Doa Kozmetik Ürünleri

Kılıçbalığı sana birşey sorayım hani şu gliserinli olan saç suyunu bende yapmak istiyorum sayfa da tarif yazıyor ama herkes birseyler eklemis falan. Sen bana tam olarak önerebilir misin bir tarif onu yapayım bende badem yağı hint yağı argan yağı var baska birsey gerekirse alayim. Doa dan aldığım saç uzatma yağı ve saç dökülmesi yağı da var. Bunları da kullanıyorum doa şampuan kullanıyorum. Ama argan yağı bir damlasi bile cok yağlı gösteriyor saçımı. Nasıl bir su hazırlayım kimi melisa yağı ekledim falan da diyor kafam karıştı birde şu sinameki li saç uzatma kuru ise yariyo mu sen yaptın mi doa dan saç uzatma yağı kullanıyorum ona mi devam edeyim o kuru mu yapayım

20 ml gliserin
80 ml su
5 damla badem yağı veya hint yağı
5 damla argan yağı
5 damla seçtiğin esans yağ

Su gliserin oranına dikkat et lütfen, kullanacağın su daima gliserinin 4 katı olmalı...

Shea butter saç dibi için çok ağır bence. Gözenekler var orda ben daha hafif yağları tercih etmeye çalışıyorum

mrb arkadaşlar ben yeni üye burada sizlerin yorumlarıyla tanıştım doa ile çokta memnun kaldım paylaşımlarınızı okudum ve denedim aldığım sonuç ise harika sizlere ve doa ya binlercekez teşekkür

mrb arkadaşlar ben yeni üye burada sizlerin yorumlarıyla tanıştım doa ile çokta memnun kaldım paylaşımlarınızı okudum ve denedim aldığım sonuç ise harika sizlere ve doa ya binlercekez teşekkür

aralıkta üye olmuşsun çok eski sayılmazsın

Kızlar nasıl gidiyor bakımlar? Ben hindistan cevizi yağını kullanmaya başladığımdan beri saç kremi bile çok az kullanıyorum. Daha önce de kullanıyordum zaten memnundum, şimdi doa nın çıkarması daha iyi oldu.

Ben her şekilde kullanıyorum, yağ bakımı olarak, banyodan sonra az miktarda serum gibi...Sanırım bana en iyi giden ürünü bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…