Diyetisyenle sağlıklıca yeniden başlangıcım(Resimli)

Eki Görüntüle 1782516
Şimdiden 1.bucuk litre oldu su gibisi yokmus ben telefona program yükledim su sesi çıkıyor direk dolaba kosup şişemi kapiyorum:KK48:
merhaba canım bol şans bende 75 kg yum :) ve benim şuan ki en yakın hedefim 17-18 nisana kadr 6-7 kg vermiş olmak :)
bnde yanıma litrelik cam şişe koydum canım isteyince içiyorum :)
brde maydonoz suyu tüketiyorum ben aç karnına ödem attırmak için. içinde kuru kiraz sapı da var :)

merhaba canım bol şans bende 75 kg yum :) ve benim şuan ki en yakın hedefim 17-18 nisana kadr 6-7 kg vermiş olmak :)
bnde yanıma litrelik cam şişe koydum canım isteyince içiyorum :)
brde maydonoz suyu tüketiyorum ben aç karnına ödem attırmak için. içinde kuru kiraz sapı da var :)
Harikasin verirsin tatlım:KK200: biz basaririz bu gucle bence :KK66: maydonoz suyu super bende yesil elma salatalik maydonoz koyup yapicam :-)

salı günü tartıldığımda 75 kg idim.

bugün

sabah kalkar kalkmaz

1 kupa(2 su bardağından 2 parmak eksk alıyor) maydonoz suyu

öğlen

sade türk kahvesi

aradan yarım saat sonra
classic nescafe

2 gbi

1 fincan ada çayı

1 litrelik su şişem yanımda :)

4 gibi 1 tane salatalık yiyeceğim.

salı günü tartıldığımda 75 kg idim.

bugün

sabah kalkar kalkmaz

1 kupa(2 su bardağından 2 parmak eksk alıyor) maydonoz suyu

öğlen

sade türk kahvesi

aradan yarım saat sonra
classic nescafe

2 gbi

1 fincan ada çayı

1 litrelik su şişem yanımda :)

4 gibi 1 tane salatalık yiyeceğim.
Canım sen hic bisi yememissin :KK43:

bende tiroit var cnm vucudu şoklamadan gitmiyor. 3 gün sıvı ve tek tip beslenip metobolizmayı hzlandırıcm ve vucudu toksinlerden arındırıcam ondn sonra yemeye dönücem :)

Yemege dön ama tatlım tammami saglik herseyden önemli bende sok diyetler yaptim ve geri 2 mislisini aldim buarada cok gecmis olsun canimmm

textgram_1456407127.png

inşallah :) biraz önce dayanamadım tartıya çıktm ilk gnüm olmasına rağmen 74 üm :) dayanamayıp her gün tartılıyorum ben :KK70:

Bende zor dayaniyorum :KK66: ben diyetisyen tartisinda 10 gunde 1 muaneye gidip tartilcam canim o beni tutuyor kuzum yoksa bende elimde tartiyla gezenlerdenim:KK48: buarada tebrik ederimmm :KK66:

Bende zor dayaniyorum :KK66: ben diyetisyen tartisinda 10 gunde 1 muaneye gidip tartilcam canim o beni tutuyor kuzum yoksa bende elimde tartiyla gezenlerdenim:KK48: buarada tebrik ederimmm :KK66:
inşallah nisan 16-17 gibi 67-68 olsam bana yeticek aslında :) kalanını daha sonra da veririm.
napsam tartımı mı saklasam :KK70: gözümün önünden mi kaldırsam :KK70:

Menum
Kahvaltı
1 has.yumurta
1 kk koy peynır
5 zeytin
2 cevız
1 tatlı kasık labne

Sade neskafe yarım cezerye

Öğle sonu
1 orta boy kase dolusu susuz bezelye
1 kase yoğurtlu brokoli bol acılı