- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- Konu Sahibi first ladyy
Ramazanda ben de genelde oruç tutuyorum ama tatlı krizlerim çok artıyor bakalım neler olucak bu sene…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben arada güllaç yerim bu gün incir uyutması yapptım tamamen diyete uygunRamazanda ben de genelde oruç tutuyorum ama tatlı krizlerim çok artıyor bakalım neler olucak bu sene…
Güllaç da güzel oluyor evet ya incir uyutmasını da çok severim ben deBen arada güllaç yerim bu gün incir uyutması yapptım tamamen diyete uygun
Ben de tebrik ederimm, süperrKızlar sonunda geldim ya telefonum bozuldu bugün geldi giremedim bir türlü benimde 111 2 kilo gitti hepinizi tebrik ediyorummm
Çok sevindim canımKızlar sonunda geldim ya telefonum bozuldu bugün geldi giremedim bir türlü benimde 111 2 kilo gitti hepinizi tebrik ediyorummm
Sahur
1 elma yarım kivi
50 gram kabak çekirdeği
İftar
1 kase tarhana çorbası
5 yk bulgur üzerine etli mantar sote
Salata
İncir uyutması küçük kase üzeri tarçın
Su 1lt
Spor bu gün ev temizliği
İftardan sonra tıkanıyorum eşim sahur yapmıyor geve. De sahur yok bir garip oldu ciddenAma sen çok az protein vs alıyorsun önceki menülerin güzeldi de ramazandakiler çok az geldi banaa… bünyene zarar
İftardan sonra tıkanıyorum eşim sahur yapmıyor geve. De sahur yok bir garip oldu cidden
Ay kötü yedim dediğinde de bi’ şeycik yok. Ya ben çok yiyorumSahur 1 avuç Antep fıstığı
5 petibör (kötü yedim gene )
İftar
1 kase tarhana. Çorba
1 simit zeytin peynir çay
2 çatal kızımın pastasından
Bayağı kötü beslendim
Su 1.5 lt
Spor 7.500 adım
İftarda gözüm dönüyor resmen ya.Ay kötü yedim dediğinde de bi’ şeycik yok. Ya ben çok yiyorum
Ben iftarda bi kase toyga çorba
Biraz çiğ köfte marul yedim.
İftar sonrası da dondurma
Ama şu an aşırı şişim sahuru ben de geçiştiricem sanırım.
Düzenim çok kaçtı ama