Dizimag'e erişemiyorum,siteye girebilen var mı acabaa ??

Bende hep ordan izliyordum dizileri ama kapanmasına çok da üzülmedim. Bu kadar güzel bir sitenin yönetimi sanki liseliler tarafından yönetiliyor gibiydi. Site yönetiminin burnu kaf dağına çıkmıştı belki bu vesileyle iner.

Alternatif olarak harika-dizi.com'dan izliyorum ben.

Bende hep ordan izliyordum dizileri ama kapanmasına çok da üzülmedim. Bu kadar güzel bir sitenin yönetimi sanki liseliler tarafından yönetiliyor gibiydi. Site yönetiminin burnu kaf dağına çıkmıştı belki bu vesileyle iner.

Alternatif olarak harika-dizi.com'dan izliyorum ben.

Bide o siteye bakim :30: Site yönetimi iyi değildi gerçekten ama site iyiydi şimdi :9:

Dizimag 1 yada dizimag 2 olarak girdim en son dün gece :44:

Ben de yabancı dizilerimi dizimag'tan takip ediyordum ama biraz araştırma yapınca neden kapandığına hak verdim.
saman altından su yurutup haksız kazanç sağlamaları falan hoş şeyler değil, zaten site yönetiminde de ciddi sıkıntılar vardı iyi olmuş kısaca kapanması akılları başlarına gelir umarım fazla şımarmışlardı..

gelelim alternatiflerine yabancıdizi izle var ben ordan bakıyorum artık

Dizimag maalesef tamamen kapandı...

Üzüldüm yani.. :50:

Dizimag 1 yada dizimag 2 olarak girdim en son dün gece :44:

Dün akşam bende bakmıştım ama yoktu :44:

Ben de yabancı dizilerimi dizimag'tan takip ediyordum ama biraz araştırma yapınca neden kapandığına hak verdim.
saman altından su yurutup haksız kazanç sağlamaları falan hoş şeyler değil, zaten site yönetiminde de ciddi sıkıntılar vardı iyi olmuş kısaca kapanması akılları başlarına gelir umarım fazla şımarmışlardı..

gelelim alternatiflerine yabancıdizi izle var ben ordan bakıyorum artık

Bunları bilmiyordum.. Harika dizi.com dan izliyorum bende :46:

Evet en iyisi oydu bide çok alışmıştım diğerlerine göre daha pratikti,yada bana kolay geldiğinden öyle diyorum.. İnş açılırr bekliyoruz :10:

aynen canım. çok rahat bi şekilde takip edebiliyodum. nerde kaldığımı görebiliyodum. üstelik görüntü kalitesi de çok netti.
bu kadar iyi bi site nasıl kapatılmış anlamadım :26:

yasaklandı ama tamamen kapanmadı. Hala mail geliyor bana girip izleyebilirsiniz diye. Lütfen açabilen biri olursa haber versin :/

Sadece dizimag için değil bu gibi durumlarla karşılaştığınız durumlarda DNS ayarlarınızı değiştirin...

İşletim sisteminize göre farklılık gösterebilir işlem basamakları...Google a örneğin; ''win7 DNS değiştirme'' yazarsanız ayrıntılı açıklayan siteler çıkar....oradaki basamakları takip ederek tavsiye edilen dns adreslerinden birini girebilirsiniz ....

Benim dns ayarım değişik bu yüzden sorun olmadan izledim dün gece
Bi çok sitede dns ayarı sorun çıkarıyor. Bu yüzden değiştiriyorum ben.

Dizimagg.com olarak var şu anda
Fakat tüm dizileri daha yüklememişler ben şimdilik yabancıdiziizle1den bakıyorum.

Back