- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
tatlım benım cıldım kuruya donuk banada uygunmudur bu ve makyaj altına uygulayabılıyormuyuz kurutma yapıyormu?
Bb cream lar güzel ancak içinde paraben olduğu icin almak istemiyorum. Kuzenimde missha vardı o nasil birsey ya cok güzel yapıyor cildi. Ama paraben var diye uzak duruyorm tüm parabenli kremleri attım. Zaten ailem de cok kanser var olabildiği kadar korumam gerek
Dün akşam doa dan yine sipariş verdik arkadaşlarla inşallah hemen gelir ama benim saf aklım hint yağı sepete attım badem yağı atmayı unuttum bir daha ki siparişi kızlar la şampuanlar çıkarsa mayısin başında vermeyi düşünüyoruz o zamana kadar hint yağıni kirpikler icin tek başına kullanayim mi yoksa badem yağı sipariş etmeyimi bekleyeyim. Bende badem yağı var ama gözümü inanılmaz yakıyor ve burada okuduklarımdan sonra güvenilir gelmiyor bana. Hint yağı da gözü yakıyor mu bu arada su şampuanlar ne zaman yine satılacak dün şampuan alacakti kızlar sepete at butonu yoktu kızlar benim şampuanı bitirdi ya hemde ben hic kullanmadım. :-(
bende denedım canım nasıl hos bır yapısı var degılmı hemen emılıyor vıcık vıcık kalmıyor cıltte ve nemlendırme acısındanda cok cok guzel.bende aynen sacıma yuzume heryerıme suruyorumEh badem yağı diye likit parafini basmışlar tabii, gözünü yakması normal değil mi
Hint yağına başla şimdilik, hint yağı yapı olarak da daha kıvamlı olduğu için göze kaçma ihtimali daha düşük kaçsada hatırladığım kadarı ile yakmıyor...
Bu arada pirinç kepeği yağını deneyen var mı, ne güzel bir yağ bu böyle... Saçıma yüzüme kısaca boş bulduğum yere sürecek bir yağım daha oldu yaşasınArgan yağı out, pirinç kepeği yağı İn diyorum...
Ben pirinç kepeği yağını yüzümde denedim sadece. Yüzümde inanılmaz memnunum, cilt hemen emiyor bu yağı. Daha önceden süt-bal sabunu yollamışlardı, onunla temizleyip sonra bu yağdan bir pompa sürüyorum yüzüme. Saçımda hiç kullanmadım
Nasil birsey mis su pirinç yağı ya. Merak ettim. Kızlar sizce melisa kremim ve fesleğen kremime argan yağı katsam her banyodan sonra sursem ki normalde her banyodan sonra krem sürerim. Çatlaklara cildin elastikiyetine iyi gelir mi hatta biraz da shea butter eklesm. Daha fazla çatlak artsın istemiyorum. :-(
Ben pirinç kepeği yağını yüzümde denedim sadece. Yüzümde inanılmaz memnunum, cilt hemen emiyor bu yağı. Daha önceden süt-bal sabunu yollamışlardı, onunla temizleyip sonra bu yağdan bir pompa sürüyorum yüzüme. Saçımda hiç kullanmadım
Nasil birsey mis su pirinç yağı ya. Merak ettim. Kızlar sizce melisa kremim ve fesleğen kremime argan yağı katsam her banyodan sonra sursem ki normalde her banyodan sonra krem sürerim. Çatlaklara cildin elastikiyetine iyi gelir mi hatta biraz da shea butter eklesm. Daha fazla çatlak artsın istemiyorum. :-(
Bana da baya bir yağ çeşidi yollamışlar sağolsunlar, içlerinde pirinç kepeği yağı da var, özellikle lekelere çok iyi geliyormuş.
Ben de şu bb kremlere bakındım biraz, geri kalmışım bu konuda nasıl olduysa
Missha Türkiyede sadece gg de var, asla güvenmediğim bir site, fiyatı da 70 lira. O ne öyle çüşünüz yani.
Watsonsdakine bakmak lazım, çıktığımda uğrayayım bir ara.
Bir de garnier de var fiyatı uygun, ne kadar etkilidir denemek lazım tabi.
Süt bal sabununu ben de göz altlarım için almıştım canım, gerçekten çok iyi geliyor bana o sabun.
Çatlaklar için shea-cocoa butter karışımı alsaydın keşke canım. Sitelerinde hazırı vardıçok ta iyi geldiği söyleniyor. Ben de çatlaklarım için sipariş ettim. Bu arada badem yağı için mail atsana, peket çıkmadıysa yollarlar onu da.
Shea butter kesin eklemelisin başlı başına nimet
Pirinç kepeği yağını ben 2005 de Çinde keşfettim, bir çok üründe vardı, sonra kullandım bitti tabi bir daha yolum oraya düşmediği için alamamıştım, sonra Moskova'da karşıma çıktı yine aldım yine bitirdim nihayet Türkiye'ye gelmiş sevindim açıkçası... Bu kadar yağ ile uğraşa uğraşa kafayı sıyırmasam bari, allah sonumu hayır etsin...
Canım missha Türkiye'de satılmaya başlandı hatırladığım kadarı ile, ggden almana gerek yok orada satıcılar uçmuş resmen şaka gibi... Ben bakacağım linkine sana atarım ama ben ciddi ciddi watsonsdaki jasmine water bb yi de beğendim gayet başarılı ama garniere den uzak dur, aman diyeyim...
slm cabnım nasılsın
bahsettiğiniz yağ ne işe yarıyor?
oft den gördüm seni bi bakayım dedim neler paylaşıyorsun yine öptüm cnm seni
teşekkürler canım nerden aldınız pirinç kepeği yağını peki
ben argan yağı aldım ama malesef orjinal çıkmadı
Cildime kullanacaksam emin olayım
Ama tavsiyem argan yağını mutlaka saçlara kullanın karışığı bile olsa şahane etkileri var
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/504319-doa-kozmetik-urunleri.htmlteşekkürler canım nerden aldınız pirinç kepeği yağını peki
ben argan yağı aldım ama malesef orjinal çıkmadı
Cildime kullanacaksam emin olayım
Ama tavsiyem argan yağını mutlaka saçlara kullanın karışığı bile olsa şahane etkileri var
Kız başlığa baksana
:101::131:
Ben seni görünce damladım buraya valla hiç baktığımda yok başlığa :)
süpermiş burası kurcalıyım bakayım neler var
kendi sitesinden sipariş veriyorsunuz sanırım argan yağı inanılmaz ucuz ben karışına bile daha çok verdim
acaba gerçek argan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?