- 20 Ocak 2015
- 9.296
- 13.088
- 40
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Evli oldukları bilgisini neden sildiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız evli olduklarını yorumlardan öğrendim yaaaızlar çalıştığım yerde iki idareci de bana farklı duygular besliyor, birisiyle yakın arkadaştık ama bunun iyi gitmediğini anlayınca uzak durdum ama o hala yakın olma peşinde. Diğeri de bu sene idareci oldu ve onun da duyguları var . İkisi de 20 yıllık arkadaşlar ve ikisi de birbirinden kıskanıyor beni. Şikayet etsem burası küçük yer malesef ben suçlu olurum onlar yerlisi ben yabancıyım. Tavır da koysam olmuyor yazın zaten tayinimi isteyeceğim. Ama bu süreçte kötü olmadan gitmek istiyorum artık mesafeli durmaya çalışıyorum ama birbirlerine karşı bir rekabet söz konusu bu arada
Ay gözünüzü seveyim gündeme yaslanıp haklı çıkmaya çalışmayın, kimse size kuyruk sallıyorsunuz demedi.Nerden biliyorsun benim öyle birisi olduğumu, bu insanlarla iş dışında konuşmuşluğum paylaşımım asla yok, hep kadınlar mı suçlu yani ben kuyruk sallıyorum sizin deyiminize göre asla öyle bir şey yok .
Yahu sizin görev tanımınız ve kendinize ait bir yeriniz yok mu? Neden bir o çağırıyor bir bu çağırıyor diyorsunuz. İşi olan yanınıza gelsinBen de şuan onu yapıyorum , kıskançlık söyle birisi iş için çağırıyor onunla çalışırken direkt geliyor yüzünü asıyor, diğeriyle konuşsam diğeri çağırıyor. Yani büyük denecek bir rahatsızlık yok yani yanına çağırma vs gibi . Yanına çağırdığında da iş yapıyoruz hemen iş bitince kalkıyorum öyle yani.
Hadi Began 20 sene boyunca garip gurip bi adamla uğraşmış, 3 çocuklu, hayatı kaçırdım psikolojisini doruklarda yaşayan bir kadın, Hayallerdeyim daha çok genç, toksik evliliği vakitlice bitirmiş, buna ne oluyor yani?Ya kusura bakma ama boşandığından beri sürekli aynı konuları açıyorsun, akıl sağlığını hiç iyi görmüyorum. Tam olarak began sendromu bu. Kendi kendine adini çıkaracaksın yapma bak. Psikolojik destek alman lazım.
Muhafazakar aileden çıkmış, ilk evlendiğinde aradığını bulamamış. Anlıyorum kötü bir şey, sevilmedi sevilmek istiyor da yani.. sürekli kendini ortalara atıyor, hoş değil adını çıkaracak. Evli barklı 2 erkek hem de yakın arkadaş bana yürüyecek, ben de bunların arkadaş olmasını sorun edecegim Allah akıl fikir versin yani, biraz da kendinde arasın sorunu.Hadi Began 20 sene boyunca garip gurip bi adamla uğraşmış, 3 çocuklu, hayatı kaçırdım psikolojisini doruklarda yaşayan bir kadın, Hayallerdeyim daha çok genç, toksik evliliği vakitlice bitirmiş, buna ne oluyor yani?
"Evliler" bilgisini neden mesajınızdan çıkardınız.ızlar çalıştığım yerde iki idareci de bana farklı duygular besliyor, birisiyle yakın arkadaştık ama bunun iyi gitmediğini anlayınca uzak durdum ama o hala yakın olma peşinde. Diğeri de bu sene idareci oldu ve onun da duyguları var . İkisi de 20 yıllık arkadaşlar ve ikisi de birbirinden kıskanıyor beni. Şikayet etsem burası küçük yer malesef ben suçlu olurum onlar yerlisi ben yabancıyım. Tavır da koysam olmuyor yazın zaten tayinimi isteyeceğim. Ama bu süreçte kötü olmadan gitmek istiyorum artık mesafeli durmaya çalışıyorum ama birbirlerine karşı bir rekabet söz konusu bu arada
konuda evli kısmı kaldırılmış mı evli yazmıyorTavır koymanız neden olmuyor onu anlamadım? İkisi de evli diyorsunuz. İlgileri hoşunuza mı gidiyor? Bu iğrenç rekabet hoşunuza mı gidiyor?
evliler sanırım ikisi de bu ayrıntıyı neden sildiniz? Kimse sana aşık falan değil muhtemelen 2 side bir erkek olarak faydalanma peşinde, hayrı olsaydı evdeki karısına olurdu yazıkızlar çalıştığım yerde iki idareci de bana farklı duygular besliyor, birisiyle yakın arkadaştık ama bunun iyi gitmediğini anlayınca uzak durdum ama o hala yakın olma peşinde. Diğeri de bu sene idareci oldu ve onun da duyguları var . İkisi de 20 yıllık arkadaşlar ve ikisi de birbirinden kıskanıyor beni. Şikayet etsem burası küçük yer malesef ben suçlu olurum onlar yerlisi ben yabancıyım. Tavır da koysam olmuyor yazın zaten tayinimi isteyeceğim. Ama bu süreçte kötü olmadan gitmek istiyorum artık mesafeli durmaya çalışıyorum ama birbirlerine karşı bir rekabet söz konusu bu arada
suratını asıyorsa da asıyor sana ki bundanBen de şuan onu yapıyorum , kıskançlık söyle birisi iş için çağırıyor onunla çalışırken direkt geliyor yüzünü asıyor, diğeriyle konuşsam diğeri çağırıyor. Yani büyük denecek bir rahatsızlık yok yani yanına çağırma vs gibi . Yanına çağırdığında da iş yapıyoruz hemen iş bitince kalkıyorum öyle yani.
Sadece sana açık olduğunu nerden gördün?Ben hayal dünyasında yaşamıyorum. Sadece yanlarına iş için gittiğimi belirttim. Yani ben onların yanına sohbet vs gitmediğimi belirttim. Tabiki hoşlanma belirtileri bunlar değil birisi ifade etti kabul etmedim numarasını vs sildim ama aynı iş yerinde olunca tekrar ekledim, diğeri ise sadece bana açık wp ten işte şarkı, söz paylaşım yaptığını tespit ettim ve davranışları bir sürü şey tabiki onların sevmesi vs önemli değil zaten işimde gücümde biriyim. Yani boş konuşmuşluğum yok.
Karılarının haberi olursa boşanırlar belkiHemen gelinliğinizi hazırlayın diyecektim ki zaten adamlar evliymiş
Bu üyede tuhaflık var ne bileyim,gerçekse evet inşallah karıları öğrenir.Karılarının haberi olursa boşanırlar belki