ben işi baya abarttımsivilcelerim için yeni ürün çıkmasını bekliyodum sipariş vericem ama ozon yağı kullanın dediler. hemen sipariş versem mi bilemedim :44:
bide japon kirazı parfümü istiyorum bir türlü çıkmadı yaa offf
bu arada bişey sorucam kızlar, şimdi ben 1-2 saat önce keratin maskemi sürdüm gece böyle yatmayı düşünüyorum.saçıma streç film mi sarıyım yani hava almadığı için kötü etkiler mi acaba?
tatlım doğala çok yakın keratin çıkaracaklarını yazmışsın ilk sayfaya. nasıl bir ürün olduğunu biliyor musun? bir çeşit maske mi olacak yoksa eski ürünlerinden birini mi geliştirecekler? bilgin var mı :44:
Canım o dönem bana öyle bir bilgi vermişlerdi...
Daha sonra sorduğumda, sanırım hammaddeyle ilgili bir sıkıntı yaşanmış..
Bir miktar hammade gelmiş, sonrası gelmemiş diye hatırlıyorum..Onunla da zaten keratin maskesini yapıp hediye vermeye karar vermişler
Benim bildiğim buydu ama çok ta emin değilim..
Bir sorun bakalım, ne iyi olur çıkarsalar..
anladım tatlım sağolo zaman keratin maskelerinin sonu gelebilir ben maskenin etkisini henüz göremedim ama sizin yorumlarınızdan iyi olduğu sonucuna varmıştım. maske biterse üzülürüm ben bu aralar soru sormasam iyi olacak gibi :)
Ben de tam dicektim ki konusunu aç bunun
Çok güzel olmuş canım, bizim için kendini feda ettiğin için sağol, şimdi gönül rahatlığıyla hepimiz bu şekilde boyayacağız
Sor sor bişeycik olmaz :))
Bence de o maskenin sonu gelecekama doa bu hızda giderse, keratini de çıkarır gibime geliyor..Belki daha zamanı vardır..
hayır hiçbir şey karıştırmadım ama su oranı yüksek %65 sanırım. bi süre kullanılmadan beklemişti sanırım o yüzden oldu. çalkalanması gerektiğini de bir arkadaş yazmış ama siz sürekli kullandığınız için sürekli çalkalayın bakteri oluştuktan sonra çalkalamak bir işe yaramaz zaten :sİçine yağ ampul vs karıştırmış mıydın acaba?
Canım o dönem bana öyle bir bilgi vermişlerdi...
Daha sonra sorduğumda, sanırım hammaddeyle ilgili bir sıkıntı yaşanmış..
Bir miktar hammade gelmiş, sonrası gelmemiş diye hatırlıyorum..Onunla da zaten keratin maskesini yapıp hediye vermeye karar vermişler
Benim bildiğim buydu ama çok ta emin değilim..
Bir sorun bakalım, ne iyi olur çıkarsalar..
böyle deyip de yarama tuz basma bitmesin maske
kıskançlar kıskancı Amonra durmamış yokluğumdan faydalanıp açmış saçlarını, hem de saçlarımıza el sürmüyoruz artık koyu renk kalacak dediğimizin ertesi günü
bukalemundan hızlı renk değiştirmesiyle ünlüdür kendisi zaten, ama madem böyle bir şey var neden beni kızıl saçtan dahası mor saçtan vazgeçirdin sorarım sana
saçını açanlar için muazzam bir durum olmuş vatana millete hayırlı olsun
gelelim benim boya durumuma önceden dediğim gibi yağ su ve krem karıştırdım boyaya iki kutu boya kullandım gel gör ki çenemi yanağımı boyayan boya saçlarımdaki renk dalgalanmalarına çare olamadı hala, rica ediyorum hayrına saç boyamayı beceren varsa İstanbul anadolu yakasında bana bi el atsın yoksa saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum
yıpranma yok hiç tam tersi bakım yapmışım gibi bir havalara girdi saçlarım şuursuz işte...
O keratin çıkarsa darbe etkisi yapmazsa ben bişey bilmiyorum, yeni sevgilimiz olur çıkar
aslında bende doadan öyle bir atak bekliyorum
böyle deyip de yarama tuz basma bitmesin maske
kıskançlar kıskancı Amonra durmamış yokluğumdan faydalanıp açmış saçlarını, hem de saçlarımıza el sürmüyoruz artık koyu renk kalacak dediğimizin ertesi günü
bukalemundan hızlı renk değiştirmesiyle ünlüdür kendisi zaten, ama madem böyle bir şey var neden beni kızıl saçtan dahası mor saçtan vazgeçirdin sorarım sana
saçını açanlar için muazzam bir durum olmuş vatana millete hayırlı olsun
gelelim benim boya durumuma önceden dediğim gibi yağ su ve krem karıştırdım boyaya iki kutu boya kullandım gel gör ki çenemi yanağımı boyayan boya saçlarımdaki renk dalgalanmalarına çare olamadı hala, rica ediyorum hayrına saç boyamayı beceren varsa İstanbul anadolu yakasında bana bi el atsın yoksa saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum
yıpranma yok hiç tam tersi bakım yapmışım gibi bir havalara girdi saçlarım şuursuz işte...
bukelemundan hızlı renk değiştiren amonrakoptum çok yaşa
kuzu sırf merakıma yenik düştüğüm için açtım bi gazla
ama komple açmaktan vazgeçtim
çünkü sen de ben de biliyoruz ki bana koyu tonlar daha çok yakışıyo
şimdi saçımı açsam biliyorum ki 10 gün sonra kahveye dönmek isticem
tarih tekerrürden ibarettir sonuçta
onun için onca zahmete gerek yok. açtığım kısmı da kahveye boyucam
O maskenin sonu var kızlar benden söylemesi
Bastırın yetkiliye keratin işine de el atsın
Barrocum sen boyanı oksidansız yapmışsın, yani boya gibi değil de cila gibi olmuş..
Buna rağmen rengini vermiş yine, doğru mu anladım?
Aaa olmadı ama şimdi sayın deneğimiz
O zaman oksidanla normal boyama işinde ben feda edeyim kendimi napalım
hem kocem koyu renk saçla daha çıtır göründüğümü belirtmişken dün akşam
neden açayım saçlarımın rengini
Ben de onu diyecektim koyu renk guzel oluyor acma hic zaten yaz da geldi acik renk kullanilmaz hicbukelemundan hızlı renk değiştiren amonrakoptum çok yaşa
kuzu sırf merakıma yenik düştüğüm için açtım bi gazla
ama komple açmaktan vazgeçtim
çünkü sen de ben de biliyoruz ki bana koyu tonlar daha çok yakışıyo
şimdi saçımı açsam biliyorum ki 10 gün sonra kahveye dönmek isticem
tarih tekerrürden ibarettir sonuçta
onun için onca zahmete gerek yok. açtığım kısmı da kahveye boyucam
Oksidanli canim normal boyaya yag krem su kattimO maskenin sonu var kızlar benden söylemesi
Bastırın yetkiliye keratin işine de el atsın
Barrocum sen boyanı oksidansız yapmışsın, yani boya gibi değil de cila gibi olmuş..
Buna rağmen rengini vermiş yine, doğru mu anladım?
Aaa olmadı ama şimdi sayın deneğimiz
O zaman oksidanla normal boyama işinde ben feda edeyim kendimi napalım
Bu ne biçim iş yaa günlerdir kargo bekliyorum..
Sürat kargoda kayboluyo aras kargoya verdik diyolar, bugün yine yok kargo ortada... aras kargoyla bugün çalışmaya başladık diyolar sürat kargo bugün getirir size diyolar.
Sürat kargoyu arıyorum adıma hiçbir kargo yok..Takip numarasını istiyorum, doa takip numarasını vermiyor. Israrla istiyorum, bukadarda olmazki. Neden vermek istemiyolar numarayı anlamıyorum !!!!!!!!!!
Başka bir firmadan bir kargom daha vardı sürat kargo bugün, tam gününde onu sorunsuz getirdi...
Doa'dan gelmiyo bir türlü kargom.
Kimde sorun var anlayamadım.
Hadi sizinki normal, benim gönderim olmadığı halde sürat kargo 2 gündür arıyor hep müsait olmadığım zamana denk geliyor açamıyorum geri arıyorum şaka gibi niye aradıklarını da bilen yok
Ki sürat kargo bazı online alışveriş siteleriyle sözleşmeli işin açıkçası onların gönderilerini ön planda tutuyor
çok kargom kayboldubiri izmir hataya geleceğine üstündeki açık adrese rağmen antakya hataya gitti mesela ne sinir olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?