- 4 Şubat 2016
- 2.916
- 3.045
- 133
- Konu Sahibi tereyagli ekmek
-
Sorun dizi izlemesi mi
Seks sahnesi olan dizilere bakması mı??
Abartıyorsunuz. Sevişme sahneleri A sından tut z sine kadar her dizi filmde var. Sorun olan sey tek başına izlemesiyse ve bu kadar dert olduysa bırakın işinizi 30 dk önce gidip birlikte izleyin. Izledikten sonra da yardımcı olsun size...
Aa ama olur mu? Bilgi yarışması izlerse kulağına iki tane bilgi girer bakarsın Allah muhafaza. Aynı benim eşim. Açıyorum bilgi yarışması. Adamin bilgi yarışmasına alerjisi var galiba. Korkuyor bi şey ögrenirim diye.Aslında dizi izlenmesi ana sorun ama seks sahnelerine bakması daha da sinirlendirdi beni. Yani kızımız uyumuşken oturup sohbet etsek iyiydi. Faydalı bir program izlese yazı okusa belki zoruma gitmeyecek ama böyle şeyleri insan neden izleme ihtiyacı duyar ki?
Tahmin ettiğim dizi sanırım, zaten o dizinin adı “sex education”Aslında dizi izlenmesi ana sorun ama seks sahnelerine bakması daha da sinirlendirdi beni. Yani kızımız uyumuşken oturup sohbet etsek iyiydi. Faydalı bir program izlese yazı okusa belki zoruma gitmeyecek ama böyle şeyleri insan neden izleme ihtiyacı duyar ki?
Özellikle seks sahnelerini açmamış ki. Dizi izlerken çıkmış işte. Ben olsam eğer rahatsız olduysam gidip gözlerini kapatırdım yada birlikte izlerdikAslında dizi izlenmesi ana sorun ama seks sahnelerine bakması daha da sinirlendirdi beni. Yani kızımız uyumuşken oturup sohbet etsek iyiydi. Faydalı bir program izlese yazı okusa belki zoruma gitmeyecek ama böyle şeyleri insan neden izleme ihtiyacı duyar ki?
Aa ama olur mu? Bilgi yarışması izlerse kulağına iki tane bilgi girer bakarsın Allah muhafaza. Aynı benim eşim. Açıyorum bilgi yarışması. Adamin bilgi yarışmasına alerjisi var galiba. Korkuyor bi şey ögrenirim diye.
Birak ne hali varsa görsün.
Tahmin ettiğim dizi sanırım, zaten o dizinin adı “sex education”
Yani dizi baştan sona gençlerin sex hayatını anlatıyor.
Evde 2 yaşında ilgi isteyen bebe olmasa izlerim zaten hiç affetmem de... ve kızıma telefon televizyon tablet izletmiyorum. O yüzden ben de uzak duruyorum.Surekli sex içerikli izliyorsa o eşinizle alakalı. Ha yani arada 2 3 sahne denk gelir, normaldir bu kadarı da. Ben de eşimle birlikte tadımlık 1 bölüm yabancı dizi izlemeyi severim. Tek izlemez zaten genelde. Bence siz de ona katılın...
Özellikle seks sahnelerini açmamış ki. Dizi izlerken çıkmış işte. Ben olsam eğer rahatsız olduysam gidip gözlerini kapatırdım yada birlikte izlerdik
Bana vakit ayırmayıp dizi izliyor konusunda haklısınız. Kim olsa bozulur.. Ortak bi dizi bulun madem. Sadece birlikteyken izleyin. Kızınız uyuduktan sonra koyun koyuna yatar izlersiniz. En bayıldıgım şeydir eşimle dizi, film izlemek.
Konusuna şimdi baktım da komik bir gençlik dizisi gibi. Bir iki bölüm bakayım bari merak ettimYani bir insan bu diziyi neden izler? Bunu anlamıyorum. 34 yaşındaki bir adam yani
Hani normal bir dizi açarsın seks sahnesi denk gelir tamam. Ama bu dizi bağırıyor içeriğini yani
Çocuğunuzu uyuttuktan sonra katılabilirsin en azından. Izledigi diziyi de biliyorum tek konusu var o da sexEvde 2 yaşında ilgi isteyen bebe olmasa izlerim zaten hiç affetmem de... ve kızıma telefon televizyon tablet izletmiyorum. O yüzden ben de uzak duruyorum.
Telefon itinayla WC ye dusurulebilir.
Dizi var dizi var.Dizi deyince ben de bagimli sayilirim ama gizem iceren yabanci dizilere. Onun disindakiler umrumda olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?