evet sok olurum tabı tatlım ya keratını baya baya kullanıyorlar demekkı bır cok urunlerınde.dıplerıne surmesekte genede cook sevdım yenı kremıAhhahha şok oldun dimi
Ya valla ben anlamıştım ama, hala gülüyorum kendi kendime
Yok diplerine sürmüyorduk canım..
evet sok olurum tabı tatlım ya keratını baya baya kullanıyorlar demekkı bır cok urunlerınde.dıplerıne surmesekte genede cook sevdım yenı kremıAhhahha şok oldun dimi
pardon kızlar ekran donunca pes pese bastım mesaj tekrarı olmus sılemıyorumda
Nasıl yani küflendi mi:44:
Canım ka şişe şampuan bitirdim ama hiç böyle bir sorun yaşamadım, yaşayan biri de olmadı okuduğum kadarıyla, yetkiliye mail at istersen, illaki vardır bir sebebi..
canım benımde bır sampuanımın suyu ayrısmıs gıbı duruyordu aynen dedıgın gıbı küflenmıs gıbı.sordum ıcerık dogal oldugu ıcın oluyor calkalayınca eskısı gıbı gorunecek sorun yok dendı.gercektende sorun cıkmadı sonraaldığımdan beri kullanamıyorum zaten saçlarım keçe gibi yapış yapış oluyor :s diğer ürünlerinden memnunum ama temizleyemediğim için daha önce firmayla görüşmüştüm şehir suyu kireçli olduğu için şampuan etkinliğini kaybediyor gibi bir açıklama geldi :s o yüzden tekrar iletişime geçmedim bu sorunla. burada çok kullanan olduğu için bir sorayım dedim :)
doa şampuanım küflenmek suretiyle çöpe gitti :s su oranı çok yüksek siz böyle bi sorun yaşadınız mı? küf kokusu geliyordu içinden :s
aldığımdan beri kullanamıyorum zaten saçlarım keçe gibi yapış yapış oluyor :s diğer ürünlerinden memnunum ama temizleyemediğim için daha önce firmayla görüşmüştüm şehir suyu kireçli olduğu için şampuan etkinliğini kaybediyor gibi bir açıklama geldi :s o yüzden tekrar iletişime geçmedim bu sorunla. burada çok kullanan olduğu için bir sorayım dedim :)
kızlar benim inanılmaz alerjik bi vücudum var ben normal şampuan bile kullanamıyorum ancak bebe şampuanı acaba bu ürünler nasıl alerji yaparmı daha önce böyle bir sorun yaşayan varmı
aldığımdan beri kullanamıyorum zaten saçlarım keçe gibi yapış yapış oluyor :s diğer ürünlerinden memnunum ama temizleyemediğim için daha önce firmayla görüşmüştüm şehir suyu kireçli olduğu için şampuan etkinliğini kaybediyor gibi bir açıklama geldi :s o yüzden tekrar iletişime geçmedim bu sorunla. burada çok kullanan olduğu için bir sorayım dedim :)
Hakkaten ya kızlar havayla temas etmemesı gerekıyormus nasıl olacak o iş anında açıp kapatmak gıbı mı yanı, hep buzdolabında mı muhafaza edılecek buzlukta mı tutuyorsun dıger normal bolumde mı?
yenı kremlerde keratınmı varmıs?cok sevdım ben zaten yenısını eskısınden daha cok hosuma gıttı.pekı bu yenısını sac dıplerıne surebılıyormuyduk sankı surulmuyor gıbı bır yorum okudum ama bulamıyorum su anda yaaaaaa
Buzlukta tutuyorum ozon yagini aslinda biri arar ya da maillesirse ozon yagini surerken ne kadar disarda kalabilir onu sorsanız elimde bomba tutuyor gibi geriliyorum da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?