- 10 Temmuz 2018
- 21
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi Meyrabircicek
Nasil yani?Canın abur cuburmu ceketi acıkınca istediğim kadar doyan kadar yiyeceğim de bak o istek ucup gidiyor.
Açsan yiyeceksin doyana kadar. Birdaha acıkana kadar birşey yetmiycek sin. Tek kural buNasil yani?
Insulin direncinde bu mumkun degil biliyorsun degil mi ?Açken canın istediğini ye ister yemek ister aburcubur. Açlık hissetmeye başlayınca dur kendini dinle emin ol. Yani gerçekten aç olunca insanın canı birçok yiyeceği çekiyor. Yemek secmiyorsun . Bunu kontrol et kendinde ve her seferinde gerçekten emin olmak için yarım saat bekle. Sakın fazla bekleme. Yok biraz daha durayım daha fazla kalori yakarım hızlı kilo veririm gibi asla düşünme işi diyete döndürürsün yine kıtlığa girer bünye. Asla kendini aç bekletme . Yerken de doyma sinyalini dinleyerek ye yemekten sonra tatlımı var mesela ona yer ayır yani tatlıya berber doyacak şekilde ayarla. Zamanla göz kararı bile Ne kdr ile doyacagını biliyorsun
İnsülin direnci varsa zaten o ayrı konu Tabiki ilaçta kullanılacak doktora gidip. Ben kullanıyorum bende oluşmuş hızlı ve aşırı kilodanInsulin direncinde bu mumkun degil biliyorsun degil mi ?
Daha cok direktif veriyorsun gibi olmus.Keske daha cok sana gore nasil oluyor oyle anlatsaydin.
Ilaclik bir durumum yok. Belirli yiyeceklere dikkat edince kiriliyor.İnsülin direnci varsa zaten o ayrı konu Tabiki ilaçta kullanılacak doktora gidip. Ben kullanıyorum bende oluşmuş hızlı ve aşırı kilodan
İlaçla tedavide oluyor. Kendisi dikkat edebilse zaten o hale gelmezdi. Neyse tmm. Konu bu değil gerçekten. İnsülin direnci olan biri o bazı şeylere yemeden durması çok zor olur. Sporla destekleyecek çok dirençli olacak. Benim konum bu değil şuanIlaclik bir durumum yok. Belirli yiyeceklere dikkat edince kiriliyor.
Hayir ben de onu merak ettim. Baska bir yontemin var mi diye ama galiba yok.İlaçla tedavide oluyor. Kendisi dikkat edebilse zaten o hale gelmezdi. Neyse tmm. Konu bu değil gerçekten. İnsülin direnci olan biri o bazı şeylere yemeden durması çok zor olur. Sporla destekleyecek çok dirençli olacak. Benim konum bu değil şuan
Yöntem değilde ben doktora gittim hızlı kilo alıyorum diye inslün direnci çıktı. Tatlıya VS çok bağlıyım Şimdi öyle değil ilaç kullanıyorum. Kilo verme konusunda da bu doktorun kitabını okudum çok mantıklı geldi uygulamaya çalışacağım. Mesela bu gün denedim gerçekten çok az yedim stres yok kısıtlama yok okadar rahat oluyorsunki. Yoksa benim yöntemim falan değil anlattıklarım okuduklarım tam olarakHayir ben de onu merak ettim. Baska bir yontemin var mi diye ama galiba yok.
Benim tatli istegim tamamen kayboldu mesela ama meyve yedigimde bile yeniden oynayabiliyor.Yöntem değilde ben doktora gittim hızlı kilo alıyorum diye inslün direnci çıktı. Tatlıya VS çok bağlıyım Şimdi öyle değil ilaç kullanıyorum. Kilo verme konusunda da bu doktorun kitabını okudum çok mantıklı geldi uygulamaya çalışacağım. Mesela bu gün denedim gerçekten çok az yedim stres yok kısıtlama yok okadar rahat oluyorsunki. Yoksa benim yöntemim falan değil anlattıklarım okuduklarım tam olarak
Şöyle diyim mesela acıktım diyelim canım ne istiyorsa onu yiyorum. O öğün canım yemek yemek istemiyor sa abur cuburmu ceketi öyle yiyorum. Ben bu yöntemi önceleri de uyguladım tabi bilmiyorum ozmn ünsilin direnci varmış. Sana yemin ederim 20 günde 4 kilo vermişim haberim yok tu ozmn. Çok şaşırmıştım. Tabi ozmn lar açlık hakkımı tatlı türü yerdim. Nasıl bi çikolata yerdim yemek yiyemedim daha tutuyordu beni. Acıkana kadar emin olana kadar yeniyorsun bilinç altında yerleşiyor.Benim tatli istegim tamamen kayboldu mesela ama meyve yedigimde bile yeniden oynayabiliyor.
Ne tarz besleniyorsun.
Daha sonra aynı devam ettiğim halde hızla kilo aldım bi tuhaflık var dedim kilo alacak kadar yemiyorum diye. Doktora gittim sonra araya ramazan girdi. Ben bu yöntemi unuttum bıraktım diyet falan ugraştım baktım daha çok yemek düşünüyorum. Tekrar bu yöntem aklıma geldi uygulamaya başladım iki gündür. Diyetteyken yemek yemek düşünen ben gitti kayboldu.acıknca istediğimi yiyiecem düşüncesi bitiriyor herşeyi. Ve artık abur cuburmu değil daha sağlıklı şeyler istiyor canım hafif şeyler. Vücütun seni yönetmeye başlıyor sanki.Benim tatli istegim tamamen kayboldu mesela ama meyve yedigimde bile yeniden oynayabiliyor.
Ne tarz besleniyorsun.