Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

Bu kotu aldığımda 67 kg falandım ve kasım 2013 de bende bir zamanlar 63 kg idim :KK70: 3 sene de 13 kg almışım :eek: hep o geçen sene bir öğle arasında hadi pizza yiyelim diğer öğle arasında dürüm döner yiyelm dyen arkadaşlar yüzünden :KK70:

Eki Görüntüle 1783323 Eki Görüntüle 1783324 Eki Görüntüle 1783326

Bu halin guzelmis kuzum normal kiloda gozukuyosun amacimiza ulasicaz merak etme tenrardan 63 olursun bence :KK66: ah ah o fassfootlar bizi bitirenler ama artik yok ciss :KK66:

textgram_1456463587.png

Benimde ah su basenler varya basima bela:KK48: tebrik ederim canimmm metobolizman guzel çalışıyor :KK200: kuzum maydonoz suyu guzelmis ama diyetisyene özelikle sordum ara verilmesi lazimmis karacigerlere zarar veriyomus kuzum bilgin olsun
üst üste içmeye mide dayanmaz zaten cnm :KK70: bn 2-3gün içiyorum sonra taa ne zaman aklıma gelirse :KK70: benm basenler genetik birazda anne tarafından :KK70:

Benimde sorunum basen neyazikki basenin ilacıda yürüyüş Canim:KK66:
bn yürüyüş yaptğımda erimiyor cnm basenlerim ne yazıkki sanırım bende yürüyüş kas a çeviriyor çnkü dha önce 13 kg verdiğimde yürüyüş yapmıştım ve o zamanlar gram kg vermedm ve basenlerde incelme olmamıştı. başta yürüyüşsüz verdiğim kglarda incelme olmuştu basenlerde

bn yürüyüş yaptğımda erimiyor cnm basenlerim ne yazıkki sanırım bende yürüyüş kas a çeviriyor çnkü dha önce 13 kg verdiğimde yürüyüş yapmıştım ve o zamanlar gram kg vermedm ve basenlerde incelme olmamıştı. başta yürüyüşsüz verdiğim kglarda incelme olmuştu basenlerde

Demekki herkeste farklı canim :KK66:

X