• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dn resimlerim :))))

allahım bizde bugünleri görücekmiyiz 9 senedir bekliyorum sen çok mutlusun iyşllah bizde mutlu oluruz çok güzel olmuşsun maşallah

allahım bizde bugünleri görücekmiyiz 9 senedir bekliyorum sen çok mutlusun iyşllah bizde mutlu oluruz çok güzel olmuşsun maşallah

canım umarım sende en yakın zaman da sevdıgıne kavusursun senınde boyle resımlerını goruruz...yorumlarını ıcınde tesekkurlerŞeniz

dugunnne.jpg

Masallah :nazar: cok guzel gelin olmusun esinlede cok guzel yakismisiniz Allah nazarlardan saklasin ama keske guneslenirken birazdaha dikat etseydin bikini izine biraz orasi bozmus ne yaziki ..

masallah :nazar: Cok guzel gelin olmusun esinlede cok guzel yakismisiniz allah nazarlardan saklasin ama keske guneslenirken birazdaha dikat etseydin bikini izine biraz orasi bozmus ne yaziki ..

evet canım resımlerde bıkınlerını gormesın benı delı ettı

güzel olmuşsun da göüsündeki o iz yani sütyen izi pek iyi olmamış...) yoksa benmi yanlış gördüm

güzel olmuşsun da göüsündeki o iz yani sütyen izi pek iyi olmamış...) yoksa benmi yanlış gördüm

canım o sutyen ızı degıl bıkını ızlerı...o kadar bıkını ıplerını actım guneslendıgım zaman ama ıse yaramamıskaydirigubbakcemile

Back