Saç Bakım Ürünleri Doa Kozmetik saç bakım yağları

Arkadaşlar bu DOA sitesi güvenli mi? Üye olmak istiyorum TC falan istiyor? Vermek istemiyorum özel bilgilerimi :26:

Arkadaşlar bu DOA sitesi güvenli mi? Üye olmak istiyorum TC falan istiyor? Vermek istemiyorum özel bilgilerimi :26:

Canım bende gecen hafta siteyi buldum bilglerimi doldururken çekindim ve kimlik numaramı yazmadım ve kapıda ödeme istedim. Ben internet üzerinden ne kimlik nede kredi kartı kullanmadım asla fakat ürünleri gelince firmanın ne kadar sağlam olduğunu gördüm fatura ve certifikalari görünce ve hemen 2 çi siparişimi geçtim ve gönül rahatlığı ile kredi kartı bilgilerini verip ödemeyi oyle yaptım :) eminim sende ilk siparişinden sonra benimle firma hakkında aynı fikirde olucaksin. Ben hala inanamıyorum bu kadar dürüst bır firmanın var olduguna ve üzülüyorum doa yi geç tanıdım diye.
Ürünler tek kelime muthisler:)

Son düzenleme:
Teşekkürler canım hemen sipariş vereyim bari ben de Siparişlerin kaç günde geldi ?

Teşekkürler canım hemen sipariş vereyim bari ben de Siparişlerin kaç günde geldi ?

Ne demek canım
Ben bu geçen pazar değil ondan önce verdim sipariş c.tesi geldi.Bu gecen pazar tekrar verdim sipariş hala beklemeketeyim.
Ptt kargo ile çalışıyorlarmış çok bekledim ben ilk kargoyu.İkincisi için aras kargo ile anlaşmışlar perşembe elinde olur dediler.Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..

Canım vermeyebilirsin de öyle bir zorunluluk yok ama hiçbir sorun çıkmaz TC ni yazsan da çoğumuz yazdık zaten gerçekten çok güvenilirler ve çok iyiler

Kargo şirketleriyle ilgili büyük problemler yaşandı özellikle sürat kargo siparişler karışmış kaybolmuş falan tamamen kargo şirketinin hatası umarım aras kargoyla bu sorunlar yaşanmaz hemen elimizde olur ürünlerimiz

Doğru biliyorsun tatlım..Çam terebentin uygun miktarda ve uygun yağlarla beraber hehangi bir olumsuzluk yaşanmıyor..
Çam terebentin bana da uygun değildir mesela..Bir kaç sene önce şampuana koymak gibi bir hata yaptım, ama yarabbim koymaz olaydım..Saçlarıma kar düşmüş misali kepekle gezdim 1 ay..
Ama bu yağlarda böyle bir sorun yaşamadım.Saçları kuru olanlar da yaşamaz diye düşünüyorum..Envai çeşit yağ var çünkü...Bana çok iyi geldi...

Benim de şampuanımda vardı galiba biraz da ondan dolayı saç uçlarım kurudu fazla koydum sanırım :26: Şimdi doanın şampuanını bi de kremini kullanıyorum çok memnunum özellikle krem keratin de varmış içerisinde watsons maskelerimi bir kenara attırdı haftada 1 kez kullanıyorum artık onları, doa krem maske gibi zaten çok hoş

Hindistan cevizi yağı, pirinç kepeği yağı ve şampuan siparişi verdim iz önce heyecanla bekliyorum paketimi.

Hindistan cevizi yağı, pirinç kepeği yağı ve şampuan siparişi verdim iz önce heyecanla bekliyorum paketimi.
Çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :)
Yaa bu doa hakkaten bağımlılık yapıyor sanırım daha kullandıklarım bitmeden herşeyden yine sipariş veresim var

Benim de yanlış kullandığım için uçlarından hatırı sayılır miktarda aldırmama sebep olmuştu çam terebentini. Bu yüzden doa nın saç bakım yağını da sadece saçlı deriye kullanmıştım. Saç boylarına tek satılan yağlarından sürmüştüm. Benim de doğru oranda kullandıklarına şüphem yok, yoğurdu üfleyerek yer hale geldim ama

Aynen kestiriyorum kestiriyorum kırıklar hiç gitmiyor yaa o kadar kurudular boya olsaydı bi de nolcaktı acaba

Evet canım..İlk kullandığımda hafif tedirgin olmadım desem yeridir. Ama hiç bir sorun yaşamadım..Yalnız ben de saç boylarına sürmedim, o konudaki etkisini bilemiyorum, diplerine uyguluyorum:44:

Canım hindistan cevizi bana çok iyi geldi o konuda ya..Denemiş miydin bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ediyorum..

Bir kez denedim ve çok iyi geldi canım devam edemedim sonra etseydim eminim kuruluklar giderdi ama daha 3 gün önce kestirdim korka korka biliyorsun kuaförleri 2 3 cm aldırdım ama sanki hiç kesilmemiş gibi yine aldırcam 1 ay sonra çare yok kırıkları kestirmekten başka bişey yapılamıyor maalesef

Bak shea yağıyla nem maskesi de yapmıştık..Ben mavikuştan öğrenmiştim onu da..
Bir defa yaptım, o da kuruluğa, dolayısıyla da kırılmaya baya iyi geliyor..

Ama hindistan cevizi daha kolay
Banyodan sonra serum gibi sürüyorum saçlarıma, öyle kalıyor zaten diğer yıkamaya kadar..

Devamlı kullanayım o zaman bi kereyle olcak iş değil tabiki inş kestirmekten kurtulurum artık yoksa bir cinnet anında kesicem bütün saçımı

Sipariş takibime baktım az önce, kapıda ödeme istemiştim ancak 'önce para ablacım yazıyo' gelmicekmi şimdi siparişim yanlış mı yaptım ben

Son düzenleme:

Canım bu shea butter la nasıl nem maskesi yaptım acaba?benimde saclarım acayip kuru bu arada bu ürün geldi ertesi gün 1 tane daha istedim:) oyle müthiş geldi bana:) bolca var maskesini de öğrenirsem onuda yaparım artık :)

Canım ben eski nesil saç kreminden bir kaba koydum, içine bir miktar shea yağını benmari usulü erittim koydum, biraz da argan yağı koymuştum..
o zaman hindistan cevizi yağım yoktu..Sende varsa kremini içine shea yağı ile hindistan cevizi yağı koy eritip..Saç boylarına sür..Yani bilmiyorum dibine uygulamadım ben:44:

Baya bir bekletmiştim ben..Sabahtan akşama kadar..O yüzden ne kadar beklemesi gerektiği konusunda net fikrim yok, en az 2-3 saattir heralde:44:
Kuruluğa gerçekten birebir geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…