- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
Kızlar kızım hasta idi gelemedim bende. Sabitim tam dikkat edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kac cıkmıs sızın degerınız benımde cok yuksek ve kılo alamıyorum verdım hep. Oruc tutamıyorum ıstahım yok ama cok sık acıkıyorum ama kıloda hıc alamıyorum benım degerım 6.4 olmus onu dusurmem gerekıyor dıyet verdı seker ve beyaz ekmek hamur tuketmıuptumBende aynı durumdayım Oruç tutmuyorum Ocaktan beri üç diyetisyene gittim Bu durumda mümkün değil dediler Bazı değerlerim çok yüksekmiş Bazı değerlerim çok kötüymüş örnek üç aylık şekerim çok yüksekmiş mümkün değil dediler Bazen canım hiç bir şey istemiyor bazende iştah çok açık aynı kiloda ne alıyor ne veriyorum
Elimden geldiğince dikkat edeceğim kilo almak istemiyorumCanım geçmiş olsun Malesef bu hafta hepimiz aynı kilodayız üzülmek yok yolumuza devam
Benımde magnezyum b12 demırım dusmus uc aylık sekerım 6.4 yukselmıs ben hıc bır ılac da kullanmıyorum neden dusuyor anlamadım sızın aclık sekerınız kac cıkıyorMerhaba canım üç aylık şekerim 8 bu b12 magnezyum ve d vitamini düşürüyor Kullandığım ilaçtan oluyormuş Nasıl liste verdi
Şeker ilaçı yapıyormuş canımBenımde magnezyum b12 demırım dusmus uc aylık sekerım 6.4 yukselmıs ben hıc bır ılac da kullanmıyorum neden dusuyor anlamadım sızın aclık sekerınız kac cıkıyor
Sağlıklı olan ayda maksimum 4 kilo. Gayet güzel bir sonuçEki Görüntüle 3047665 bayanlar merhaba ben aylik olcum yapmistim kendime 1 aylik surede olcumlerim bunlar sizce nasil bana az gibi geldi
Baktım first ladyy yoklama almamış bugün; bende sessiz kalayım dedim bu hafta veremedim kilo.. kızlar nerdesiniz gerçektendeEki Görüntüle 3049731 bu haftaki kilom sanirim bitek ben kaldim burda
Şöyle. Ramazan da düzeni bozuldu diye herkesin çok üstelemedimBaktım first ladyy yoklama almamış bugün; bende sessiz kalayım dedim bu hafta veremedim kilo.. kızlar nerdesiniz gerçektende
Is ev kosusturmaca devam bu arada ben 66lari gordum ramazandan dolayi sanirimKızlar ne. Yapıyorsunuz nasıl geçiyor Ramazan
Tabiki katılabilirsinmerhaba 108 kiloyum aranıza katılabilir miyim?
Çok sevindim canım olsun bende hiç kilo almadım Ramazan da şükürIs ev kosusturmaca devam bu arada ben 66lari gordum ramazandan dolayi sanirim
Ramazan sonrası dahaa aktif olacağımıza inanıyorum tabi ki katılabilirsin.Merhaba 2020 nisanda dogum yaptım çok kılom yok ama 4 kılo vermek istyorum yıkar önce burada 10 kılo vermiştim farklı grupta aranıza katılmak istiyorum