• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Dne son...............Gn/Ay/Yl/Saat...

Kuzum bak senin esyalarun gelcekmis ne guzel. Benim onlar bile gelmedi :)) cumartesi temizlige gitcez salı gunu mobilyalar gelip kurulacak. Carsamba ceyiz gitcek cumada kinam var Allah'in izni ve inayeti ile :))

canım temizliğe sen niye gidiyosun gelinler temizlik yapmazki ? benim bildiğim ben gitmedim gitmicemde ::1:bizde böledir bak kuzum seninde gelcekmiş işte dert etme bunları yaa 2 güne krulur yerleşir herşey keyfini çıkar az kalmış :49: sevdiceğine kavuşmana :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: herşey halolur rabbim kolaylığını verir meraklanma sen kuzm benim tabi kolay değil ama takmamaya çalış bir bakmışın yerleşivermiş herşeyyy:46::46::46::46::46:

canım temizliğe sen niye gidiyosun gelinler temizlik yapmazki ? benim bildiğim ben gitmedim gitmicemde ::1:bizde böledir bak kuzum seninde gelcekmiş işte dert etme bunları yaa 2 güne krulur yerleşir herşey keyfini çıkar az kalmış :49: sevdiceğine kavuşmana :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: herşey halolur rabbim kolaylığını verir meraklanma sen kuzm benim tabi kolay değil ama takmamaya çalış bir bakmışın yerleşivermiş herşeyyy:46::46::46::46::46:

katiliyorum:) bizdede gelin temizlik yapmaz benim bildigim.. yani burada hep gelin evi temizlige gidilecek diye duyuyorduk komsulardan..
ama gelin gitmiyordu:)) bakalim bizimkisi nasil olcak.. hos arada kac saatlik yol var sanirim bende temizlik yapmiycam:1:

Düğünüme 5 gun kaldi ve bugun halamin kocasi vefat etti. Hemde sapasaglam adamdi. Daha 48 yasindaydi... Ne yapicaz simdi ? Gerci nikah olcakti ardindan da gemi kiralamistik tur yapacaktik oyun zaten olmayacakti ama 5 gun kala iptal olur mu ? Davetiyelerimiz coktan basildi dagitildi evim hazir hersey hazirdi.....
Simdi ne olacak :(((

Düğünüme 5 gun kaldi ve bugun halamin kocasi vefat etti. Hemde sapasaglam adamdi. Daha 48 yasindaydi... Ne yapicaz simdi ? Gerci nikah olcakti ardindan da gemi kiralamistik tur yapacaktik oyun zaten olmayacakti ama 5 gun kala iptal olur mu ? Davetiyelerimiz coktan basildi dagitildi evim hazir hersey hazirdi.....
Simdi ne olacak :(((

cok gecmis olsun basiniz sagolsun.. :( cok kötü olmus allahim kimseye göstermesin :( 5 gün kala nasil iptal edilecekki.. hem davetiyelerde basilmis..
paralarda bosa gidecek:( saglik olsun.. ailenizle konusun bence onlar ne diyor bu duruma.. gercekten cok üzüldüm.:(

2 ay 3 hafta 5 gün kalmış :)

Allah'ım bir an önce herşey hallolsa, zaman su gibi akıp gidiyor vallahi...

58 geçse benmde 3-4-5 günüm kaldı diyebilsem hazıran ayı bitince temmuzdan saymak daha kolay ve az kalmış olcak inş...:16::46::46::46:

Back