Dizanteri

Cikolata tüketmedim 1-2 haftadır. Suan covid pozitifim onun etkisi olabilir mi acaba? Kendi doktorum sehir dısında oldugu icin bugun hastanede baska doktora gittik . Sonucları kendi doktorumada gönderdim. ikiside aynı teshisi koydu napıcagımı sasırdım bende 😔
Atesi var mi bebeginizin?

Geçmiş olsun ikinci bir doktor görüşü alın, hatta mümkünse alerji uzmanına gösterin. Birkaç gün süt ürünlerini siz kesin bebeğe de geçmesin bir de öyle gözlemleyin. İnternette kadir tuğcu ya test sonuçlarını atarsanız bakar mutlaka cevap yazar.
Cok tesekkurler . Bugun zaten kendi doktorum sehir dısında oldugu icin hastaneye baska doktora gittik . Kendi doktoruma sonucları gönderdim ikiside aynı teshisi koydu😔

B beyazlale12 sizi yanlis yonlendirmek istemem ama dizanteride ates de olmasi gerek diye biliyorum. Benim bebegimin atesi yoktu, o yuzden suphelenip ilaca başlamamıştım. Baska bi doktora goturup tekrar gaita testi yaptirinca dizanteri olmadigi ortaya cikti. Zaten anne sutu alan bebeklerde cok cok dusuk bie ihtimalmis dizanteri. Benim bebegim alerjiye meyilli bir bebekti. Yediklerimden etkilenmis. Sonra kendi kendine gecti. Size tavsiyem baska bir doktora daha goturun ve kakasini yapar yapmaz hemen gaita testi yaptirin. Oyle daha sağlıklı sonuc alirsiniz. Cok gecmis olsun.

Bugun 10 kere kakasını yaptı. İlk mukuslu kanlıydı. Sonra yesil ve mukuslu yaptı hep . Huysuzluk ve kusma var. Atesi cıkmadı hic.
Bana bebeginizde sut alerjisi var gibi geldi. Baska seylere de alerjisi olabilir. Benim buyuk oglum da oyleydi ama ne kadar diyet de yapsam tam olarak duzelemedi. Anca buyuyunce kendi kendine gecti. Alerji mamalari falan da icmisti ama biraz duzelip sonra yine basa dönüyorduk. Belki 1 yasina kadar bu boyle devam etti. Sonra gecti cok sukur.

Bana bebeginizde sut alerjisi var gibi geldi. Baska seylere de alerjisi olabilir. Benim buyuk oglum da oyleydi ama ne kadar diyet de yapsam tam olarak duzelemedi. Anca buyuyunce kendi kendine gecti. Alerji mamalari falan da icmisti ama biraz duzelip sonra yine basa dönüyorduk. Belki 1 yasina kadar bu boyle devam etti. Sonra gecti cok sukur.
Cok tesekkur ederim cevaplarınız icin. En iyisi pazartesi bidaha test yaptırıp baska bi doktora daha göstermek. Cok sagolun 🙏🏻

Cikolata tüketmedim 1-2 haftadır. Suan covid pozitifim onun etkisi olabilir mi acaba? Kendi doktorum sehir dısında oldugu icin bugun hastanede baska doktora gittik . Sonucları kendi doktorumada gönderdim. ikiside aynı teshisi koydu napıcagımı sasırdım bende 😔
Bebeğiniz çok küçük siz pazartesiye kadar doktorunuzun verdiği ilacı kullanın yine de. Gerçekten amipli dizanteri varsa en azından ilerlememiş olur. Ha yanlış teşhis olsa da en kötü ihtimalle boşuna antibiyotik kullanmış olursunuz sonra probiyotik takviyesi yaparsınız. Biliyorsunuz bebeklerde bu tür hastalıklar su kaybı nedeniyle ciddi sonuçlara yol açar

Bebeğiniz çok küçük siz pazartesiye kadar doktorunuzun verdiği ilacı kullanın yine de. Gerçekten amipli dizanteri varsa en azından ilerlememiş olur. Ha yanlış teşhis olsa da en kötü ihtimalle boşuna antibiyotik kullanmış olursunuz sonra probiyotik takviyesi yaparsınız. Biliyorsunuz bebeklerde bu tür hastalıklar su kaybı nedeniyle ciddi sonuçlara yol açar
Evet bende boyle düsünmüstüm kullanıcam ilacı cunku yavrum sürekli kusup kaka yapıyor 😔 pazartesi bir daha baktırıcam gaitaya bakalım. Cok tesekkur ederim cevaplarınız icin 🙏🏻🙏🏻

Back