- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Yağmurum hadi hayırlı olsun
Takıma dönmiycekmisin ?
AMIN ablacim
Dönücem ablam hersey sıfırdan başlıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağmurum hadi hayırlı olsun
Takıma dönmiycekmisin ?
161 boyum 58 kılom :)Hosgeldin canim spor tatlim vende duzene oturtamadim ama plani yapicam yazada az kaldı basarmak dilegiyle bilgillerini alablrmiyim tatlim
161 boyum 58 kılom :)
Kuzum 81.7 kilo musun. Beni hic sorma hic söylemiyim....
Kuzum 81.7 kilo musun. Beni hic sorma hic söylemiyim....
Kuzum valla bugün sorma tarti günü ne zaman o gün tartilip söyliyimNe yazikki balim diyetten vazgectim baslicam.baslicam.diye yedim ama artik tovbe ettim birakmam rejimi kuzummm sen kac kilosun balim
Kuzum valla bugün sorma tarti günü ne zaman o gün tartilip söyliyim
Diyetisyen esligindemi devam ediceksin? Diyetisyenle devam etmiceksen dukan atak yapalimmi birlikte 1 hafta falan...
55 yada 52 de olablr :) gobek braz sımıt olustu gtmesnı ıstyrumbenim hayalim senin kilonda olmak kac olmak istiyosun canım
55 yada 52 de olablr :) gobek braz sımıt olustu gtmesnı ıstyrum
Pekı olur :) yalnz dıyetsyene gtmedım benTamam tatlimmmm menülerini paylasalim birbirmize destek olallaum
Pekı olur :) yalnz dıyetsyene gtmedım ben
Ekmekte pek tuketmemeye ozen gostryrum
Cok guzel lıstelerne baktım cok hosuma gıttı. Kesnlıkle uyguluyacagmKuzum sabah 2 dilim,Öğlen 1 yada 2 dilim aksam hic ekmek yok balim listemde
Yaza fıt gırıyım yeterCanım zaten hersey insanin kendisinde bitiyor bide vermen gereken kilon az oldugu için saglikli beslenme ve sporla 1 aya olmus bil