- Konu Sahibi LadySubaru
-
çok güzel cevaplar yineama anlamadım ki ben bişeyi.. yağ bakımından sonra laktikli tonik mi süreceğiz? yoksa önce tonik sonra yağlar mıı iyice karıştı kafam zaten alışveriş yapamadım, kartım yetersiz bakiye dedi, nasıl oluyosa dışarda alışveriş yapabiliyorum ama
vaaaaaaaaayyy süpppeer tarifleeeeerrr!! ben de bi liste,tablo gibi bişey yapsam sen de onaylasan olur mu
Anladım canım lilyum gibi bir çiçek kokusu istiyorum ben mersin alayım o zamn
tşk ederim hoşbulduk benim cildim çok problemi gitmediğim dr kullanmadığım krem ilaç vs kalmadı diyebilirim ama sonuç aynı ne olduğu hakkında fikrim yok mantar gibi ama değil kızarıp kabarıyo sanki kaynar su dökülüp yanmış gibi bi görüntü oluyo ve sonra kabuk şeklinde pul pul dökülüyo ama bu herzaman değil zaman zaman oluyo streste güneşte bazı kozmetik ürünlerinde .. dün yeni sipariş verdim doaya sizin anlatım ve tecrübelerinizi göz önüne alarak pirinç kepeği yağı + nar çekirdeği yağı + kara üzüm çekirdeği yağı + nar sabunu annemede varisleri için at kestanesi sabunu şimdilik bunlarla cildimi toparlamaya çalışıcam
kızlar ben laktık asıt yuzde kırk aldım. yuzume degıl bacaklarıma kullancam . doa ya sorum ama bır cumle ıle cevap verdıler nasıl kullancam ne yapcam hepsını bır andamı surcem hıc bır bılgım yok lutfen bılen bırı acıklayabılır mı belkı daha once yazdınız ama emanet bır bılgısayardan yazıyorum ınternete pek gıremıyorum. anlatırsanız cok sevınırım. cebten gırınce okurum. hemen yapmak ıstıyorum belki işe yarar. cocuklugumdan berı yara bere ıcınde lekelerden kurtulamıyorum.
Kızlar lavanta yağı siparişi vermiştim nerde olduğunu hatırlamıyorum ama lavanta yağının tırnakları güçlendirdiğini ve uzattığını okudum lavanta yağını bu amaçla kullanan varmı ?
Birde shea butterın bi çok şeye derman olduğunu yazmışsınız bendede küçük boyu var şu metal kapta olandan, bi aydır topuklarım yarım ay şeklinde çok sertleşti bunun sebebide yeni bi babet almıştım taban kısmı sertti ve ona rağmen gün içinde saatlerce gezdim hemde sürekli e bi ay sonunda baktım ki topuklarım sertleşmiş...
Bu shea butter bu sertliğede çare olurmu acaba:))
bu arada arkadaşlar shea butterın dudak çatlaklarına çok iyi geldiğini sölemiş ama ben bu zamana kadar ne yaparsam yapayım dudak çatlaklarıma çare bulamadım... buna she butterda dahilbir şey sürmezsem muhakkak çatlar
Kızlar lavanta yağı siparişi vermiştim nerde olduğunu hatırlamıyorum ama lavanta yağının tırnakları güçlendirdiğini ve uzattığını okudum lavanta yağını bu amaçla kullanan varmı ?
Birde shea butterın bi çok şeye derman olduğunu yazmışsınız bendede küçük boyu var şu metal kapta olandan, bi aydır topuklarım yarım ay şeklinde çok sertleşti bunun sebebide yeni bi babet almıştım taban kısmı sertti ve ona rağmen gün içinde saatlerce gezdim hemde sürekli e bi ay sonunda baktım ki topuklarım sertleşmiş...
Bu shea butter bu sertliğede çare olurmu acaba:))
bu arada arkadaşlar shea butterın dudak çatlaklarına çok iyi geldiğini sölemiş ama ben bu zamana kadar ne yaparsam yapayım dudak çatlaklarıma çare bulamadım... buna she butterda dahilbir şey sürmezsem muhakkak çatlar
Eki Görüntüle 463247
evet ben de kahve mi yaptım içtikten sonra Lady'nin önerdiği telve peelingini yapıcam
hatta öncesinde forumda fal mı baktırsam kii
Öncelikle emeğe saygından dolayı çok teşekkür ederim tatlım, hoşgeldin
Cevap verirler tatlım ama neticede onlar da cildiye hekimi değil ki
Yaz cilt problemlerini aynı sorunları olan ben yada diğer arkadaşlarda yardımcı olur
ben oluşturdum tablo ladycim ama buna göre benim yağ bakımları haftada 5 oldu :2:
bi yerleri yanlış mı anladım ki gene
Eki Görüntüle 463276
kızlar bu yeni parfümler satışda değil mi vanilya paçuli falan göremedim.
yoksa sadece hediye mi geliyor onlar?
Tatlım gündüz için eline bir parça güneş kremi al bir parçada evigenli nemlendirci ikisini karıştır sür cildine (hem koruma hem nem olur)
Kil maskesinin arasını aç biraz mesela salı cumartesi olsun.
Yağ bakımını 3 e düşür bence.
Aslında gayet güzel tablo olmuş ama sıkı program sürekli uyabilecek misin
kilden sonra krem yada yağ sürmezsem yüzüm gerilir mi diye korktum da..
kilden sonra sadece tonik kullansam da oluyo mu?
ben düzenli bişey kafamda oluşturmazsam yapmıyorum, hemen bırakıyorum bu iyi olur benim için..
Canım çok germiyor ama ciltteki yağı aldığı için tonikleyip bir 15dk sonrada nemlendirci sürmen yeterli
Güzel olmuş güle güle kullan:13:
Güneş koruyucu ve nemlendirciyi cildine yetecek miktar olarak karıştırmaya 2-3 kullanımda alışırsın
teşekkürler canım, siparişimi kredi kartıyla veremiorum..
havale ile vereceğim şimdi..sonra gelsin bakımlar..
Bu arada dün yazmayı unuttum kullanıcı nickiniz kedimin ismi ''Asi''
Tanıştırayım evimizin prensi asi
Eki Görüntüle 463278 Eki Görüntüle 463277
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?