Demek shea butter kakao çatlaklar icin iyi ha öyle mi valla ben niye hic görmedim o kadar inceliyorum. Bir dahakine ondan da alayım. Aman bunları not edeyim de unutmayayim. Pirinç yağı satılmıyor galiba ya :-(ben daha pazartesi günü sipariş verdim kesin yollamislardir paketi :-( bu arada garnier kremi tam alıyordum 15 güneş koruma faktörude vardı mükemmel falan yazıyordu üzerinde süvari de beyu ve make up factory satan kız vazgeçirdi beni daha önce garnier in rollon göz ürünleri de beğenmedıgm icin vazgeçtim ama yalan olmasında sanki içinde paraben yoktu diye hatırlıyorum. Bu arada kadın icime öyle isledi ki hic ihtiyacım yokken hic kullanmadııgm halde yurt da da iki tane kapatıcım var öyle duruyor boş boş hic kullanmam bana göz altında morluk var diye diye make up factory in kamuflaj kapatıcısını aldırdi bitkisel içerikli su anda cok indirimde diye diye 25 lira verdim. Oysa arkadaşım daha yeni maybeline göz altı kapatıcısı hediye etmişti bana. İlk kez duydum bu markayı. Ama kullandım pek de sevmedim ya