• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizi bağımlısı koca

Sex Education mı? Ben de izliyorum, nişanlım da izliyor. :D Dizi işte, adama hallenme geldiğini düşünmüyorum o sahnelerden. Eğlenceli dizi, siz de izleyin bence ehehe.

Aynennnn :confused: kelime oyunu izliyorum bu ne ya diyor. Faydasız şeyler. Bir de zeki okuyan bir adam diye evlendim bununla :KK12:
Benimkinin de ona alerjisi var. Ben de çok seviyorum. Çok saçmaymış adam kendi sorup kendi cevapliyormuş. Ipucu veriyor ya. Onu kastediyor. Madem cevap verdi sen de ver doğru cevabi o zaman, diyorum. ses yok. Korkma bi şey ögrenmezsin diyorum. Cok gıcık oluyorum . Bizimki de ögretmen. Okumuş etmiş ama... merak yoksa olmuyor işte.

Konusuna şimdi baktım da komik bir gençlik dizisi gibi. Bir iki bölüm bakayım bari merak ettim :KK53:
Bu dizide çok sıkıntılı şeyler çıkmaz, asıl eşiniz Submission'i izlemesin o fena. Ben merakımdan izledim valla diziyi.

Yani aslında böyle şeyler merak edilebiliyor, hele seks komedisiyse çerezlik dizi gibi izlenebilir.

İlk bölümde fazlaymış öyle sahneler yorumlarda öyle yazıyordu. Dur ben de o diziyi izleyim de anlar belki :KK8: başka Öner’i varsa alırım gıcık ederim sinirim geçer belki :KK71:

merak etmistir olamaz mi ama? yani ben bazi belgesel tadinda programlari cok begeniyorum. bu sex degil illa hani mesela fenomenleri anlatan bi program izlemistim, cok guzeldi mesela. ya da ne bilim temizlik hastalari var ya..onlarda hosuma gidiyor. ya da kilolu insanlarin zayiflamalari vs. insanlarin sanirim birseyler basardiklarini gormek hosuma gidiyor. ya da farkli hayatlari gormek.

Bensiz zevk alınacak bir şey yaparsa gıcık oluyorum ben. Seveceğim türde bir diziyse hele... Yardım istediğinizde kapatıp yardım ediyor mu? Bir de çocuk uyuduktan sonra siz de katılın. Sizsiz izleyemesin böylece. Sevisme sahnesine gelince ben ona takılmazdim. Ama tabi kişiden kişiye değişir bir şey diyemem.

. Faydalı bir program izlese yazı okusa belki zoruma gitmeyecek ama böyle şeyleri insan neden izleme ihtiyacı duyar ki?
Ortalama bir Amerikan dizisinde mutlaka bir adet seks sahnesi olur. Eğer nispeten muhafazakar bir diziyse de sadece lafta seksten konuşurlar, sahne göstermeden -miş gibi yaparlar.
Geçen gün Netflix'ten en alakasız konulu, içinde aşk olmayan bir film izledim, onda bile kenarda köşede yan role vermişler sevisme sahnesi:) normal buldum ben yani...

Sorun ne burda ben anlamadım? Eşiniz dizi izlerken elinize kitap alıp okumaya başlarsanız nasıl sohbet edeceksiniz zaten? Madem sohbet etmek istiyorsunuz düzgünce söylemeniz gerekir.

Ayrıca bahsettiğiniz diziyi biz eşimle izledik hatta gençler için güzel düşünmüşler dedik. Tamam sevişme sahnesi var da lisede seksi öğrenme evresindeki gençlerin acemilikleri üzerine. O sahneden şehvet tutku duyan varsa bence kendini sorgulasın.

Bu konu hep tartişma konusu olduğu için artık söylemiyorum. Çünkü bıktım artık. Ben sadece konusuna baktım öyle gençlik dizilerihoşuma gitmiyor. O yüzden gıcık kaptım sanırım.

Ortalama bir Amerikan dizisinde mutlaka bir adet seks sahnesi olur. Eğer nispeten muhafazakar bir diziyse de sadece lafta seksten konuşurlar, sahne göstermeden -miş gibi yaparlar.
Geçen gün Netflix'ten en alakasız konulu, içinde aşk olmayan bir film izledim, onda bile kenarda köşede yan role vermişler sevisme sahnesi:) normal buldum ben yani...

Dizinin adı seks eğitimi bacım daha ne olsun :KK53:

Bensiz zevk alınacak bir şey yaparsa gıcık oluyorum ben. Seveceğim türde bir diziyse hele... Yardım istediğinizde kapatıp yardım ediyor mu? Bir de çocuk uyuduktan sonra siz de katılın. Sizsiz izleyemesin böylece. Sevisme sahnesine gelince ben ona takılmazdim. Ama tabi kişiden kişiye değişir bir şey diyemem.

Ben de takılmam ama adı seks eğitimi olan dandik bir diziyi izlemesi üstelik yardım da etmemesi olay. Genelde zevk alacak şeyler bensiz oluyor. Dizi çerez vs :silah: yardım etse beraber eğlensek ne olur yani :işsiz:

Manasız manasız sex içeren tamamen ticari amaçlı yapılan ve insanlara bir şey katmayan boş filmler ve diziler artık popüler oldu maalesef..

Sanırım en çok bundan rahatsız olurdum..Bu sorunu nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum ama hoş bir durum değil gerçekten..

Manasız manasız sex içeren tamamen ticari amaçlı yapılan ve insanlara bir şey katmayan boş filmler ve diziler artık popüler oldu maalesef..

Sanırım en çok bundan rahatsız olurdum..Bu sorunu nasıl çözebilirsiniz bilmiyorum ama hoş bir durum değil gerçekten..

Evet tam hislerimi yazmışsınız. İnsana duygu ya da bilgi anlamında bir şey katmayan yapımlar çoğaldı. Eşimle evlenirken zeki okuyan akıllı bir adam olması hoşuma gitmişti. Böyle boş şeyleri yakıştıramadım. Hani ben de boş şeylerle ilgilenen bir insan olmadığımı düşünürdüm belki ben mi sebep oldum diye düşünüyorum.

Bu konu hep tartişma konusu olduğu için artık söylemiyorum. Çünkü bıktım artık. Ben sadece konusuna baktım öyle gençlik dizilerihoşuma gitmiyor. O yüzden gıcık kaptım sanırım.
Alttan alttan verirsen düşünceni sinir de olmazsın bence. Bi diziye başlayıp her akşam bir ya da iki bölüm izleme şeklinde bir rutininiz olabilir. Ya da bi akşam dizi izleme bir akşam masa oyunu oynama sohbet etme gibi.
Sürekli söylenmek ve ya hiç birşey söylemeyip anlamasını beklemek sorunun esas kaynağı bence. Çocuklu yetişkin insanlarsınız, oturup adam gibi kpnuşup sorunlarınızda uzlaşabilirsiniz.
Not: Yardım talep ettiğinizde yardım etmek zorunda, dizi izlemek zevk meselesi yani. Orda haklısınız yeni gördüm o kısmı

Alttan alttan verirsen düşünceni sinir de olmazsın bence. Bi diziye başlayıp her akşam bir ya da iki bölüm izleme şeklinde bir rutininiz olabilir. Ya da bi akşam dizi izleme bir akşam masa oyunu oynama sohbet etme gibi.
Sürekli söylenmek ve ya hiç birşey söylemeyip anlamasını beklemek sorunun esas kaynağı bence. Çocuklu yetişkin insanlarsınız, oturup adam gibi kpnuşup sorunlarınızda uzlaşabilirsiniz.
Not: Yardım talep ettiğinizde yardım etmek zorunda, dizi izlemek zevk meselesi yani. Orda haklısınız yeni gördüm o kısmı

Doğru bir rutin belirlemek işe yarayabilir. Bunu düşünmemiştim. Çocuk tv izlemesin diye kendimden fedakarlık yapıyorum. Ben de izlemem diyorum. Bu sefer de eşim bizimle vakit geçirmek yerine dizi izlemeyi tercih ediyor. Anlamasını beklemek hata evet. Çünkü anlamıyor ona göre yaptığı doğru hatta haklı çünkü çocuğuyla oyun oynamak zevk vermiyor.

Doğru bir rutin belirlemek işe yarayabilir. Bunu düşünmemiştim. Çocuk tv izlemesin diye kendimden fedakarlık yapıyorum. Ben de izlemem diyorum. Bu sefer de eşim bizimle vakit geçirmek yerine dizi izlemeyi tercih ediyor. Anlamasını beklemek hata evet. Çünkü anlamıyor ona göre yaptığı doğru hatta haklı çünkü çocuğuyla oyun oynamak zevk vermiyor.
Nasıl oynanacağını bilmiyor erkekler. Herşeye bir ön yargıları oluyor çoğunun bence. Siz artık aradaki denge olacaksınız. Çocukla babanın ilişkisinin gelişmesinde destek olmak gerekiyor biraz.
Çocuklar babalarını tanımıyorlar çünkü doğdukları gibi. Anne ve çocuk bambaşka boyutta. Onun dışlanmışlığıyla 1-0 geride başlıyor babalar maça. Sonra beslenme var bir gol daha yiyorlar vs. Neyse demem o ki sizin babayı aileye katmanız lazım :)

Dizinin adı seks eğitimi bacım daha ne olsun :KK53:
Sex education, benim listelemde de var ama ergen dizisi gibi geldiği için henüz izlemeye baslamadim. Birkaç ayrı kişi tavsiye etmisti, çoğu kadındı:)
Genelde insanların problemlerini anlamasına yardımcı olma üzerine bir diziymis (diye duydum ovenlerden) mesela ilişkilerde hep karşı tarafı mutlu etmeye odaklanan bir kadına mastürbasyon yapıp kendisini mutlu edecek şeyleri keşfetmesini oneriyormuş. Bunun gibi şeyler. Bana tavsiye eden biri izlerken kendiyle ilgili bir konuda aydınlanma yaşadığını söylemişti...
Bir ara başlamayı düşünüyorum.
Ama birlikte sohbet etmek varken ergen dizileri izleme konusunda ben olsam ben de sinir olurdum. O konuda size hak veriyorum. Belki de eve scrabble tarzı ya da tavla gibi iki kişilik oyunlar alsanız birlikte keyifli birşeyler yapmaya başlarsınız...

Nasıl oynanacağını bilmiyor erkekler. Herşeye bir ön yargıları oluyor çoğunun bence. Siz artık aradaki denge olacaksınız. Çocukla babanın ilişkisinin gelişmesinde destek olmak gerekiyor biraz.
Çocuklar babalarını tanımıyorlar çünkü doğdukları gibi. Anne ve çocuk bambaşka boyutta. Onun dışlanmışlığıyla 1-0 geride başlıyor babalar maça. Sonra beslenme var bir gol daha yiyorlar vs. Neyse demem o ki sizin babayı aileye katmanız lazım :)

Evet bilmiyor. Çaba sarf ettim ama doğru yolu bulamadım henüz. Çünkü ergen annesi gibi telefonu bırak şunu yap televizyonu kapat demekten bıktım. Madem arınıza almıyorsunuz ben de abuk sabuk dizi izlerim diyor adam :kahve:

Back