Garnier ürün hammaddelerini hayvanlar üzerinde test ediyor diye biliyorum. Paylaşmak istedim
Deney yapmayanını söyle diyeceksiniz, fazla makyaj yapmadığım için makyaj malzemesi olarak hiç araştırmadım. Araştırabilirim
2013 yılı itibari ile hayvanlar üzerinde kozmetik deneyler yapılması yasaklanıyor çok şükürMantıklı olanda bu zaten, rahat bıraksınlar şu hayvancağızları!!!
Bunu duyduğuma çok sevindim. İnşallah uygulamaya doğru düzgün koyulur. Kozmetik devleri bir yolunu bulup sıyrılamazlar.
Bunu duyduğuma çok sevindim. İnşallah uygulamaya doğru düzgün koyulur. Kozmetik devleri bir yolunu bulup sıyrılamazlar.
Peki nerelerde geçerli canım bu yasak? Konuyu dağıtıyorum konu sahibinden özür dileyerek, fakat bilmek istedim
Ya yasak olmayan yerlerde üretime geçerlerse, bunun için de önlem alınıyor mu acaba?
Anladım canım, teşekkürler bilgiler için
hepsı var elımde ve ben bepantensız denemıstım bu kezde boyle deneyeyım balıgım cok ıyı gelecegıne emınımRica ederim tatlım...
Bu arada kızlar, saç bakımı için son denediğim tarif;
2 kaşık hindistancevizi yağı
2 kaşık shea butter
1 kaşık pirinç kepeği yağı
2 kaşık saç kremi
1 tane bepanthene
bunları cam bir kapta karıştırın benmari usulü eritin sonra saçınıza sürün, çok iyi geliyor... Daha önce sadece shea butter ve hindistan cevizi yağı ile denemiştim ama bu şekilde tarif çok daha iyi oldu... Elinde malzeme olan acil denesin...
hepsı var elımde ve ben bepantensız denemıstım bu kezde boyle deneyeyım balıgım cok ıyı gelecegıne emınım
Peki nerelerde geçerli canım bu yasak? Konuyu dağıtıyorum konu sahibinden özür dileyerek, fakat bilmek istedim
Ya yasak olmayan yerlerde üretime geçerlerse, bunun için de önlem alınıyor mu acaba?
Rica ederim tatlım...
Bu arada kızlar, saç bakımı için son denediğim tarif;
2 kaşık hindistancevizi yağı
2 kaşık shea butter
1 kaşık pirinç kepeği yağı
2 kaşık saç kremi
1 tane bepanthene
bunları cam bir kapta karıştırın benmari usulü eritin sonra saçınıza sürün, çok iyi geliyor... Daha önce sadece shea butter ve hindistan cevizi yağı ile denemiştim ama bu şekilde tarif çok daha iyi oldu... Elinde malzeme olan acil denesin...
oksıdan sız nasıl kullanıyorsun canm ya renk verıyormu boya oyle?ben bıraz küllülestirmek ıstyorum sacımı ıse yararmı oksıdansız kremle sursem boyayı?Böyle bir maskenin saça iyi gelmemesi mümkün değil zaten, gönderdikleri her şeyi koymuşsun. Fakat ben shea yağını benmari usulü zor erttim yahu :44: Beni,m beceriksizliğim sanırım.
Ben bu tür maskelerde doanın kremini kullanmayı çok seviyorum kıvamı ve dibe sürülebilirliği nedeniyle.
Hatta bilmiyorum deneyeniniz oldu mu, boyada oksidan yerine kremi kullanıyorum, çok iyi oluyor. Cila yapıyorum yani..
tamam tatlım yarın ılk ısım bu olacak bepantenı cok sevıyorum zaten baska bakımlardada kullanıyorum cok ıyı gelıyorÇok çok güzel oldu canım, dene muhakkak... Sürmeden önce saçlarını biraz nemlendir...
oksıdan sız nasıl kullanıyorsun canm ya renk verıyormu boya oyle?ben bıraz küllülestirmek ıstyorum sacımı ıse yararmı oksıdansız kremle sursem boyayı?
tamam tatlım yarın ılk ısım bu olacak bepantenı cok sevıyorum zaten baska bakımlardada kullanıyorum cok ıyı gelıyor
valla bana gelen larisa nin kadin parfumu ile alakasi yok yurtta kim kokladi ise bildigin erkek parfumu dedi ki erkek parfumunu hic sevmem.. neyse verecek biri bulunur kizlar birsey diyecem belki burasi yeri degil ama yani bu sayfada takiliyom ya belki sizde bilirsiniz baska sayfalardada sorcam birazdan limango da talika indirime girmis goz makyaj temizleyicisi 100 ml olan 42 lirami ne 50 ml olan ise 10 lira olmus sasirdim kim bu durumda 100 ml olani alir ki bende tam tamina ayiptir soylemesi dun 2 tane aldim dayanamadim simdi 6 tane daha aldim acaba ben mi anlamadim simdiye dek tukenmesi lazim gibi geldi banada kizlar bu mesaji bi kac yere daha yazcam belki biri beni aydinlatir yanlis anlamis olabilirim kampanyayi bakan bilen biri aydinlatir benide iptal ederim siparisi simdi adimiz reklam yapiyora cikmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?