Dizi bağımlısı koca

tereyagli ekmek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
2.916
3.045
133
Merhabalar KK,

Eşim çok bilinen bir dizi izleme sistemine üye (sistem veya başka bir tanım kullanılıyor olabilir). Orada daha önce beraber izlediğimiz diziler vardı ama ben haliyle iş çocuk yemek derken hiç bir şey izleyemiyorum. Adam telefonuna da üyelik almış kızıma tv izletmiyoruz diye eline telefon alıp her akşam birşeyler izliyor. Aşırı rahatsızım çok da öfkeliyim. Daha önce defalarca konuşmamıza rağmen adam vazgeçmiyor. Bağımlılık olmuş artık.

Ben izleyemediğim için bir de bana yardımcı olacağı zamandan çalacağı için ayrı bir linç isteği var bende

Bu akşam da kızımız uyudu çay içerken yine telefon elinde uğraşıyordu. Ben de kitabımı elime aldım arada bir göz attım tlf da. O sistemde bol sex sahneli bir dizi izliyor. Dizi yorumlarına baktım ilk bölüm öyleymiş baya sevişme sahnesi varmış zaten 20 dk içinde 3 kere ben gördüm. Sinirden deli oldum ama birşey de diyemedim.

Ne yapılır nasıl davranılır? Akıllı kadınlar bana bir akıl verin.

Kavga etmeyi düşündüm ama savunması şu olurdu, gizli birşey değil ki gel sen de izle. Ben senden gizli yapmıyorum. Ne var bunda dizi işte vs derdi. Alçalmak istemedim ama adamı da dövesim yok değil yani

Abartıyorsunuz. Sevişme sahneleri A sından tut z sine kadar her dizi filmde var. Sorun olan sey tek başına izlemesiyse ve bu kadar dert olduysa bırakın işinizi 30 dk önce gidip birlikte izleyin. Izledikten sonra da yardımcı olsun size...

Sorun dizi izlemesi mi

Seks sahnesi olan dizilere bakması mı??

Aslında dizi izlenmesi ana sorun ama seks sahnelerine bakması daha da sinirlendirdi beni. Yani kızımız uyumuşken oturup sohbet etsek iyiydi. Faydalı bir program izlese yazı okusa belki zoruma gitmeyecek ama böyle şeyleri insan neden izleme ihtiyacı duyar ki?

Eşime göre de abartıyorum bu dizi olayını evet ben de hep yabancı dizi izlediğim için alışığım böyle sahnelere ama insan neden izler ki özellikle ismi sex eğitimi olan bir diziyi. Gereksiz buluyorum nedense. Yardımcı da olmuyor dizi izlediği yerde uyuyup kalıyor.

Aa ama olur mu? Bilgi yarışması izlerse kulağına iki tane bilgi girer bakarsın Allah muhafaza. Aynı benim eşim. Açıyorum bilgi yarışması. Adamin bilgi yarışmasına alerjisi var galiba. Korkuyor bi şey ögrenirim diye.

Birak ne hali varsa görsün.

Tahmin ettiğim dizi sanırım, zaten o dizinin adı “sex education”
Yani dizi baştan sona gençlerin sex hayatını anlatıyor.

Surekli sex içerikli izliyorsa o eşinizle alakalı. Ha yani arada 2 3 sahne denk gelir, normaldir bu kadarı da. Ben de eşimle birlikte tadımlık 1 bölüm yabancı dizi izlemeyi severim. Tek izlemez zaten genelde. Bence siz de ona katılın...

Özellikle seks sahnelerini açmamış ki. Dizi izlerken çıkmış işte. Ben olsam eğer rahatsız olduysam gidip gözlerini kapatırdım yada birlikte izlerdik
Bana vakit ayırmayıp dizi izliyor konusunda haklısınız. Kim olsa bozulur.. Ortak bi dizi bulun madem. Sadece birlikteyken izleyin. Kızınız uyuduktan sonra koyun koyuna yatar izlersiniz. En bayıldıgım şeydir eşimle dizi, film izlemek
.

Telefon itinayla WC ye dusurulebilir.

Dizi var dizi var. Dizi deyince ben de bagimli sayilirim ama gizem iceren yabanci dizilere. Onun disindakiler umrumda olmaz.

Aynennnn kelime oyunu izliyorum bu ne ya diyor. Faydasız şeyler. Bir de zeki okuyan bir adam diye evlendim bununla

Tahmin ettiğim dizi sanırım, zaten o dizinin adı “sex education”
Yani dizi baştan sona gençlerin sex hayatını anlatıyor.

Yani bir insan bu diziyi neden izler? Bunu anlamıyorum. 34 yaşındaki bir adam yani

Hani normal bir dizi açarsın seks sahnesi denk gelir tamam. Ama bu dizi bağırıyor içeriğini yani

Evde 2 yaşında ilgi isteyen bebe olmasa izlerim zaten hiç affetmem de... ve kızıma telefon televizyon tablet izletmiyorum. O yüzden ben de uzak duruyorum.

Genelde öyle yapardık ama iş dolayısıyla şu aralar çok yoğunum. Blacklist Atypical falan izledik beraber. Ama zar zor elimize geçen zamanda abidik gubidik şeyler yapması sinir bozucu.

Yani bir insan bu diziyi neden izler? Bunu anlamıyorum. 34 yaşındaki bir adam yani

Hani normal bir dizi açarsın seks sahnesi denk gelir tamam. Ama bu dizi bağırıyor içeriğini yani
Konusuna şimdi baktım da komik bir gençlik dizisi gibi. Bir iki bölüm bakayım bari merak ettim
Bu dizide çok sıkıntılı şeyler çıkmaz, asıl eşiniz Submission'i izlemesin o fena. Ben merakımdan izledim valla diziyi.

Yani aslında böyle şeyler merak edilebiliyor, hele seks komedisiyse çerezlik dizi gibi izlenebilir.

Evde 2 yaşında ilgi isteyen bebe olmasa izlerim zaten hiç affetmem de... ve kızıma telefon televizyon tablet izletmiyorum. O yüzden ben de uzak duruyorum.
Çocuğunuzu uyuttuktan sonra katılabilirsin en azından. Izledigi diziyi de biliyorum tek konusu var o da sex Ilgini çeken bir dizi de bul oturun uzanın birlikte izleyin.

Telefon itinayla WC ye dusurulebilir.

Dizi var dizi var. Dizi deyince ben de bagimli sayilirim ama gizem iceren yabanci dizilere. Onun disindakiler umrumda olmaz.

Evet ben de Blacklist izledik bitirdik. Ama böyle saçma şeyler sevmiyorum. Acaba bende mi problem? Yoksa bu adamla felsefelerimiz mi çatışıyor

Sorun ne burda ben anlamadım? Eşiniz dizi izlerken elinize kitap alıp okumaya başlarsanız nasıl sohbet edeceksiniz zaten? Madem sohbet etmek istiyorsunuz düzgünce söylemeniz gerekir.

Ayrıca bahsettiğiniz diziyi biz eşimle izledik hatta gençler için güzel düşünmüşler dedik. Tamam sevişme sahnesi var da lisede seksi öğrenme evresindeki gençlerin acemilikleri üzerine. O sahneden şehvet tutku duyan varsa bence kendini sorgulasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…