- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi tereyagli ekmek
-
Karı koca çok severek izledik valla o diziyi, kahkahalar attırdı bize. Oğlu gay olan babanın oğlunu partiye bıraktığı sahnede ağladık da :) Bence bizim zenginliğin kol gezdiği, hep aynı salak entrikaların döndüğü dizilerden çok daha keyifli ve faydalı bir dizi.
Konu sahibine; bu kocalar ne yapsa "bağımlı" adlediliyor. Ben de işlerden kaçmak için oyuna, diziye yöneliyorum, ben de mi bağımlıyım? Hayır! Keyif aldığım için işten kaçıp onlara sarıyorum. Siz de kocanızla keyifli zaman geçirmenin yolunu bulun bence. Dizi ise oturun birlikte dizi izleyin, ne olacak? İş yapılacaksa anlaşın aranızda, iş bölümü yapıp, işleri vitirip diziyi rahatça izleyelim deyin. Bizim evde işler böyle yürüyor, imkansız değil
Mesajınızı "kib"ledim, haberiniz olsun. Bir sürü konuya aynı mesajı yapıştırıp durmuşsunuz. Ve sizin anketiniz altına yazan bir sürü insan da, konu dışı yazdıkları için ceza almışlar. Bana çok adaletsiz geldi bu durum, zira şu mesajınızın da bu konuyla alakası yok.Bir anket hazirladim benim icin onemli lutfen bakin sevgili hanimlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evlilikle-cinsel-sorunlar-anket.1108631/
Rahatsiz ettiysem cok uzgunum ve ozur dilerim msjimi silebiliyorsam silerim olur mu ? Amacim herkesin dikkatini cekebilmekti tekrar tekrar ozur dilerimMesajınızı "kib"ledim, haberiniz olsun. Bir sürü konuya aynı mesajı yapıştırıp durmuşsunuz. Ve sizin anketiniz altına yazan bir sürü insan da, konu dışı yazdıkları için ceza almışlar. Bana çok adaletsiz geldi bu durum, zira şu mesajınızın da bu konuyla alakası yok.
:) değil miydim acaba ya :)Sen evli miydin ya
E hani bi oğlan vardı seni aldatıyodu falan bi de mağazada çalışan bi oğlan vardı:) değil miydim acaba ya :)
Evliyim 1 buçuk senedir.
Ben mi ?? Yanlışınız var. Biriyle karistirdiniz beni. Belki isim benzerligidir.E hani bi oğlan vardı seni aldatıyodu falan bi de mağazada çalışan bi oğlan vardı
Boleyn kızı işte. Allah allah çok garipBen mi ?? Yanlışınız var. Biriyle karistirdiniz beni. Belki isim benzerligidir.
Başka bir boleyn kizi olabilir.Boleyn kızı işte. Allah allah çok garip
Aa evet siz değilmişsiniz çok pardon bahsettiğim kişi boleynkızıBaşka bir boleyn kizi olabilir.
Boleyn kizi oldukça populer bir karakter. bir baskasi daha nick olarak kullanıyor olabilir.
Ama sizin dediginiz kisi ben değilim. Benim oldukça stabil sakin bir hayatim var
hangi kanalda bu dizi internetten mi izleniyor sadece. merak ettimTahmin ettiğim dizi sanırım, zaten o dizinin adı “sex education”
Yani dizi baştan sona gençlerin sex hayatını anlatıyor.
Önemli değil. Isim benzerliği demek ki. Olabilir öyle şeyler.Aa evet siz değilmişsiniz çok pardon bahsettiğim kişi boleynkızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?