Dizimag'e erişemiyorum,siteye girebilen var mı acabaa ??

prmkbr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
127
3
16
Karabük
Dizimag üyesiyim,takip ettiğim diziler var fakat dünden beri siteye giremiyorum. Bi kaç gün önce site adresi değişmişti yine mi bir sorun var acaba ? Mail attım ama cevap vermediler. Girebilen,bir bilgisi olan var mıı ??

niye kapatılmış ?
twitterda bir program ismi vermişler öyle erişebilirsiniz diye .

dizimag1 olarak girebiliyodum kapandığından beri
ama şimdi size göndermeden bi bakayım dedim,bende de açılmıyo :-/

Benim en çok dizi izlediğim siteydi.
Belli bir zamandır derslerden giremiyordum.Şimdi sizlerden öğrendim.
Dizileri nereden izleyeceğiz şimdi çok üzüldüm bu duruma

2 gündür saç baş yoldurdu bana. Sürekli acaba benim bilgisayarda çerezlerde falan mı sorun var diyordum, bende aynı sizin gibiyim. Dns güncellemeyi yaptım yaparken hep sözcük dizimi hatalı vs şeyler söylüyor, hiçbir türlü girilemiyor. Twitterdan ekleyip bir bakayım dedim bende şimdi :/

Ben de dün sizin gibi mağdur oldum. En iyi site oydu ama o yapılana kadar yabancıdiziizle'den takip edicem artık

Aynen, bende sürekli acaba beni mi attılar diye düşündüm dünden beri giremiyorum çünkü. Evde can sıkıntım onunla geçiyordu üzüldüm gerçekten twitterda da bişi yok 2 gündür paylaşım yapmamışlar..

İnşallah canım ya yoksa dizileri nereden takip edeceğiz.Süper bir siteydi benim gözümde çünkü.

Düzgün bir sitede yok ki canım takip edelim. Mail atmştım cevap gelirse paylaşırım ben

Ben de dün sizin gibi mağdur oldum. En iyi site oydu ama o yapılana kadar yabancıdiziizle'den takip edicem artık

Az önce de oraya baktım ama çok yavaş :2:

surverlarda çokme var adres değişsede cok gitmiyor cözmek için uğraşıyolar ama sadece dizimag değil başka sitelerde var cokmuş durumda olan tabi bide mahkemelik oldular beklicez mecburen umarım kısa zamanda cozerler

daha düne kadar açabiliyordum bende az önce açim dedim açamadım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…