- 29 Kasım 2014
- 155
- 60
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim bir küçük M&ms in kalorisini yakmak için futbol sahası Etrafında koşma gerekiyorsa senin börekler kim bilir kaç kaloridir :)))akşam kendimi tutamadım 2 tane küçük börek yedim düne göre 300 gr almışım adalet mi bu
akşam yediğim için mi yoksa gerçekten çok mu kaloriliydi bilemedim
Hoşgeldin canım :))) şimdi o makarna tabağını sakince yere bırakıyorsun ve diyete başlıyorsun :)))
Ilk Mesajı güncellendim kızlar liste Yaptım eksik veya yanlış olan bildirsin
Hergün ne yediğimizi yazalım
Grubu aktif olarak kullanmayacaklar (hergün bildirim msj atmak Şart )söylesin listeden çıkarıcam
Çünkü burada birbirimize destek olmak için toplanıyoruz
Her pazartesi kilo bildirimi var.
Yarın herkes kilosunu söylesin başlangıç kilosunu güncelleyelim ve startı verelim.
kilo çizelgesi yapılmıyo mu artık imzaya
yok canım anladım da ben kendime imza yapmak istemiştim artık yapılmıyo sanırımo tarz bi çizelge değil benim yaptığım :) hangi gün ne yedim kaçamaklar yaptımmı hataları görmek için kendimizi takibe alabilmek için tablo yaptım :) her hafta için bir kağıt çıkarıp yazıcam ve her sayfaya o haftaki kilomu yazıp takip edicem.
yok canım anladım da ben kendime imza yapmak istemiştim artık yapılmıyo sanırım
Menün gayet iyi canım ama akşam sadece salata yeme sebze yemeği de ye. Diyetisyenim ben senin gibi yapınca çok kızıyordu bana sağlıklı bir kilo veriş olmaz diyeMerhaba kızlarr bende
kahvaltıda:yumurta domates salatalık küçük bir parça beyaz peynir ve bir dilim ekmek yedim.
Ara:1 elma
Öğlen:4 adet ızgara köfte salata ve yoğurt
Diğer arada da bir mandalina yiyip aksamda salata yemeyi planlıyorum herkese kolay gelsinn :))
Menü başarılı geçmiş olsun :)Kızlarrrrrrrrr ayin 1 de basladim.78.400 dum hatta 78 sayıdim kendimi.Demin dayanamadım tartildim 13:00 gibi 76.6 çıktım. Inşallah böyle gider.
Sonrasinda da öğlen için 1 yumurta büyüklüğünde kıyma ve 1 adet kırmızıbiberi ttavada kendi halinde kavurdum. Yarım kase yoğurt ve az yeşillik yedim.suan gribim spora gidemedim.Pazartesi başlıcam ...
bende senin yediklerine benzer şeyler yiyorum ama günde 200 gr gidiyo anca nerde yanlış yapıyorum anlamıyorumMenü başarılı geçmiş olsun :)
Listeye olabildiğince uyun hanımlar o zaman daha iyi kilo verdiğinizi Göreceksiniz. Ben menüden az yediğimde sudan veriyordum. Harfi harfine uyguladığımda yağdan verdim
ara öğünde 1 porsiyon meyve öneriyolar diyetisyenler genelde onlarında boyutları önemli mesela portakalda kalori çok fazla onun için küçük olmasına dikkat ettiğinde sorun yaşamazsınAra öğün olarak 1 portakal yedim olurmu? Canim cok tatli istemişti.
meyvenin kalorisine uygun olarak ne kadar yiyeceğini hesaplarsan sorun olmaz benceKizlar 2. Arada meyve yerine yarim kase special k yesem olurmu...meyveyle aram yok..benlede ilgileninnn