Doa Kozmetik Ürünleri

Ahhahha şok oldun dimi
Ya valla ben anlamıştım ama, hala gülüyorum kendi kendime
Yok diplerine sürmüyorduk canım..
evet sok olurum tabı tatlım ya keratını baya baya kullanıyorlar demekkı bır cok urunlerınde.dıplerıne surmesekte genede cook sevdım yenı kremı

Ahhahha şok oldun dimi
evet sok olurum tabı tatlım ya keratını baya baya kullanıyorlar demekkı bır cok urunlerınde.dıplerıne surmesekte genede cook sevdım yenı kremı

Ahhahha şok oldun dimi

pardon kızlar ekran donunca pes pese bastım mesaj tekrarı olmus sılemıyorumda

evet ilk sipariş için seçimlerimi yazıyorum :
keçi sütü sabunu,
melisa kremi,
mimosa ya da basil parfümden birini seçeceğim zira başka yok :)
hangisini alayım sizce ?

Nasıl yani küflendi mi:44:
Canım ka şişe şampuan bitirdim ama hiç böyle bir sorun yaşamadım, yaşayan biri de olmadı okuduğum kadarıyla, yetkiliye mail at istersen, illaki vardır bir sebebi..

aldığımdan beri kullanamıyorum zaten saçlarım keçe gibi yapış yapış oluyor :s diğer ürünlerinden memnunum ama temizleyemediğim için daha önce firmayla görüşmüştüm şehir suyu kireçli olduğu için şampuan etkinliğini kaybediyor gibi bir açıklama geldi :s o yüzden tekrar iletişime geçmedim bu sorunla. burada çok kullanan olduğu için bir sorayım dedim :)

canım benımde bır sampuanımın suyu ayrısmıs gıbı duruyordu aynen dedıgın gıbı küflenmıs gıbı.sordum ıcerık dogal oldugu ıcın oluyor calkalayınca eskısı gıbı gorunecek sorun yok dendı.gercektende sorun cıkmadı sonra

Şehir suyu buranın depremden sonra çok problemli hale geldi. Çok kireçli ve bazen bulanık akıyor. Ben limon tuzu ve elma sirkesi kullanıyorum. Sadece saçımda değil, temizlik yaparken de. Yoksa her yerde su iz bırakıyor

kızlar benim inanılmaz alerjik bi vücudum var ben normal şampuan bile kullanamıyorum ancak bebe şampuanı acaba bu ürünler nasıl alerji yaparmı daha önce böyle bir sorun yaşayan varmı

kızlar benim inanılmaz alerjik bi vücudum var ben normal şampuan bile kullanamıyorum ancak bebe şampuanı acaba bu ürünler nasıl alerji yaparmı daha önce böyle bir sorun yaşayan varmı

Şampuan doğal aktiflerden oluştuğu için alerji konusuna net bir şey söyleyemeyiz tatlım..Deneyip görmen gerekir..

Hımm..Sanırım eski şampuandan bahsediyorsunuz. Bir parti üründe oluşan sıkıntıdan ötürü şampuanları yenilediler çünkü..
Yenilerde öyle bir sıkıntı yok..

Son düzenleme:
Hakkaten ya kızlar havayla temas etmemesı gerekıyormus nasıl olacak o iş anında açıp kapatmak gıbı mı yanı, hep buzdolabında mı muhafaza edılecek buzlukta mı tutuyorsun dıger normal bolumde mı?

Buzlukta tutuyorum ozon yagini aslinda biri arar ya da maillesirse ozon yagini surerken ne kadar disarda kalabilir onu sorsanız elimde bomba tutuyor gibi geriliyorum da ben

birazdan saçıma hindistan cevizi yağı ile bakım yapacağım ama emin olamadım size sorayım dedim. sitelerinde kuru saça yağı sürünüz sabaha kadar bekletiniz diyo ama saç diplerine de sürecek miyiz?

ben geçen telefon açıp sormuştup saç diplerine kullanılmıyormuş yeni saç kremi

Doa'yla bugün konuştum siparişimin geleceğini söylediler.
Ancak benim siparişimde kargoda kaybolmuş. Burda bir arkadaşımızında başına öyle bişey gelmişti...

Sürat kargoyla çalışmamalarını önerdim. Sözleşmeyi fesedeceklermiş sanırım böyle bir durum olamaz yaa...

arkadaşlar doa kozmetik ürünleri başlığı daha önceden saç bakım ürünleri başlığı altındaydı genel paylaşım
saç bakım ürünleri olduğundan dolayı
ama artık saç bakımın yanı sıra cilt bakımı, parfüm, sabun vs bilgi paylaşımı yapılması sebebiyle
kozmetik markaları başlığı altına tarafımdan taşınmıştır, bilginize.

Buzlukta tutuyorum ozon yagini aslinda biri arar ya da maillesirse ozon yagini surerken ne kadar disarda kalabilir onu sorsanız elimde bomba tutuyor gibi geriliyorum da ben

canım o kadar tedirgin olma yahu
seri şekilde sür koy buzluğa erimemesine özen göster ne kadar az kalırsa dışarıda o kadar iyi
oksijen ve ısı ile temas ettikçe yağ ozonu salıyor malum havalar kaynamayada başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…