- 14 Ocak 2012
- 11.856
- 73.583
- 798
- Konu Sahibi tereyagli ekmek
-
Soyleyin başına kakip durun. Ben haftasonu ev işi yapmam. Rutin yemek kaldır etrafı söyle bir süpür dışında. Ev işi yaparken bir tarafını yayıp oturması zoruma gider. Kendi akıl etmez mesela eşim şunu yaparken ben de ortalığı toplayayım diye. Ancak ben söyleyeceğim. Evet söylüyorum artıkBen de takılmam ama adı seks eğitimi olan dandik bir diziyi izlemesi üstelik yardım da etmemesi olay. Genelde zevk alacak şeyler bensiz oluyor. Dizi çerez vsyardım etse beraber eğlensek ne olur yani
Sex education, benim listelemde de var ama ergen dizisi gibi geldiği için henüz izlemeye baslamadim. Birkaç ayrı kişi tavsiye etmisti, çoğu kadındı:)
Genelde insanların problemlerini anlamasına yardımcı olma üzerine bir diziymis (diye duydum ovenlerden) mesela ilişkilerde hep karşı tarafı mutlu etmeye odaklanan bir kadına mastürbasyon yapıp kendisini mutlu edecek şeyleri keşfetmesini oneriyormuş. Bunun gibi şeyler. Bana tavsiye eden biri izlerken kendiyle ilgili bir konuda aydınlanma yaşadığını söylemişti...
Bir ara başlamayı düşünüyorum.
Ama birlikte sohbet etmek varken ergen dizileri izleme konusunda ben olsam ben de sinir olurdum. O konuda size hak veriyorum. Belki de eve scrabble tarzı ya da tavla gibi iki kişilik oyunlar alsanız birlikte keyifli birşeyler yapmaya başlarsınız...
Soyleyin başına kakip durun. Ben haftasonu ev işi yapmam. Rutin yemek kaldır etrafı söyle bir süpür dışında. Ev işi yaparken bir tarafını yayıp oturması zoruma gider. Kendi akıl etmez mesela eşim şunu yaparken ben de ortalığı toplayayım diye. Ancak ben söyleyeceğim. Evet söylüyorum artıkgerçi iş yaparken çocuğu oyalasa yetiyor ya.
Bende öyleyim senelerdir eşime karşı. Alışkanlık oldu benim için artık. Tam direktif vermessem ya yapılmıyor ya yarım yamalak yapılıyor anca o kadar düşünebilmiş çünkü :)Evet bilmiyor. Çaba sarf ettim ama doğru yolu bulamadım henüz. Çünkü ergen annesi gibi telefonu bırak şunu yap televizyonu kapat demekten bıktım. Madem arınıza almıyorsunuz ben de abuk sabuk dizi izlerim diyor adam
Bende öyleyim senelerdir eşime karşı. Alışkanlık oldu benim için artık. Tam direktif vermessem ya yapılmıyor ya yarım yamalak yapılıyor anca o kadar düşünebilmiş çünkü :)
Hatta daha bu akşamki olayı anlatayım. Tatlı yiyelim dedik içecek koyucaz yetişmedi. Ben tatlı yrmicem diye bıraktı tabağını hala içecek yok. Sanki çocuğummuş gibi madem tatlını yemiceksin, kola koymak ister misin dedim. Hem gülüyo hem tabi ki isterim içimde deli gibi kola koyma isteği var zaten diyo. Kedinin birini göremedi bana soruyor, bi bakmak ister misin kediye dedim. Hep isterim zaten diye diye dalga geçti bir sürü.
Yani adam 30una ramak kalmış söylemeden düşün yani. Kedi yoksa git bak ne soruyosun sanki sakladım kediyi ben ne bileyim. Ama işte diyemiyorum böyle..
İşte yapabildiği kadar. Önceden pek işe dahil olmazdı. Çocukla ilgili her şeye sürüyorum artık. Hadi babası tuvalete götür. Hadi banyoya götür, hadi masayı kurun. Bir şeyler yapıyorlar. Sakın iş vermekten pes etmeyin. Boş olduğunuzda söyleyin ki işe dalginliginizdan istifade edip duymazliktan gelmesin. Gerekirse sürekli söylemek lazım hiç söylemeyip sismektense. Ay buradan sinir oldum ha.Seninki çocuğu oyalayabiliyorsa ne ala. Akşam iki dk lavaboya girdim girmeden önce de söyledim ben lavabodayım çocuğa bak diye. çocuk bana geldi çiş dedi kızım babaya söyle diyip üstüne ben seslendim içerden çocuğu tuvalete götür diye. Bilgisayara dalmış... en son çocuk tuvalete daldı. Al şunu şurdan diye bağırdım ama çocuk altına kaçırmıştı zaten. Sonra diyor ki sabahları bana kahvaltı hazırlar mısın? Hazırlar mıyım? Erkeklerin genel problemi akıl edememek illa söyleyeceksin. Hoş benimki söylesem de yapmıyor. Adamın tek misyonu kanepede yatay şekilde durmak.
Annesinin evinde ilk tanıştığımızda bi bardak su almazdı kalkıp. İlk gördüğümde ne kadar ayıp kaç yaşında kadından su istedin diye söyledi. Annem o nolcak falan dedi geçiştirdi. 2.seferde anne bana su.. Diyodu gözlerimden çıkan alevleri görünce baktım içine kaçmış cümle kalkıp mutfağa gidiyor.Aynen yüzüne söyleyemediklerim içimde patlıyorZamanında sağlam anne terliği yememişler bundan mıdır bu naz nedir.
ancak izler zaten..madem izliyo icraate gecirsin :) uyuyup kalirsin iste..
Benimkinin de ona alerjisi var. Ben de çok seviyorum. Çok saçmaymış adam kendi sorup kendi cevapliyormuş. Ipucu veriyor ya. Onu kastediyor. Madem cevap verdi sen de ver doğru cevabi o zaman, diyorum. ses yok. Korkma bi şey ögrenmezsin diyorum. Cok gıcık oluyorum . Bizimki de ögretmen. Okumuş etmiş ama... merak yoksa olmuyor işte.
İşte yapabildiği kadar. Önceden pek işe dahil olmazdı. Çocukla ilgili her şeye sürüyorum artık. Hadi babası tuvalete götür. Hadi banyoya götür, hadi masayı kurun. Bir şeyler yapıyorlar. Sakın iş vermekten pes etmeyin. Boş olduğunuzda söyleyin ki işe dalginliginizdan istifade edip duymazliktan gelmesin. Gerekirse sürekli söylemek lazım hiç söylemeyip sismektense. Ay buradan sinir oldum ha.
Annesinin evinde ilk tanıştığımızda bi bardak su almazdı kalkıp. İlk gördüğümde ne kadar ayıp kaç yaşında kadından su istedin diye söyledi. Annem o nolcak falan dedi geçiştirdi. 2.seferde anne bana su.. Diyodu gözlerimden çıkan alevleri görünce baktım içine kaçmış cümle kalkıp mutfağa gidiyor.
Biz birlikte yaşarken de direnmişti başta. Ama ben öyle iş yapamam sürekli başkası için baktı olmuyor düzeldi. Annesini de kurtardım, teşekkür eder diye bekledim ama etmedi kv hiç :)) Hala benimseyemediği için arada söylemek lazım. Ama yılların pratiği var bende. Sakinliğimi koruyup çocuğa anlayır gibi anlatıyorum valla yapacaklarını.
Sen evli miydin yaAa ama olur mu? Bilgi yarışması izlerse kulağına iki tane bilgi girer bakarsın Allah muhafaza. Aynı benim eşim. Açıyorum bilgi yarışması. Adamin bilgi yarışmasına alerjisi var galiba. Korkuyor bi şey ögrenirim diye.
Birak ne hali varsa görsün.
Ben bir solukta bitirmistim:) cok tatli bir dizi bence. Genclerin sex ile tanismalarini hatalarini ve yanlis bildikleri seyleri duzeltmeye calismalarini vs anlatiyor be hakkaten ilk bolum disinda( iste ne kadar yaygin oldugunu anlatamaya calismak icin sanirim) biraz fazla gelmis olabilir bu sahne ama sonrasinda genelde sexten sadece bahsediliyor. Asiri bi gosterme durumu yok.Tahmin ettiğim dizi sanırım, zaten o dizinin adı “sex education”
Yani dizi baştan sona gençlerin sex hayatını anlatıyor.
Eşime göre de abartıyorum bu dizi olayını evet ben de hep yabancı dizi izlediğim için alışığım böyle sahnelere ama insan neden izler ki özellikle ismi sex eğitimi olan bir diziyi. Gereksiz buluyorum nedense. Yardımcı da olmuyor dizi izlediği yerde uyuyup kalıyor.
dizi komik çünkü.Ne yapsın ıstanbullu gelını mı ızlesın?Eşime göre de abartıyorum bu dizi olayını evet ben de hep yabancı dizi izlediğim için alışığım böyle sahnelere ama insan neden izler ki özellikle ismi sex eğitimi olan bir diziyi. Gereksiz buluyorum nedense. Yardımcı da olmuyor dizi izlediği yerde uyuyup kalıyor.
sex education mı dizi?Aslında dizi izlenmesi ana sorun ama seks sahnelerine bakması daha da sinirlendirdi beni. Yani kızımız uyumuşken oturup sohbet etsek iyiydi. Faydalı bir program izlese yazı okusa belki zoruma gitmeyecek ama böyle şeyleri insan neden izleme ihtiyacı duyar ki?
benim kocam da çok boş şeyler izliyorAynennnnkelime oyunu izliyorum bu ne ya diyor. Faydasız şeyler. Bir de zeki okuyan bir adam diye evlendim bununla
Karı koca çok severek izledik valla o diziyi, kahkahalar attırdı bize. Oğlu gay olan babanın oğlunu partiye bıraktığı sahnede ağladık da :) Bence bizim zenginliğin kol gezdiği, hep aynı salak entrikaların döndüğü dizilerden çok daha keyifli ve faydalı bir dizi.sex education mı dizi?
cinsellik sahnesi olmayan diziyi neden izleme ihtiyacı duyar insan diyorum de :)
ben de başlıyorum şimdi o diziye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?