Doa Kozmetik Ürünleri

Sadece oryalle mi oldu bu saç böyle sankı kızıl balyaj yapmış gıbı çok guzel duruyor, buradan yıpranmıs gıbı durmuyor ama nasıl yıpranma var mı?

evet canım sadece oryalle oldu
zerre yıpranma olmadı
simsiyah saçı yıpratmadan bu kadar açabildi
daha da bekleyebilirdim belki ama korktum
altında oryal yemiş bi saç çünkü bu
ama ne lastiklenme ne kopma ne sertleşme yok
hiç işlem yapılmamış gibi

Vay be hakkaten süper nasıl yaptın tekrar anlatır mısın hindistan cevizi yağını sürüp üzerine oryal mi ben röfle yaptırmaktan korkar oldum o kadar yıpranıyor kı saçım, böyle bir yöntem varsa kuaförde hindistan cevizi yağını sürdürür sonra röfleyı yaptırırım süper olur

fotoğraflara baktım harika görünüyorlar

ama çok abuk oldu ya
diğer yerler kapkara
kendimi feda ettim denedim ama napcez böyle kalanı
yarın tez her tarafına uygulucam
işe de böyle gidicem artık
oksidasyon kremim yok olsa hepsini elden çıkarırdım şimdi
resimde flaştan kızıl çıkmış
ama açık bi bakır renk tam olarak

saçımı nemlendirdim sonra hindistan cevizi yağını sürdüm
erişmiş kendinden geçmiş zaten benim yağ eritmeme gerek kalmadı
sonra 50 dk falan beklettim
çünkü net bi bilgiye ulaşamadım kimisi 1 saat önce evde sür kuaföre öyle git
kimisi 1 gün önceden sür diyodu
ama iki tarafta yıpranmayla karşılaşmamış sonuç olarak
ben tezcanlı biri olarak dayanamadım 1 saate
sonra yarım ölçü oriyal, yarım ölçü 30 volüm oksidasyon kremi ve bi fındık tanesi kadar
saç kremi ekledim
sonra saçıma sürdüm
oryali az koydum dedim ya korkuyorum
daha fazla koysam bişey olmazmış daha çok açılırdı diye düşünüyorum

işyerinde yeni bi akım yaratman an meselesi bu yöntemi deneyip bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler amonra resmen saçlarımızın kurtarıcısı oldun harikasın

Evet amonra saçlarımız için çok yararlı harika bir bilgi bu teşekkür ederiz paylaşımın için.

Evrekaaa evrekaaa diye bağırabılırsın hatta biz de bağıralım :) )

Son düzenleme:
çok çok teşekkürler uzun zamandır saçlarımın rengini açmak istiyodum ama daha önce yandığı için belimdeki saçlarımın omuz hizasında kalması yüzünden çok korkuyodum artık güvenle açtırabilirim

bu yöntemin adını iznin verirsen amonra koymaya karar verdim çevreme bu şekilde anlatmayı düşünüyorum

teşekkür ederim kızlar
çok mahçup oldum şimdi

konuyu daha fazla meşgul etmeyelim burdan devam edelim

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...i-acma-hindistancevizi-yagi.html#post24967931

Ben de tam dicektim ki konusunu aç bunun
Çok güzel olmuş canım, bizim için kendini feda ettiğin için sağol, şimdi gönül rahatlığıyla hepimiz bu şekilde boyayacağız

sivilcelerim için yeni ürün çıkmasını bekliyodum sipariş vericem ama ozon yağı kullanın dediler. hemen sipariş versem mi bilemedim :44:
bide japon kirazı parfümü istiyorum bir türlü çıkmadı yaa offf
bu arada bişey sorucam kızlar, şimdi ben 1-2 saat önce keratin maskemi sürdüm gece böyle yatmayı düşünüyorum.saçıma streç film mi sarıyım yani hava almadığı için kötü etkiler mi acaba?

Canım bir çok kişi streçleyip yattı..Bone gibi bişey de sarabilirsin..

Canım bir çok kişi streçleyip yattı..Bone gibi bişey de sarabilirsin..
şimdi mail attım hemen cevapladılar sağolsunlar soru sormaya utanıyorum artık sürekli mail atıyorum
streçleyip yatmanın hiçbir zararı olmazmış.
burdan tüm sorularıma hemen cevap veren doa ya tekrar çoookkk teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…