Canım pirinç kepeği, nar çekirdeği ve ozon al.
Ozon ciltteki dolaşımı hızlandırıyor, bursa dönüşü 48 saat hiç uyumadan eşya açtım yıkadım ütüledim yerleştirdim, tam uyuyacağım zaman ozon yağımı göz çevresi ve cildime sürdüm masaj yaptım yattım ki çokta uyuyamadım yorgunluktan, ama cildimde göz çevremde hiç yorgunluk belirtisi yoktu
Canım ben buzluktan çıkartıyorum ozon yağını tahta bir kaşığının ucuyla alıp ozonumu yine buzluğa yolcu ediyorum.
Çay kaşığına aldığımı önce göz çevresine, sonra alın, yanaklar, çene şeklinde dağıtıyorum ki zaten hava çok sıcak artık çabuk şekilde jel kıvanıma geçiyor rahat sürülüyor.
Parmak uçlarının sıcaklığıylada birleşince eşit dağıtmak daha kolay oluyor, aşağıdan yukarıya doğru parmak uçlarınla masaj yapıyorsun
Mesela haftada bir gece ozon yağını, haftada 2-3 gecede pirinç kepeği yağını sürüp yatabilirsin
Arganı henüz kullanmadım tatlım ama bir kaç defa duş sonrası 2-3 damla avucuma alıp saç uçlarıma sürdüm öyle fön çektim uç kırıkları böyle engellemeyi hedefliyorum
Sen hint yağının içine az bişey argan ekleyip saç bakımında kullanabilirsin.
Shea butter benim kurtarıcım, sıvı tüketme miktarım biraz düşse dudaklarım yaz kış kurur, çantamda geziyor benle beraber günde 2-3 defa sürüyorum dudaklarıma rujlara parlatıcılara elveda
Ellerimin üst kısmına, diz, dirseklerede uyguluyorum.
Hindistan cevizi yağını bu ara saç bakımında kullanıyorum saçıma sürüp örüyorum ertesi gün yıkıyorum yumuşacık pırıl pırıl
Kakao yağıda aklımda en kısa zamanda deneyeceğim.
Güle güle kullan tatlım