Doa Kozmetik Ürünleri

ben işi baya abarttım saçımı öğleden sonra yıkadım benim saçlar epey gür olduğundan havluya sardım 2 saat kadar ıslaklığını aldım nemli şekildeyken masskeyi yaptım streçledim akşama kadar evdeydim işlerimi yaptım sonra yatmadan 3 saat önce açtım saçım biraz kurudu ve öylece yattım sabahta yıkadım okadar güzel kokuyorduki hala yıkamaya niyetim yoktu dışarı çıkmasam sonuç süper oldu bir daha böyle uzun süre yapabileceğimi sanmıyorum ama yinede evde kalacağım zaman yapabilirim bir zararı olsaydı belli ederdi kendini

tatlım doğala çok yakın keratin çıkaracaklarını yazmışsın ilk sayfaya. nasıl bir ürün olduğunu biliyor musun? bir çeşit maske mi olacak yoksa eski ürünlerinden birini mi geliştirecekler? bilgin var mı :44:

Ozon yağını sipariş verırken hındıstan cevızı yagını da sıparıs vermıstım önce sonra degıstırıp ozonla, shea butter ve sabun sıparısı verdım bır arkadasıma hedıye etmek ıcın şimdi de hındıstan cevızı yagında aklım kaldı zaten her hafta sıparıs verıyorum bır aydır bızımkıler ne gelıyor boyle sana devamlı demeye basladı şimdi ise bir dahaki sıparıs diğeri daha yola cıkmadan hazır fena :26:

Canım o dönem bana öyle bir bilgi vermişlerdi...
Daha sonra sorduğumda, sanırım hammaddeyle ilgili bir sıkıntı yaşanmış..
Bir miktar hammade gelmiş, sonrası gelmemiş diye hatırlıyorum..Onunla da zaten keratin maskesini yapıp hediye vermeye karar vermişler
Benim bildiğim buydu ama çok ta emin değilim..

Bir sorun bakalım, ne iyi olur çıkarsalar..

anladım tatlım sağol o zaman keratin maskelerinin sonu gelebilir ben maskenin etkisini henüz göremedim ama sizin yorumlarınızdan iyi olduğu sonucuna varmıştım. maske biterse üzülürüm ben bu aralar soru sormasam iyi olacak gibi :)

Sor sor bişeycik olmaz :))

Bence de o maskenin sonu gelecek ama doa bu hızda giderse, keratini de çıkarır gibime geliyor..Belki daha zamanı vardır..

Ben de tam dicektim ki konusunu aç bunun
Çok güzel olmuş canım, bizim için kendini feda ettiğin için sağol, şimdi gönül rahatlığıyla hepimiz bu şekilde boyayacağız

O keratin çıkarsa darbe etkisi yapmazsa ben bişey bilmiyorum, yeni sevgilimiz olur çıkar

İçine yağ ampul vs karıştırmış mıydın acaba?
hayır hiçbir şey karıştırmadım ama su oranı yüksek %65 sanırım. bi süre kullanılmadan beklemişti sanırım o yüzden oldu. çalkalanması gerektiğini de bir arkadaş yazmış ama siz sürekli kullandığınız için sürekli çalkalayın bakteri oluştuktan sonra çalkalamak bir işe yaramaz zaten :s
doa ürünlerini genel olarak seviyorum ama sanırım o problemli seriye denk geldim. sabun şampuan kremi birlikte kullanıyordum saçımı çok sertleştiriyor diye hepsini birden bıraktım o yüzden sorun hangisindeydi çözemedim :)
bari kremimi kullanmaya devam edeyim :s burada çok olumlu şeyler okuyorum ama ben öylece bıraktım ürünleri :s melisa kremimi falan kullanıyorum

böyle deyip de yarama tuz basma bitmesin maske
kıskançlar kıskancı Amonra durmamış yokluğumdan faydalanıp açmış saçlarını, hem de saçlarımıza el sürmüyoruz artık koyu renk kalacak dediğimizin ertesi günü
bukalemundan hızlı renk değiştirmesiyle ünlüdür kendisi zaten, ama madem böyle bir şey var neden beni kızıl saçtan dahası mor saçtan vazgeçirdin sorarım sana
saçını açanlar için muazzam bir durum olmuş vatana millete hayırlı olsun
gelelim benim boya durumuma önceden dediğim gibi yağ su ve krem karıştırdım boyaya iki kutu boya kullandım gel gör ki çenemi yanağımı boyayan boya saçlarımdaki renk dalgalanmalarına çare olamadı hala, rica ediyorum hayrına saç boyamayı beceren varsa İstanbul anadolu yakasında bana bi el atsın yoksa saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum
yıpranma yok hiç tam tersi bakım yapmışım gibi bir havalara girdi saçlarım şuursuz işte...

bukelemundan hızlı renk değiştiren amonra koptum çok yaşa
kuzu sırf merakıma yenik düştüğüm için açtım bi gazla
ama komple açmaktan vazgeçtim
çünkü sen de ben de biliyoruz ki bana koyu tonlar daha çok yakışıyo
şimdi saçımı açsam biliyorum ki 10 gün sonra kahveye dönmek isticem
tarih tekerrürden ibarettir sonuçta
onun için onca zahmete gerek yok. açtığım kısmı da kahveye boyucam

O keratin çıkarsa darbe etkisi yapmazsa ben bişey bilmiyorum, yeni sevgilimiz olur çıkar

aslında bende doadan öyle bir atak bekliyorum

O maskenin sonu var kızlar benden söylemesi
Bastırın yetkiliye keratin işine de el atsın

Barrocum sen boyanı oksidansız yapmışsın, yani boya gibi değil de cila gibi olmuş..
Buna rağmen rengini vermiş yine, doğru mu anladım?

Aaa olmadı ama şimdi sayın deneğimiz
O zaman oksidanla normal boyama işinde ben feda edeyim kendimi napalım

canım sonradan pişman olabilirim
çünkü tilki misali hep dönüp dolaşıp koyu renklere dönüyorum
ha hepsi ha bi kısmı herkesi aydınlatamya yetecek kadar çalışma yaptım
bence bu kafi
hem kocem koyu renk saçla daha çıtır göründüğümü belirtmişken dün akşam
neden açayım saçlarımın rengini

Ben de onu diyecektim koyu renk guzel oluyor acma hic zaten yaz da geldi acik renk kullanilmaz hic
Oksidanli canim normal boyaya yag krem su kattim

Son düzenleme:
Bu ne biçim iş yaa günlerdir kargo bekliyorum..
Sürat kargoda kayboluyo aras kargoya verdik diyolar, bugün yine yok kargo ortada... aras kargoyla bugün çalışmaya başladık diyolar sürat kargo bugün getirir size diyolar.

Sürat kargoyu arıyorum adıma hiçbir kargo yok..Takip numarasını istiyorum, doa takip numarasını vermiyor. Israrla istiyorum, bukadarda olmazki. Neden vermek istemiyolar numarayı anlamıyorum !!!!!!!!!!

Başka bir firmadan bir kargom daha vardı sürat kargo bugün, tam gününde onu sorunsuz getirdi...

Doa'dan gelmiyo bir türlü kargom.

Kimde sorun var anlayamadım.

Sanırım hala kargoyla sorunu çözemedıler benım siparişlerim de henuz kargoya verılmemış.

Hadi sizinki normal, benim gönderim olmadığı halde sürat kargo 2 gündür arıyor hep müsait olmadığım zamana denk geliyor açamıyorum geri arıyorum şaka gibi niye aradıklarını bilende cevaplayabilende yok
Ki sürat kargo bazı online alışveriş siteleriyle sözleşmeli işin açıkçası onların gönderilerini ön planda tutuyor
çok kargom kayboldu biri izmir hataya geleceğine üstündeki açık adrese rağmen antakya hataya gitti mesela ne sinir olmuştum

Son düzenleme:

hadi canım
bende kargo konusunda sıkıntılıyım doa bana durumun 1 aydır böyle olduğunu daha öncesinden teslimatlarda sorun çıkmadığını söylediler... bir an önce sorunu halletmelerini bekliyorum çünkü ürünlerden çok memnunum ama bu şekilde devam etmem biraz zor... benim için zaman çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…