- 21 Eylül 2010
- 2.293
- 194
-
- Konu Sahibi LadySubaru
Kızlar şuan ozon yağı yüzümde aayyy nasıl kötü kokuyor ve yüzüm acayip kaşınıyor.
Yıkamamak için kendimi zor tutuyorum yaa
Siz biraz bekletip yıkıyormusunuz yoksa sabaha kadar yüzünüzde kalıyorda sabah sabunluyormusunuz.
Napıyosunuz?
Canım bildiğim kadarıyla yıkanmıyor...Cildinde herhangibir yara falan var mıydı?
varya şumalumşahısyüzünden kendi mesajımı bulamadım iyimisinir bastı
neyse subarucumçok sağol ben çözülmesini beklemeden sürmüşüm mesajını okuyunca yanlışımı anladım
bakalım arka bacakta etkisi ne olacak o kadar az geliyor ki gözüme keşke büyük boy sipariş verseymişim dedimgözüm doymuyor yani
shea butteride dolaptan alıp sürmücem dışarda bıraksam bişy olurmuki :44:
kakao yağını bende istiyorum hamilelik sonrası az da olsa çatlak var görünmeyen yerlerimdeona kullanıyım bari gerçi onca seneye etki edermi bilmem amaolsun cildimede iyi gelirbide bacaklarım bronz olsun istiyorum güneşlenme öncesi deniyim şimdi ozon yağımı sürücem bacaklarıma yüzüme hadi bana kolay gelsin
Kızlar şuan ozon yağı yüzümde aayyy nasıl kötü kokuyor ve yüzüm acayip kaşınıyor.
Siz biraz bekletip yıkıyormusunuz yoksa sabaha kadar yüzünüzde kalıyorda sabah sabunluyormusunuz.
Napıyosunuz?
Hayır yok direncimama ben sabah kil sabunumla yıkayayım diyorum.
Napsam beğenirsin, Burun deliklerimin önüne pedesa katı parfüm sürdüm koku gelmesin diye
Bende mahfoldum tatlım ilk kullandığımda ama zamanla alışacaksın kokuya
Kaşınma normal aynı zamanda ozon yağının dezenfekte edici dolaşım hızlandırıcı özelliği var dolaşım hızlandığı için kaşınıyorsun sakin ol
Ben gece yatarken sürüyorum sabah yıkıyorum ne kadar uzunn süre ciltle temas ederse o kadar iyi
yağ bakanı cevaplamış tatlım
Ben ozonu daha yeni sipariş verdiğim için net bilemiyorum tabi etkilerini
Ben yüzüme sürdüğüm yağları hiç yıkamıyorum kızlar. Hatta üstüne bir de güneş koruyucu sürüyorum emilince yağYüzümü normalde ne zaman yıkayacaksam o zaman yıkıyorum yani yağları yıkamak için bir çaba göstermiyorum. Zaten yüzde de yağ kalmıyor bir müddet sonra
selam kızlar,
Bu markaYI ilk kez sizden duydum ve yorumlarınız harika.
Cildim yağlı kil sabunu,ozon yağı,shea butter ve argan yağı almayı düşünüyorum. Shea yağını, bacaklarımda batıklar ve izler var o amaçla kullanma için alıcam.
Peki şampuanlarını deneyen var mı?
Ben yüzüme sürdüğüm yağları hiç yıkamıyorum kızlar. Hatta üstüne bir de güneş koruyucu sürüyorum emilince yağYüzümü normalde ne zaman yıkayacaksam o zaman yıkıyorum yani yağları yıkamak için bir çaba göstermiyorum. Zaten yüzde de yağ kalmıyor bir müddet sonra
selam kızlar,
Bu markaYI ilk kez sizden duydum ve yorumlarınız harika.
Cildim yağlı kil sabunu,ozon yağı,shea butter ve argan yağı almayı düşünüyorum. Shea yağını, bacaklarımda batıklar ve izler var o amaçla kullanma için alıcam.
Peki şampuanlarını deneyen var mı?
kızlar kargom geldi nane sabununu hediye olarak göndermişler.gece yatarken kil sabunuyla yüzümü yıkayıp ardından pirinç kepeği yağını sürsem olur mu??? ladysubaruuuuuuucuuum
Ben de hiç yıkamıyorum bak
Ama benim ki tamamen üşengeçliğimden
Ama güzelim bence bu yağlar gündüz ciltte kalmamalı malum ultraviyole ışınlar çok dik geliyor bence güneş koruyucunun emilimini azaltır. Bir defa bende yüzüm yağı çekti sandım yıkamadım fodoten sürdüm maske gibi durdu yüzümde tutunamadı
Kızlar cicilerim geldiiii sandal ağacı solid çok güzel kokuyor benim parfümlerimin altında şahane baz olacak
Eki Görüntüle 443756
Ben de ozon yağıma ve hindistan cevizi yağıma kavuştum
Bu gece ozon yağını sürücem sivilcelerim geçer inşallah :116:
Kızlar cicilerim geldiiii sandal ağacı solid çok güzel kokuyor benim parfümlerimin altında şahane baz olacak
Eki Görüntüle 443756
Napıyosunuz?
Hayır yok direncimama ben sabah kil sabunumla yıkayayım diyorum.
Napsam beğenirsin, Burun deliklerimin önüne pedesa katı parfüm sürdüm koku gelmesin diye
Eki Görüntüle 443756