kızlaarr ve diren cim doa ürünlerim geldi bugün ve şimdi hemen 250 ml saç kremim hinditan yagım ve shea butterimi karıştırıp şaçlarıma sürcem
sonuçları sizinle saçlarımı yıkar yıkamaz paylasacagım
yalnız bu karışımı saç diplerine de sürüyor muyduk???
bu arada melissa kremi hediye yollamışlar :)
Kızlar sedanur25'in tarifinden söz etmiştik burada..250 ml saç kremi ve doa dökülmeye karşı saç bakım yağını karıştırmıştık..
Ben bilerek saçlarımı beklettim bir kaç gün, yıkamadım...
Benim hem banyo esnasında hem taramada çok dökülürdü..Banyo esnasında 10-20 tel döküldü..
Ama saçımı tararken yine aynı dökülmeyi maalesef yaşadım..200 tel civarı gitti yine..
Benim dökülmem değerlerimle ilgili kızlar..Bana çözüm olsaydı zaten mucize olurdu..
Ama banyo esnasındaki dökülmeyi önlemesi bile benim için gayet başarılı..
Dış etkenlerle dökülme sorunu yaşayan arkadaşlar için başarılı bir uygulama..
kuşum sağol
peki direncim sen diplerine sürmüş müydün??
bendibine de ucuna da sürdüm,yarm sattir falan da bekletiyorm...yalnız tahmin ettiğimden daha kıvamlı oldugu için sürerken biraz zor oldu açıkcası
kuşum sağol
peki direncim sen diplerine sürmüş müydün??
bendibine de ucuna da sürdüm,yarm sattir falan da bekletiyorm...yalnız tahmin ettiğimden daha kıvamlı oldugu için sürerken biraz zor oldu açıkcası
Canım dökülme yağı ve saç kremi karışımında bahsediyorsan, yağı eklediğinde, kremin kıvamını biraz yumuşatıyor, bu nedenle gayet rahat sürülüyor..
Ama yukarıda bahsettiğin kendi karışımından bahsediyorsan, hepsi diplere sürülebilir ürünler..
Ama mavikuş sürmüyormuş mesela, muhtemelen shea yağının yoğun bir yağ olmasındandır ama yine de soralım sebebini?
Ben haftaya olan siparişte dökülme için veya uzatma için olan yağlardan birini de yine almak istiyorum. Sedanurun ki gibi yapayım bakalım, onu deneyemedim yağım olmaığı için
Evet kızlar Doanın saç uzatma ya da dökülen saçlar için saç bakım yağlarını kullananlar veya fikir almak isteyenler buraya :)))
Benim elimde şuan dökülen saçlar için olanı var.Aktarlarda satılan diğer yağlar gibi değil %100 bitkisel olduğu için daha yoğun fakat sürünce saçta bir hafifleme hissi yaratıyor ve saç diplerini fevkalade rahatlatıyor içindeki mentolden sanırım.
Bir saçın ihtiyacı olan bir çok özel yağın bulunduğu bu iki mükemmel yağı kullananlar deneyimlerinizi buraya paylaşabilirsiniz :))
Dökülen Saçlar İçin Saç Bakım Yağı
İçindekiler:
Hint Yağı(%40): Kıl köklerini besler
Shea Butter(%20): Yıpranmış saç derinizi derinlemesine nemlendirir.
Zeytin Yağı (%10): Saçlarınızı onarıcı etki yapar
Fındık Yağı(%10): Saç derisindeki bakterilere karşı etkilidir.
Ayçiçeği Yağı(%5): Saç derisinde onarıcı etkisi vardır.
Defne Yağı(%3): Kıl köklerini besler
Isırgan Tohumu Yağı(%3): Kıl köklerini güçlendirir.
Susam Yağı(%3): Kıl köklerini besler
Badem Yağı(%3): Kıl köklerini besler
Çam Terebentin(%2): Kıl köklerini besler
Menthol(%0,5): Saç derinizi rahatlatır, kan dolaşımını hızlandırır.
Saw Palmetto Extract(%0,2): DHT oluşumunu baskılar
Panax Ginseng Extract(%0,1): Saç derinizi besler ve kan dolaşımını hızlandırır
Epimedium Extract(%0,1): Kıl köklerini besler
Esansiyel Sandal Ağacı Yağı(%0,1): Kokusu ile terapik etki yapar.
Saç Uzamasına Yardımcı Saç Bakım Yağı
Saç uzamasına yardımcı saç bakım yağımız, içeriğindeki doğal yağlar sayesinde 3 aylık düzenli kullanım sonucu saçınızdaki kırılmaları ve koparak dökülmeleri azaltarak, saçınızı nemlendirecektir. İçeriğindeki mentol saç derinizin nefes almasını sağlarken, doğal hint yağı saçlarınızın ve saç köklerinin beslenmesine yardımcı olacaktır. Shea butter, susam ve badem yağları saçlarınızı hem koruyacak, hem de saçınızda meydana gelen yıpranmaları onaracaktır.
Kullanımı :
Saç uzamasına Yardımcı saç bakım yağımızı, haftada bir sefer nemli saçınıza, saç derisinden başlayarak saç uçlarına kadar nazikçe masaj yaparak uygulayın. 30 dakika bekletin. Sonra sülfatsız şampuan ile ılık suda yıkayınız.
İçindekiler:
Hint Yağı(%40)
Shea Butter(%15)
Zeytin Yağı (%10)
Fındık Yağı(%10)
Susam Yağı(%10)
Badem Yağı(%10)
Çam Terebentin(%4,5)
Menthol(%0,5)
[/QU
Ben saçlarım için yaklaşık üç aydır arganyağı kullanıyorum çok memnunum aldığım ürünün ecocert sertifikasına sahip olması önemliydi çünkü sahtesinin de çok olduğuna inanıyorum.her zaman %100 doğal ürünlerin faydalı olacağını düşünüyorum kesinnnnnlikle tavsiye ediyorum
Nasıl gidiyor kızlar kullanımlar?
istiyormyazmıyorm die kullanmıyorm sanmayıınn..sınavlar yüzünden yazamadım
4 kere falan uyguladım yağlı karısımımı,,,simdi saçlarımı kontrol altına aldığı kesin . önceden hepsi havada gezerdim kaptan mağara adamı gibi,,simdi daha sakin saçlarım.
yıkayınca sert oluyo o yüzden en son elidor saç kremi sürüyorm uçlarına yıkıyorm yumusacık oluyo.
yalnız en farkedilir durum saçlarımın parlaması.
bildiğin saçlar parlamaya basladı alısık olmadığım bi durum ilginçç
hadi bakalım devam edeyim ettikçe de yazayım... allah kat kat parlaklık ve sağlık versin insallah hepiciğimize
bu arada saçlarımı boyatmak
yazmıyorm die kullanmıyorm sanmayıınn..sınavlar yüzünden yazamadım
4 kere falan uyguladım yağlı karısımımı,,,simdi saçlarımı kontrol altına aldığı kesin . önceden hepsi havada gezerdim kaptan mağara adamı gibi,,simdi daha sakin saçlarım.
yıkayınca sert oluyo o yüzden en son elidor saç kremi sürüyorm uçlarına yıkıyorm yumusacık oluyo.
yalnız en farkedilir durum saçlarımın parlaması.
bildiğin saçlar parlamaya basladı alısık olmadığım bi durum ilginçç
hadi bakalım devam edeyim ettikçe de yazayım... allah kat kat parlaklık ve sağlık versin insallah hepiciğimize
bu arada saçlarımı boyatmak
istiyorm
yalnız istediğim rengin ne renk olduğunu ve hangi marka boyanın kaç numarasıyla tutturabileceğimi bilmiyorm
bu konuda bilgisi olan var mı acaba ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?