Doa Kozmetik Ürünleri

Demek shea butter kakao çatlaklar icin iyi ha öyle mi valla ben niye hic görmedim o kadar inceliyorum. Bir dahakine ondan da alayım. Aman bunları not edeyim de unutmayayim. Pirinç yağı satılmıyor galiba ya :-(ben daha pazartesi günü sipariş verdim kesin yollamislardir paketi :-( bu arada garnier kremi tam alıyordum 15 güneş koruma faktörude vardı mükemmel falan yazıyordu üzerinde süvari de beyu ve make up factory satan kız vazgeçirdi beni daha önce garnier in rollon göz ürünleri de beğenmedıgm icin vazgeçtim ama yalan olmasında sanki içinde paraben yoktu diye hatırlıyorum. Bu arada kadın icime öyle isledi ki hic ihtiyacım yokken hic kullanmadııgm halde yurt da da iki tane kapatıcım var öyle duruyor boş boş hic kullanmam bana göz altında morluk var diye diye make up factory in kamuflaj kapatıcısını aldırdi bitkisel içerikli su anda cok indirimde diye diye 25 lira verdim. Oysa arkadaşım daha yeni maybeline göz altı kapatıcısı hediye etmişti bana. İlk kez duydum bu markayı. Ama kullandım pek de sevmedim ya

Garnier ürün hammaddelerini hayvanlar üzerinde test ediyor diye biliyorum. Paylaşmak istedim

Deney yapmayanını söyle diyeceksiniz, fazla makyaj yapmadığım için makyaj malzemesi olarak hiç araştırmadım. Araştırabilirim

2013 yılı itibari ile hayvanlar üzerinde kozmetik deneyler yapılması yasaklanıyor çok şükür Mantıklı olanda bu zaten, rahat bıraksınlar şu hayvancağızları!!!

2013 yılı itibari ile hayvanlar üzerinde kozmetik deneyler yapılması yasaklanıyor çok şükür Mantıklı olanda bu zaten, rahat bıraksınlar şu hayvancağızları!!!

Bunu duyduğuma çok sevindim. İnşallah uygulamaya doğru düzgün koyulur. Kozmetik devleri bir yolunu bulup sıyrılamazlar.

Ben sabun ve katı parfümden oluşan bir sipariş vermiştim. Bugün elime ulaştı paketten yükselen koku mis gibiydi

Bunu duyduğuma çok sevindim. İnşallah uygulamaya doğru düzgün koyulur. Kozmetik devleri bir yolunu bulup sıyrılamazlar.

Sıyrılabilmeleri mümkün değil, çok ağır cezai şartlar geliyor çünkü, tabii yurdumuzdan bahsetmiyoruz Bizde insana ne kadar değer veriliyor ki hayvana verilsin...

Peki nerelerde geçerli canım bu yasak? Konuyu dağıtıyorum konu sahibinden özür dileyerek, fakat bilmek istedim

Ya yasak olmayan yerlerde üretime geçerlerse, bunun için de önlem alınıyor mu acaba?

Peki nerelerde geçerli canım bu yasak? Konuyu dağıtıyorum konu sahibinden özür dileyerek, fakat bilmek istedim

Ya yasak olmayan yerlerde üretime geçerlerse, bunun için de önlem alınıyor mu acaba?

Avrupa Birliği ve USA canım, başa yerde üretseler bile kendi anavatanlarında satış yapamazlar ki zaten büyük firmalar bunu göze almaz çok büyük bir prestij kaybı olur...

Anladım canım, teşekkürler bilgiler için

Rica ederim tatlım...

Bu arada kızlar, saç bakımı için son denediğim tarif;

2 kaşık hindistancevizi yağı
2 kaşık shea butter
1 kaşık pirinç kepeği yağı
2 kaşık saç kremi
1 tane bepanthene ampul

bunları cam bir kapta karıştırın benmari usulü eritin sonra saçınıza sürün, çok iyi geliyor... Daha önce sadece shea butter ve hindistan cevizi yağı ile denemiştim ama bu şekilde tarif çok daha iyi oldu... Elinde malzeme olan acil denesin...

Son düzenleme:
hepsı var elımde ve ben bepantensız denemıstım bu kezde boyle deneyeyım balıgım cok ıyı gelecegıne emınım

Olur mu canım ne özrü, rica ederim
Kaldı ki bu çok önemli bir konu...Hepimizin doayı tercih etmemizin bir sebebi de bu değil mi:)

Böyle bir maskenin saça iyi gelmemesi mümkün değil zaten, gönderdikleri her şeyi koymuşsun . Fakat ben shea yağını benmari usulü zor erttim yahu :44: Beni,m beceriksizliğim sanırım.

Ben bu tür maskelerde doanın kremini kullanmayı çok seviyorum kıvamı ve dibe sürülebilirliği nedeniyle.
Hatta bilmiyorum deneyeniniz oldu mu, boyada oksidan yerine kremi kullanıyorum, çok iyi oluyor. Cila yapıyorum yani..

oksıdan sız nasıl kullanıyorsun canm ya renk verıyormu boya oyle?ben bıraz küllülestirmek ıstyorum sacımı ıse yararmı oksıdansız kremle sursem boyayı?

Çok çok güzel oldu canım, dene muhakkak... Sürmeden önce saçlarını biraz nemlendir...
tamam tatlım yarın ılk ısım bu olacak bepantenı cok sevıyorum zaten baska bakımlardada kullanıyorum cok ıyı gelıyor

Canım renk değiştirmek istiyorsan oksidansız olmaz tabi.

Ama mesela, saçının rengi bakır, aktı ve çok mat duruyor. Rengine göre bakır yoğunlaştırıcı+boya+badem yağı+saç kremi rengini canlandırır ve ilk boyandığı renge döndürür.
Dip boyayı oksidanla yapmak lazım tabi

Küllü kullanmadığım için bilemeyeceğim, ama bunun da tarifi şöyle olabilir;
8.0 küllü kumral boya+az bir şey mavi boya(dorelik olmasın diye mavi boya kullanıldığını biliyorum)+badem yağı+saç kremi gibi..
Ancak saç tonunun yine kumral ya da açık kumral olması gerekir tabi.
Yine de sen bunu bir bilene danış

Kızlar tam keratinli saç maskesini saçıma yaptım ki anons yaptılar adımı. Meğer siparişlerim gelmiş. Bana da pirinç kepeği yağı yolladılar ama bunu da arkadaşlar kapti şampuanımıda sağolsunlar dibinde bir kullanımlık bırakmışlar :-D on dört tane sabun istemiştik ben de defne sabununun verdiği hisse bayıldım muhteşem temiz hissettim kendimi o yüzden bu sipariş de de istedim. Bakalım diğer sabunları nasil nane okaliptüs gibi sabunları yazın zevkle kullanacağım eminim. :-D maç bakım yağıma biraz argan katmaya karar verdim. Fesleğen kremi istedim kendıme o da geldi ama kullanınca yazarım nasil diye öyle melisa gibi bir kokusu yok. Kokusuz gibi sanki. İnsallah sinekler bana daha gelmez. Gelen parfümlerden japon kirazına zaten bayılmıştim larısa ise aynı erkek parfümü gibi sanki şey gibi armanı cold mu ne vardı sanki onun gibi kendime istemiştim ama sevmedim gerci simdi bileğimi kokluyorum güzel kokuyor ha. İlk sürünce sevmedim ama simdi güzel ama yine de japon kirazı daha güzel. Onu da arkadaşım sevmedi muz gibi kokuyor güzel degil dedi. İşte zevkler ve renkler tartışılmaz dedikleri bu olsa gerek

japon kirazına ben de bayılıyorum...Tek geçerim..Kullandıklarım arasında beğenmediğim bir tek mimosa oldu.
Limon çiçeği, ıhlamur çiçeğini ve fesleğeni denemedim, onların kokusu nasıl acaba? Deneyen var mı?

Ihlamur çiçeğini ben aldım ve kullandım. Aynı ıhlamur çiçeği gibi kokuyor gerçekten bir farkı yok. Mimosayı beğenmediysen onu da beğenmeyebilirsin, parfüme değil de bitkinin kendisine benziyor koku

Ben çok beğendim. Erkek arkadaşım da onu krem sanmıştı, o da çok beğendi kokusunu. Zaten sonra shea butteri da parfüm sandı, bu öteki kadar kokmuyor diyordu :)

valla bana gelen larisa nin kadin parfumu ile alakasi yok yurtta kim kokladi ise bildigin erkek parfumu dedi ki erkek parfumunu hic sevmem.. neyse verecek biri bulunur kizlar birsey diyecem belki burasi yeri degil ama yani bu sayfada takiliyom ya belki sizde bilirsiniz baska sayfalardada sorcam birazdan limango da talika indirime girmis goz makyaj temizleyicisi 100 ml olan 42 lirami ne 50 ml olan ise 10 lira olmus sasirdim kim bu durumda 100 ml olani alir ki bende tam tamina ayiptir soylemesi dun 2 tane aldim dayanamadim simdi 6 tane daha aldim acaba ben mi anlamadim simdiye dek tukenmesi lazim gibi geldi banada kizlar bu mesaji bi kac yere daha yazcam belki biri beni aydinlatir yanlis anlamis olabilirim kampanyayi bakan bilen biri aydinlatir benide iptal ederim siparisi simdi adimiz reklam yapiyora cikmasin

Ufak boyların kullanım tarihi geçiyordur canım, bunda şaşılacak bir şey yok ama bakan biri aydınlatır herhalde...

Ben sana bioderma h20 tavsiye ederim, denk gelirsen bir dene, hem makyaj temizleyici hem tonik gibi kullanılıyor ve çok başarılı bir ürün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…