Doa Kozmetik Ürünleri

Konuyu göremeyince irkildim birden nerede bu diye :44: Neyse ki buradaymış

ayy ben ne bileyim geriliyorum işte bir de benim yağın bir köşesi buz neden anlamadım içine nereden su girdi de buz oldu orada yolda gelirken bir şey olmuş olsa gerek geldiğinden beri var içinde o buz kısım çünkü. sürdüm bugün de bakalım gece sürünce etkisi nasıl oluyormuş

Dediğin gibi sudur canım o kıvamından anlarsın zaten çıkart o kısmı olsun bitsin
yumuşacık, pırıl pırıl oluyor cilt ellerimi çekemiyorum

birazdan saçıma hindistan cevizi yağı ile bakım yapacağım ama emin olamadım size sorayım dedim. sitelerinde kuru saça yağı sürünüz sabaha kadar bekletiniz diyo ama saç diplerine de sürecek miyiz?

çok özür dilerim gördüğümde emin olamadığım için bir şey yazmadım ama şimdi tekrar baktım da diplere sürüldüğünde kepeklenmeyi önleyip saçların hızlı uzamasına katkı sağlıyormuş.

the long hair community de hindistancevizi yağını boyanın yıpratıcılığını ortadan kaldırmak için kullanmış hatunlar, bir de argan yağını ama bende argan yağı olmadığı için okumadım onu
neyse sadede geleyim, boyamadan bir saat önce hindistancevizi yağını saça sürüp yağlı saça boya yapmışlar, boyanın renklendirmesinde kayıp olmamış beyazlar da kapanmış ama saçlar boyamadan sonraki küskün hale girmek yerine bakım yapılmış gibi bir havalara girmiş
yarın boya yapacağım ben deneyeyim ama fotoğraf çekip koyamam ne yazık ki, sonuçları bildiririm ama beyazlarım olmadığı için bu konuda yorum yapamam tabi.

ay bir de şu saç kremini çok fazla kullanan varmış pek de beğeniliyormuş sitede saçında 3 gün tutanlar bile varmış artık sınırını siz belirleyin

1 ölçü hindistancevizi yağı
2 ölçü shea yağı
2 ölçü saç kremi

yoğun nemlendirici özelliği varmış, türk bloglarında da eşek yüküyle para verdikleri afili yabancı markaların shea ve hindistancevizi yağlarını kullandıklarını anlatmışlar, peh dedim bizim yağlar sizinkileri döver

Son düzenleme:

O sitede saçına kimyasal boya da mı yapan varmış yahu İnsan yapsa bile yazmaya çekinir oraya :) :) Şaka bir yana çok seviyorum, bir soru sorduğunda anında cevaplar geliyor bir sürü

Ben de okumuştum hatırladım hindistan cevizi yağı hidrojen peroksit içeren fakat amonyak içermeyen boyanın zararından koruyormuş

Boya amonyak içeriyorsa yapılacak birşey yok galiba

Buzluga koyunca donar kalır öyle cıkarıldıgında nasıl surulecek kı?
Bozdolabının altına koysak olmaz mı?

Aklım uçtu göremeyince, insan konu sahibini bilgilendirmez mi hıhh

Abone konularım kısmından bakmak sonradan aklıma geldi de

Son düzenleme:
Dediğin gibi sudur canım o kıvamından anlarsın zaten çıkart o kısmı olsun bitsin
yumuşacık, pırıl pırıl oluyor cilt ellerimi çekemiyorum

Bak sen fazla oluyorsun ama, çek artık ellerini cildinden aaa, bu kadar da nispet yapılmaz ki canım
Hiç mi düşünmüyorsun ozon yağsız üyeleri

Bizim bakımlarımız gibi, hem bizim beyaz saç kremimiz de bunların kremini döver

Canım şu hindistan cevizi yağından sonra boyama işini çok merak ettim..Rengin tutma konusunda sonucu bekliyorum...

Son düzenleme:
Ben de okumuştum hatırladım hindistan cevizi yağı hidrojen peroksit içeren fakat amonyak içermeyen boyanın zararından koruyormuş

Boya amonyak içeriyorsa yapılacak birşey yok galiba

Loreal amonyak içermiyor galiba dimi:26:
Eğer renk tutma konusunda bir sıkıntı olmazsa yeni ve güzel bir şey keşfettik demektir

Son düzenleme:
Buzluga koyunca donar kalır öyle cıkarıldıgında nasıl surulecek kı?
Bozdolabının altına koysak olmaz mı?

bişicik olmuyor canım azıcık parmağını gezdirdinmi yeteri miktarı çözünüyor

Bak sen fazla oluyorsun ama, çek artık ellerini cildinden aaa, bu kadar da nispet yapılmaz ki canım
Hiç mi düşünmüyorsun ozon yağsız üyeleri

:18:yakalamışım fırsatı kaçırırmıyım hiç hele bir elinize geçsin müptelası olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…