- 4 Eylül 2014
- 1.323
- 5.180
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Entry nick uyumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bu o uyemi Eğer begansa gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum psikolojik olarak sevgi acligini böyle kafasında birşeyler kurgulayarak bastırıyor.Yani nasıl her erkek kendinden büyük küçük fark etmeksizin sürekli bu üyeye aşık oluyorlar anlamjs değilimNe bu Began sendromu mu
Görmezden, duymazdan bilmezden gel. Tayinin çıkana kadar salağa yat.ızlar çalıştığım yerde iki idareci de bana farklı duygular besliyor, birisiyle yakın arkadaştık ama bunun iyi gitmediğini anlayınca uzak durdum ama o hala yakın olma peşinde. Diğeri de bu sene idareci oldu ve onun da duyguları var . İkisi de 20 yıllık arkadaşlar ve ikisi de birbirinden kıskanıyor beni. Şikayet etsem burası küçük yer malesef ben suçlu olurum onlar yerlisi ben yabancıyım. Tavır da koysam olmuyor yazın zaten tayinimi isteyeceğim. Ama bu süreçte kötü olmadan gitmek istiyorum artık mesafeli durmaya çalışıyorum ama birbirlerine karşı bir rekabet söz konusu bu arada
Began değil de onun gibi herkesler bana aşık sendromuna mı yakalandı konu sahibi diye düşünerek yazdım.Aaa bu o uyemi Eğer begansa gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum psikolojik olarak sevgi acligini böyle kafasında birşeyler kurgulayarak bastırıyor.Yani nasıl her erkek kendinden büyük küçük fark etmeksizin sürekli bu üyeye aşık oluyorlar anlamjs değilim
Hee sahi began ne oldu ya aklıma geldi bak şimdiBegan değil de onun gibi herkesler nana aşık sendromuna mı yakalandı konu sahibi diye düşünerek yazdım.
Çok dizi gibi değil normal hayatta da oluyor böyle şeyler Sevgiliniz varmış gibi davranın ikiside yoluna bakar tekrar dost olurlar merak etmeyinızlar çalıştığım yerde iki idareci de bana farklı duygular besliyor, birisiyle yakın arkadaştık ama bunun iyi gitmediğini anlayınca uzak durdum ama o hala yakın olma peşinde. Diğeri de bu sene idareci oldu ve onun da duyguları var . İkisi de 20 yıllık arkadaşlar ve ikisi de birbirinden kıskanıyor beni. Şikayet etsem burası küçük yer malesef ben suçlu olurum onlar yerlisi ben yabancıyım. Tavır da koysam olmuyor yazın zaten tayinimi isteyeceğim. Ama bu süreçte kötü olmadan gitmek istiyorum artık mesafeli durmaya çalışıyorum ama birbirlerine karşı bir rekabet söz konusu bu arada
Sorun adamların eşlerinin laf çıkartması olsa öğrenmelerini istiyorum demezdi sanki.Bak tatlım, kendimizi kandırmayalım.
Kimse kapış kapış gidiyorum diye böyle dertler derya rolu kesmez.
Adamların evli olduğu kısmını da silmenden anlaşıldığı üzere senin tek derdin karılarının o.rspu diye laf çıkarması, küçük yermiş ya malum.
Yoksa soluğu burda almazdın.
Tabi ki bu meselede elinden gelen bir şey olmayabilir ve karılarının böyle bir ithama hakları yok.
Ama ben konu açma nedeninin “hirkis bini ağşik kihritsinnn” olduğunu düşünmüyorum.
Bu konuda kaygılandığın şey tam olarak ne?
Sadede gel
Ben de şuan onu yapıyorum , kıskançlık söyle birisi iş için çağırıyor onunla çalışırken direkt geliyor yüzünü asıyor, diğeriyle konuşsam diğeri çağırıyor. Yani büyük denecek bir rahatsızlık yok yani yanına çağırma vs gibi . Yanına çağırdığında da iş yapıyoruz hemen iş bitince kalkıyorum öyle yani.Görmezden, duymazdan bilmezden gel. Tayinin çıkana kadar salağa yat.
Bunlardan nasıl kurtulurum hatta siz bilmiyorsunuz ben görevlendirme bile istedim müdürüm red ettiBak tatlım, kendimizi kandırmayalım.
Kimse kapış kapış gidiyorum diye böyle dertler derya rolu kesmez.
Adamların evli olduğu kısmını da silmenden anlaşıldığı üzere senin tek derdin karılarının o.rspu diye laf çıkarması, küçük yermiş ya malum.
Yoksa soluğu burda almazdın.
Tabi ki bu meselede elinden gelen bir şey olmayabilir ve karılarının böyle bir ithama hakları yok.
Ama ben konu açma nedeninin “hirkis bini ağşik kihritsinnn” olduğunu düşünmüyorum.
Bu konuda kaygılandığın şey tam olarak ne?
Sadede gel
Bunlardan nasıl kurtulurum hatta siz bilmiyorsunuz ben görevlendirme bile istedim müdürüm red etti
Nerden biliyorsun benim öyle birisi olduğumu, bu insanlarla iş dışında konuşmuşluğum paylaşımım asla yok, hep kadınlar mı suçlu yani ben kuyruk sallıyorum sizin deyiminize göre asla öyle bir şey yok .Evli detayını silmen de pek manidar olmuş.
Hadi başta laçkalaştırmışsın muhabbeti evli adamlarla sınırsız şekild. Onlar da bakmış alan razı satan razı yürüyor sana bence. İkisinin de birbirinden haberi vardır dertlerinin tutkulu aşk olduğunu falan veya paylaşılamayan insan mı olduğunu düşünüyorsun.
Kim bir yerde ilk yatağa atacak muhabbeti bile yapılmıştır.
Seni de suçlarlar bir olay çıksa anladığım kadarı ile de davranışlarından o zaten onlarla çok dip dibe idi diyecekler, evli olduğunu bile bile ağızlarının içinden çıkmadı derler. Madem samimisin niye ailecek samimi dostluk kurmadın? Geç bu işleri
Karıları keşfetse sana ihale kalır. Onlar farl etsin istiyorum demişsin
Küçük yerde etiket edip kendini tüm herkese reklam olacaksın. Git tayin iste başka şehire orada bu sefer uslu dur.
O zaman endişe edip dert edeceğiniz bir sorun yokNerden biliyorsun benim öyle birisi olduğumu, bu insanlarla iş dışında konuşmuşluğum paylaşımım asla yok, hep kadınlar mı suçlu yani ben kuyruk sallıyorum sizin deyiminize göre asla öyle bir şey yok .
Neden evli olduklarını sildin onu hiç demiyon.Nerden biliyorsun benim öyle birisi olduğumu, bu insanlarla iş dışında konuşmuşluğum paylaşımım asla yok, hep kadınlar mı suçlu yani ben kuyruk sallıyorum sizin deyiminize göre asla öyle bir şey yok .