inşallahcanım benim :)teşekkür ederim :)) akşam 5 ten sonra yememe yöntemini de kullanıyorum zararlı şeyleri de çıkardım hayatımdan tabi ama burada yazanlara çok benziyo benim yaptıklarım . birbirimizi burada motive ederek hepimizin daha iyi sonuçlar göreceğini düşünüyorum :)
metabolik balans neoluyo canım çok geçmiş olsun bu arada..Bende dkz ile metabolik balansı birleştirdim. Bugün tahlillerimde demir depolarım boşalmış ve tiroid az çalışıyor.İlacı artırmam lazım.Bunlar benim kilo vermeli engelliyormuş.Az yiyorum neden kilo vermiyorum diyordum.Dkz de de acıkmayı beklemek bazen çok yemeye itiyor.Bunada dikkat etmeli.
ayynennn ne de güzel yazmışsn canım benim :) sabah haşlanmış yumurtamı yedim iki dilimpeynir biraz ekmekşimdi de suyumu içiyorum hadi bakalım hayırlısı :)kızlar Günaydın, güzel ve mutlu bir haftasonu dileğiyle. .. diyetsiz huzurlu zayif ve güzel olcaz :) hayatin tadini ve mutluluğunu yemeklerde aramicaz, cocugumuzun saçını oksamak, esimize guzel bir soz söylemek veya ödevimizi bitirmek veya bi hastamizin Allah razi olsun sözünü duymak, bi öğrencimizin öğretmenim öğretmenim diye pesimizden kosmasi bizi tika basa doyuracak. yemek yemek sadece midemiz acim sinyali verince aklimiza gelcek.. öyle değil mi
kızlar Günaydın, güzel ve mutlu bir haftasonu dileğiyle. .. diyetsiz huzurlu zayif ve güzel olcaz :) hayatin tadini ve mutluluğunu yemeklerde aramicaz, cocugumuzun saçını oksamak, esimize guzel bir soz söylemek veya ödevimizi bitirmek veya bi hastamizin Allah razi olsun sözünü duymak, bi öğrencimizin öğretmenim öğretmenim diye pesimizden kosmasi bizi tika basa doyuracak. yemek yemek sadece midemiz acim sinyali verince aklimiza gelcek.. öyle değil mi
metabolik balans neoluyo canım çok geçmiş olsun bu arada..
bnların hepsine uyabiliyor musun canım nasıl gidiyorSenin içinde güzel bir hafta sonu olsun.İnşallah canım..
Teşekkür ediyorum.Kadınlarkulübünde de var ama sevdiğim bir ablam denemeye başlamış tam diyet modunda yapmayacağım.Çünkü kan tahliline göre liste veriliyor.Bazı kuralları var sadece onları uygulayacağım.
Her gün üç öğün yenilmeli
Öğünler arasında en az 5 saatlik bir süre olmalı
Bir öğün 60 dakikadan fazla sürmemeli
Yemeğe proteinle başlanılmalı; yani ilk lokma muhakkak protein olmalı
Her öğünde sadece bir çeşit protein yenilmeli ve bir öğünde yenen protein başka bir öğünde yenilmemeli
Son öğün en geç saat 21.00’de bitirilmeli
Her gün muhakkak bir elma yenilmeli
Vücudumuzun ihtiyacı olan miktardaki su muhakkak içilmeli (kg başına 35 ml)
süpersin. tam gaz devam. ben de iki gündür netten yeni tarifler deneyip durdum ama benim tartim da güzel şeyler gösteriyor. Çünkü diyet yapmıyorum ki tat almam bitince kesiyorum yemeyi ve herşeyden yiyebiliyorum ki...:)İyi akşamlar arkadaşlarBugün tartida 69.3 gördüm; ) herkese sağlıklı beslenmeler..
bnların hepsine uyabiliyor musun canım nasıl gidiyor
İyi akşamlar arkadaşlarBugün tartida 69.3 gördüm; ) herkese sağlıklı beslenmeler..
süpersin. tam gaz devam. ben de iki gündür netten yeni tarifler deneyip durdum ama benim tartim da güzel şeyler gösteriyor. Çünkü diyet yapmıyorum ki tat almam bitince kesiyorum yemeyi ve herşeyden yiyebiliyorum ki...:)
süpersiniz arkadaşlar nasıl gidiyor devam mıBravo kutlarım.
Yöntem bencede güzel, patır patır gitsin kilolar :)
hoşgeldin canım :) bende pes etmek yok inankı unutuluyor bu yöntem ben de cok inanıyorum bu yönteme ama malesef unutuyorum boşluyorum ama yıne yenı yenıden denemelerdeyim :) cuma gününden beribu yönteme göre beslenmeye yine başladım inşalllaahh devamı gelecek.birbirimize destek olalım canım hadı kendını tanıt kilon kac kilo alıp verme maceraların nelerdir :)Arkadaşlar hala devam ediyor mu bu topic ben de katılmak istiyorum. Dr Ozan Tuncerin kitabını da sipariş ettim netten. Bir sağlıkçı ve yıllarca diyet yapmaya çalışmış birisi olarak bama çok mantıklı geliyor. Ne kadar diyete kafa yorarsak o kadar acıkıyoruz diye düşünüyorum. Ayrıca acıkmayı unuttum tokken yediğim için kilo aldığımım farkındayım. Umarım bu kitapla istediğim hayat tarzına kavuşurum.
Ben en aon birkaç hafta önce tartıldım 70dim ama sonrasında çok yedim o yüzden 73 olmuşumdur diye düşünüyorum. Kilom göğüs ve göbeğimde o yüzden çok iri görünüyorumhoşgeldin canım :) bende pes etmek yok inankı unutuluyor bu yöntem ben de cok inanıyorum bu yönteme ama malesef unutuyorum boşluyorum ama yıne yenı yenıden denemelerdeyim :) cuma gününden beribu yönteme göre beslenmeye yine başladım inşalllaahh devamı gelecek.birbirimize destek olalım canım hadı kendını tanıt kilon kac kilo alıp verme maceraların nelerdir :)
aynen canım bence bu yöntem bızımgıbı dıyetlerden bıkıp kısırdöngüye gırenler için en mantıklı yöntem. dediğin gibi keşke herkes yazsa ve uygulamak ısteyen herkes beraber uygulasak bırbırmıze destek olsak. bence aclıgını hissetmeye calısarak basla canımBen en aon birkaç hafta önce tartıldım 70dim ama sonrasında çok yedim o yüzden 73 olmuşumdur diye düşünüyorum. Kilom göğüs ve göbeğimde o yüzden çok iri görünüyorumelma tipim yani. Değişik diyetler yaptım hiçbirine tam bağlı kalamadım artık diyet sözcüğünden kusma geldi bana duyunca bile irkiliyorum o yüzden sağlıklı beslenme arayışı içindetim.
Psikolojik olarak zorda olduğumda hep yiyorum mutsuz oldukça daha fazla yiyorum aç olmasam bile. Bu döngüyü durdurmak istiyorum o yüzden bu beslenme şekli dikkatimi çekti ve denemek istedim.
Yavaş yavaş kilo vermek ve açlığı hissetmek istiyorum. Uzun zamandır ne zaman iyice acıkıp yemek yediğimi hatırlamıyorum sürekli yiyorum ve mutsuzluğum artıyor. Açlık hissini kazanmak, normal insanlar gibi acıkınca yiyip doyunca bırakmak istiyorum.
Acelem yok temmuz yada ağustosa kadar 10 kg verebilirim diye düşünüyorum. Yazın nişanım olabilir. Sevgilimi şaşırtmak istiyorum uzaktayız ve beni gördüğünde gerçekten zayıfladığımı farketmesini istiyorum.
Diyeti çok deneyip en sonunda yeme bozukuğuma bir halka daha eklediğimi farkedince artık normal insanlar gibi beslenmeye karar verdim.
İşte benim hikayem budur arkadaşlar keşke herkes yeniden yazsa yada deneyimleyip başaranlar anlatsa da biz de bu sistemi doğru uygulayabilsek.