Dizanteri

Less-is-More

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
8.130
30.197
548
36
Uc aylik bebegimin gaita testinde dizanteri cikti. Aksam kakasinda nokta halinde kan görünce test yaptirdik ve sonuc dizanteri. Yarin ilk is kendi doktorumuza da gidecegiz ama benim moralim cok bozuk. Uyku uyuyamiyorum. Nasil oldu, nereden kapti bilmiyorum. Bunu yasayan ve atlatan anneler, lutfen deneyimlerinizi benimle paylasir misiniz? Olumlu seyler duymaya cok ihtiyacim var.

Allah yardım etsin yavrunuza sağlık uzun ömür versin inşallah Sizlerde test yaptırın hatta bebeğinizin temas ettiği kim varsa onlarada yaptırın sizi etkilemeyecek derece de olan bir mikrop dahil olsa bebeği muhakkak etkiler umarım hemen çözüm bulunur

Cok tesekkur ederim.

Sevgili konu sahibi, sizinle ayni durumdayim. Cok endiseliyim. Bu surecte bilgi edindiyseniz beni de bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.

Sevgili konu sahibi, sizinle ayni durumdayim. Cok endiseliyim. Bu surecte bilgi edindiyseniz beni de bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.
bu gunlerde dizanteri salgini var sanirim, farkli bolgelerde yasayan iki kuzenimin cocugu da dizanteri oldu yakin tarihte. neyse ki antibiyotikle hemen geciyor.

gecmis olsun kuzulara

bu gunlerde dizanteri salgini var sanirim, farkli bolgelerde yasayan iki kuzenimin cocugu da dizanteri oldu yakin tarihte. neyse ki antibiyotikle hemen geciyor.

gecmis olsun kuzulara
O kadar mutlu oldum ki yorumunuzu gorunce. Vakit ayirip yazdiginiz icin cok tesekkur ederim. Bize de antibiyotik verdi dr, onu kullaniyoruz. Ilk kez bu kadar atesli ve zor bir hastalik gecirdik cok buyuk stres kaynagi oldu bana.

Korkmayın başlangıç ise bana flagy şurup verdiler ve suyu kaynatıp içir dediler geçti allah şifa versin

Sonradan yorum yazanlar olmus, gormedim kusura bakmayin. Bizimki dizanteri degilmis. Ilac kullanmadim. Sonraki yapilan kaka tahlillerinde cikmadi. Alerjiye meyilli bir bebek dedi doktor. Benim yediğim bazi seyler süt yoluyla ona geçtiği icin bağırsakları tepki vermis. Laboratuvarda bu durum dizanteriyle cok benzer oldugu icin birçok bebege bu yanlis teshis konuluyormus. Ates yoktu bebegimde. O yuzden ilaca başlamadım hemen, iyi ki de baslamamisim. 1 yasina yaklasti su an. Kendi kendine gecti cok sukur.

Ek gidaya gectik ondan olabilir mi acaba? Acikcasi pek tecrubem yok.
Anne sütünün koruyuculugu var, ayni teshisi bize koymuslardi kizim bebekti, kanli ishal oldu, dizanteri teshisi koydu acibadem hastanesi, sonra tekrar test yapildi, rota dendi, bizim özel doktorumuz zeynep kamilin eski bashekimiydi, o bize anne sütü alan bebekte dizanteri olmaz bu testler yanlis demisti, bagirsakta enfeksiyon cikti bizde, allerji üstünde de duruldu falan, inek sütünü kestirdiler bana, öyle böyle gecti sonunda, hecmis olsun size de

Bizim de yanlis teshismis. Ben arastirinca şüphelendim, kullanmadim ilaci

Bugun 3 aylık bebegim yeşil mukuslu ve kanlı kaka yapmaya basladı ishal olarak. Kan ve gaita testi sonucu amip dizanteri pozitif cıktı. Antibiyotik surup verdiler. Yazdıklarınızı okudugumda yanlıs teshis konulmus sizin bebeklerinize. Bebegim anne sütü alıyor ve atesi yok. Ne yapacagımı bilemedim. Test sonucu pozitif cıktı ama Bizede yanlıs teshis konulmus olabilir mi? Lütfen cevap verebilirseniz cok mutlu olurum

Geçmiş olsun ikinci bir doktor görüşü alın, hatta mümkünse alerji uzmanına gösterin. Birkaç gün süt ürünlerini siz kesin bebeğe de geçmesin bir de öyle gözlemleyin. İnternette kadir tuğcu ya test sonuçlarını atarsanız bakar mutlaka cevap yazar.

Tekrar tekrar gaita testi yaptirin. Alerji olmasa bile cok fazla cikolata falan tukettiyseniz sute gectigi icin bebeginize agir gelmis olabilir

Tekrar tekrar gaita testi yaptirin. Alerji olmasa bile cok fazla cikolata falan tukettiyseniz sute gectigi icin bebeginize agir gelmis olabilir
Cikolata tüketmedim 1-2 haftadır. Suan covid pozitifim onun etkisi olabilir mi acaba? Kendi doktorum sehir dısında oldugu icin bugun hastanede baska doktora gittik . Sonucları kendi doktorumada gönderdim. ikiside aynı teshisi koydu napıcagımı sasırdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…