- 24 Ekim 2009
- 1.372
- 39
- Konu Sahibi LadySubaru
Kızlar aldım kargomu. Kakao yağımı lady seninki gibi diskler şeklinde bekliyordum ama poşetin içinde erimişler. Kullanımı biraz zor olacak benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar aldım kargomu. Kakao yağımı lady seninki gibi diskler şeklinde bekliyordum ama poşetin içinde erimişler. Kullanımı biraz zor olacak benim için
Canım at biraz difrize toparlasın, ben sonrasında 200ml lik bir nemlendirici kabım vardı ona koydum kakao yağımı tabi bakım ürünlerimin olduğu (güneş ışığına maruz kalmayan ) dolabımda muhafaza ediyorum
Evet canım buzdolabına onu ve birkaç ürünümü daha koydum. Sonra da boş krem kabı bulabilirsem ona koyayım bari sağol
Tatlım lilyum garanti de
lavanta suyu
laktik asit
fesleğen kremi
nar çekirdeği yağı
kil
biraz önce almış bulunuyorum
Lilyum var elimde canım.Ben lavanta ve gül suyunu diyorum ikisini de mi alsam diye
Ya bir de kil almakta kararsızım cünkü benim kil maskelerim hep hazırdı kendim hazırlayabilir miyim bilmiyor zor gelebilir bir yerlerime
Canım ben denedim verdiğim ölçü tam oluyor yapabilirsin
(1 tatlı kaşığı kil + 4 tatlı kaşığı gül suyu)
Tamam canım alayım o zaman kolaymış
Lavanta da alcam gül suyu da alcam kil de alcamm shea butterım yok onu da alcam bir de nar çekirdeği yağıı... yeter sanırım bu kadar cok da abartmıyım
Merhaba 2 sorum olacakti. Lady subaru pirinc kepeği yağı tek basına da kullanılır değil mı? Bir de yağlı saclar icin olan sampuanii yaglanmayi geciktiriyor mü? Cevabın icin şimdiden teşekkürler. ( tabi ki kullanan arkadaslar da fikir verebilir)
şimdiye kadar şampuandan çok şikayet ettiğimi defalarca yazdım en sonunda bıraktım kullanmayı.
nane sabunu saçıma çok iyi geldi, saçlarım aşırı yağlı çok iyi temizliyor nane sabunu.
durularken de elma sirkesi kullanıyorum mis gibi oldu saçlarım.
ben gelmeyeli ne çok şey yazılmış kaç sayfa olmuş böyle hepsini okuyamadım ama ilk fırsatta okucam
doa dan uzak kalmadım ürünlerimide yanıma alıp tatile gittim
ama sizden uzak kaldım kendime gelir gelmez aranızda olmak istiyorum özlendiniz
Çok özlettin kuzum hoşgeldin sefa getirdin
şimdiye kadar şampuandan çok şikayet ettiğimi defalarca yazdım en sonunda bıraktım kullanmayı.
nane sabunu saçıma çok iyi geldi, saçlarım aşırı yağlı çok iyi temizliyor nane sabunu.
durularken de elma sirkesi kullanıyorum mis gibi oldu saçlarım.