- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- Konu Sahibi first ladyy
Evet bu işin kaçısı yok ramazanın son günü 105.9 gelen ben bu sabah WC ye girmeden 107.9 geldim tabi yedim olacak bu idi bu gün start verdim bakalım neler olacak 99 ü görecek miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun itibari ile ben de basladim.Evet bu işin kaçısı yok ramazanın son günü 105.9 gelen ben bu sabah WC ye girmeden 107.9 geldim tabi yedim olacak bu idi bu gün start verdim bakalım neler olacak 99 ü görecek miyim
Hadi bakalım kazanız mübarek olsunBugun itibari ile ben de basladim.
Ramazanda almisim bne de kilo, sanki olan kilom yetmiyormus gibi
Esimin memleketinden yeni geldik evde pek bir sey yok. Yarin gerekli malzemeleri alicam. Yine de basladim bugün.
Ben Yavuz Yörükoğlu'nun 30 Günde 10 Yıl kitabına göre beslenerek kilo vermeyi hedefledim. Bu listede 2 öğün beslenme var. Kahvalti yok. İnşallah başarılı olurum.
Bugünkü menüm
Saat 12.30
4 ceviz içi
1 büyük kase mevsim salata (Havuç, göbek marul, salatalık, mor lahana, dereotu)
Izgara tavuk göğüs
1 dilim karpuz
Saat 15.00
Türk kahvesi
Saat 19.30
1 kase etli taze fasulye
2 3 kaşık tavuk sote
1 dilim ekmek
Ölçmedim ama bolca su içtim. Spor bugünlük yok.
Pazartesi tavuk günüydü. Yarin kırmızı et günü olacak.
Bu arada bugün tartıldım. Başlangıç kilom malesef 110.2
Sizde. Buyrun destek olalım birbirimizeSelamlar benimde kilo vermek için motivasyona ihtiyacım var
Çok güzel olurSizde. Buyrun destek olalım birbirimize
Benim çok kötü vallaKizlar kizlarrr kizlarrr nerelerdesinz ben 64 e dustum sizler ne alemdesinz
Yaaaa uzuldum devam etmedinzmiBenim çok kötü valla
Edemiyorum hep bahanem mi oluyor bilmiypırm kiYaaaa uzuldum devam etmedinzmi
Bence devam et inatla emin ol 3 5 kilo verdikten sonra kendin vazgecmek istemiyosun ben hala kendime inananiyorum 10 kilodan fazla verdim ve en guzeli spora alistim yapmadigim gun rahatsiz oluyorum birde okadar yogun calisiyorumki anlatamam ona ragmen enaz 20 dakka yapiyorum ev cocuklar is bunlara ragmen devam ettim bence sende yapabilirsin 3 sene once aldigim kotlar olmuyordu suan belimden dusuyorlar bundan guzelimi varEdemiyorum hep bahanem mi oluyor bilmiypırm ki
Beni en çok üzen 2 hafta boyunca yapıyorum mesela. 1 kg gidiyor gitmiyor. deli oluyorum ve sar başa çok yoruldumHerkez birakti sanirim mucadeleyi ben 60i gordum şukur 2 3 kilo daha vercem korumaya gecicem sadece bolgesel egzersiz yapiyorum