• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizi bağımlısı koca

Sizin işlerinize yardımcı olsun, sonrasında birlikte izleyin olmaz mı? Siz de dinlenmiş olursunuz hem.

Ama siz kitap okurken onun dizi izlemesinde ne sakınca var anlayamadım. Kendinize göre etkinlikler yapıyormuşsunuz işte. Süre olarak abartmasa bu çok da büyük bir problem değil gibi.

Eşime göre de abartıyorum bu dizi olayını evet ben de hep yabancı dizi izlediğim için alışığım böyle sahnelere ama insan neden izler ki özellikle ismi sex eğitimi olan bir diziyi. Gereksiz buluyorum nedense. Yardımcı da olmuyor dizi izlediği yerde uyuyup kalıyor.
Merak işte. Adında ''sex'' geçen bir diziyi 10 kadın duysa vallahi 3-5 anca ama erkekte durum farklı
10 erkek duyar 100 erkek izler :rolleyes::KK71:

akşam ne işi yapıyosunuz kı.akşam olunca elımı eteğimi çekerım işten.gunduz yoruluyorum zaten.bırde ortak bır dızıye karar verıp beraber ızleyebılırsınız.yemek hazırlarkende salataya sofra kurmaya yardım etsın.

Yemek yerken konuşun :) Çocuk uyuduktan sonra benim de tek zevkim dizi izlemek. Eşim buna laf edince sinirleniyorum. Çünkü gün boyu çalışıyorum, eve gidince yemek bulaşık çocukla oyun derken kendim için yapabildiğim tel şey dizi izlemek oluyor. Bazen bir diziyi bitirince 3-5 gün ara veriyorum o aralarda da kitap okumayı tercih ediyorum.

Tahmin ettiğim dizi sanırım, zaten o dizinin adı “sex education”
Yani dizi baştan sona gençlerin sex hayatını anlatıyor.
izledim ben de onu eğlenceli bir dizi ve aslında ve sex sahnesi öyle aman aman yok.sadece cinsel içerikli konuşma ağırlıklı.bir game of thrones değil yani onda her bölüm ohooo :eğlence:

bence aşırı abartıyorsunuz.oturun beraber izleyin hem ortak bir paylaşımınız olur.biz de eşimle üyeyiz oraya seri seri diziler izleriz beraber ya da ayrı ayrı sonra birbirimize tavsiye ederiz, eleştiri yaparız vs.ortak yaptığınız şeyler artarsa sohbet de artıyor.günlük sohbeti de yemek yerken yapıverin.

bence aşırı abartıyorsunuz.oturun beraber izleyin hem ortak bir paylaşımınız olur.biz de eşimle üyeyiz oraya seri seri diziler izleriz beraber ya da ayrı ayrı sonra birbirimize tavsiye ederiz, eleştiri yaparız vs.ortak yaptığınız şeyler artarsa sohbet de artıyor.günlük sohbeti de yemek yerken yapıverin.
Var mı tavsiye edebileceğiniz dizi. Yeni diziye başlamak istiyoruz

Back