. saç kremi içinse bakım maskelerimde baz olaak kullanayım diye eskisinden sipariş verdim ama hala ortada yok

Saçlarım düz ozaman yeni nesilden sipariş vereyim ben içinde keratin varmış madem bana daha çok yarar

Bak şimdi kafam karıştı şampuan için normal olanı alıcamda krem keratinli diye yeni nesil olanı alayım demiştim

Bak şimdi kafam karıştı şampuan için normal olanı alıcamda krem keratinli diye yeni nesil olanı alayım demiştim

saçlarında çok bi yıpranma yoksa eski nesili dene bence sonuçta o diplere bile sürülebiliyor nasıl kafanı daha çok karıştırdım mı en iyisi ikisini de al karasızlıktan kurtul

saçlarında çok bi yıpranma yoksa eski nesili dene bence sonuçta o diplere bile sürülebiliyor nasıl kafanı daha çok karıştırdım mı en iyisi ikisini de al karasızlıktan kurtul

Epeyce karıştııııı Şimdii bu beyaz var ya 250 ml olan o yeni diimi onda diplere kullanılabilir diyo Çok yıpranma yok saçlarımda uçları kötü biraz o kadar

Epeyce karıştııııı Şimdii bu beyaz var ya 250 ml olan o yeni diimi onda diplere kullanılabilir diyo Çok yıpranma yok saçlarımda uçları kötü biraz o kadar

250 ml beyaz olan eski nesil... bak sonradan garnetin yüzünden bunu aldım keşke dinlemeseydim deme de

Kargo sıkıntısı kısa zaman içinde halledilecektir kızlar..En kısa zamanda çözmeleri lazım bu işi, çözeceklerdir de..Zira zaman gerçekten önemli, haklısınız...Zaten aras kargo ile anlaşılmış sizden öğrendiğim kadarıyla..Bundan sonra sıkıntı yaşanmaz umarım..

Kızlar, yeni nesil krem keratinli..Normal saç kremi olarak onu alın..Daha değişik şeyler geliştirilebilir ama zamanım yok, kafamı daha ona yoramadım

Eski nesil kremi ise(250 ml olan) hem bakımlarınıza baz olarak kullanabilir, hem de yine normal krem olarak kullanabilirsiniz..Size kalmış..
Ben kıyamadığım için normal krem olarak kullanmıyorum..

250 ml beyaz olan eski nesil... bak sonradan garnetin yüzünden bunu aldım keşke dinlemeseydim deme de

Bence ikisinden de al yeni nesili duşta eskiyi de bakımlarda kullan tercih yapmak çok zor ikisi arasında :))

Amannnnnn ben de tam tersi sanıyorum nerden vardıysam bu kanıya
Yok yok demem merak etme karar verdim değiştirmemem lazım beyazdan sipariş veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…