Düğün Dne son...............Gn/Ay/Yl/Saat...

Kuzum bak senin esyalarun gelcekmis ne guzel. Benim onlar bile gelmedi :)) cumartesi temizlige gitcez salı gunu mobilyalar gelip kurulacak. Carsamba ceyiz gitcek cumada kinam var Allah'in izni ve inayeti ile :))

canım temizliğe sen niye gidiyosun gelinler temizlik yapmazki ? benim bildiğim ben gitmedim gitmicemde :bizde böledir bak kuzum seninde gelcekmiş işte dert etme bunları yaa 2 güne krulur yerleşir herşey keyfini çıkar az kalmış sevdiceğine kavuşmana herşey halolur rabbim kolaylığını verir meraklanma sen kuzm benim tabi kolay değil ama takmamaya çalış bir bakmışın yerleşivermiş herşeyyy

katiliyorum:) bizdede gelin temizlik yapmaz benim bildigim.. yani burada hep gelin evi temizlige gidilecek diye duyuyorduk komsulardan..
ama gelin gitmiyordu:)) bakalim bizimkisi nasil olcak.. hos arada kac saatlik yol var sanirim bende temizlik yapmiycam

Düğünüme 5 gun kaldi ve bugun halamin kocasi vefat etti. Hemde sapasaglam adamdi. Daha 48 yasindaydi... Ne yapicaz simdi ? Gerci nikah olcakti ardindan da gemi kiralamistik tur yapacaktik oyun zaten olmayacakti ama 5 gun kala iptal olur mu ? Davetiyelerimiz coktan basildi dagitildi evim hazir hersey hazirdi.....
Simdi ne olacak ((

cok gecmis olsun basiniz sagolsun.. cok kötü olmus allahim kimseye göstermesin 5 gün kala nasil iptal edilecekki.. hem davetiyelerde basilmis..
paralarda bosa gidecek saglik olsun.. ailenizle konusun bence onlar ne diyor bu duruma.. gercekten cok üzüldüm.

72 günüm kaldıııı:) arkadaşlar nikah günü için neler gerekio ve ne kadar zaman gerek

2 ay 3 hafta 5 gün kalmış :)

Allah'ım bir an önce herşey hallolsa, zaman su gibi akıp gidiyor vallahi...

58 geçse benmde 3-4-5 günüm kaldı diyebilsem hazıran ayı bitince temmuzdan saymak daha kolay ve az kalmış olcak inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…