- 7 Mart 2010
- 1.055
- 1.121
Spor salonuna yazıldımspor için salona yazıldın mı yoksa evde mi yapıcaksın?
Haftada 2 gün pilates
1 gün step
1 gün Aletli fitness
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor salonuna yazıldımspor için salona yazıldın mı yoksa evde mi yapıcaksın?
vaktim olsa bende yazılcam ama malesef yok evde pilatese başlamayı düşündüm bende. pilates sadece sıkılaşmak için mi yoksa kiloda verdiriyor mu?Spor salonuna yazıldım
Haftada 2 gün pilates
1 gün step
1 gün Aletli fitness
vaktim olsa bende yazılcam ama malesef yok evde pilatese başlamayı düşündüm bende. pilates sadece sıkılaşmak için mi yoksa kiloda verdiriyor mu?
gittikçe çoğalıyoruz hadi bakalımkızlar bende varım yarın tartılıp kilomu duyururum hem bende öğrenmiş olurum
önce biraz kilo verip 1 ay sonra pilatesKilo verdirdiğini sanmıyorum sıkılaştırıyordur. Zaten benim istediĞim bu diyetle kilo verip pilates yaparak daha da incelmek
hangi diyetisyene gittiniz ?hastanede bulunan diyetislerin yararı oluyormu ve diyetisyeniniz nasıl bir test yaptıda diyet verdi size?merhaba arkadaşlar ben 165 boyunda 68 kiloydum bu diyete başladığımda 1 ayın sonunda 60 kilo oldum hala devam ediyorum hedef 55
Benimle birlikte bu listeyi uygulayacak arkadaşları topiğime bekliyorum
Liste çok doyurucu asla aç kalmıyorsunuz ve ben 7 kilosunu yağdan verdim
İşte liste ;
Sabah kalkınca 1 koca bardak ılık su
Kahvaltı:
1 dilim orta Yağlı beyaz peynir veya dil veya taze kaşar
Domates Salatalık yeşillik
2 dilim kepek veya Çavdarlı tost ekmeği
3-4 zeytin
Haftada 2: 1er yumurta ek
Öğle:
1 porsiyon tavuk Şiş veya 1 porsiyon tavuk ızgara veya 4 yumurta kadar köfte veya 1 bir veya 15 kuşbaşı sote veya 2 el kadar tavuk veya el kadar et veya 1 orta boy balık veya 160 gr diyet ton Balığı
Salata
1 dilim kepekli bey çavdar ekmek
1 ayran
Ara:
Haftada 2: 1 kase Sütlü tatlı veya 3-4 top dondurma veya 40 gr gofret
Diğer günler: 1 bardak diet süt+ 5 Kaşık nesfit veya 1 bardak süt veya ayran+ 1 paket diet Bisküvi (40-50 gr)
Akşam:
8 Kaşık sebze yemeği (susuz patatessiz)
1kase diet yoğurt
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmeği
Ara:
2-3 porsiyon meyve
Tüketilmemesi gereken gıdalar: şekerli Yağlı ürünler şarküteri ürünleri Tam Yağlı gıdalar krema ketçap mayonez Kızartma kuruyemiş katı yolu Tereyağ hamur işleri şeker içeren içecekler
Not:1kg sebze yemeğine 2-3 Çorba kaşığı zeytin yağ koyabilirsiniz.
Dikkat edilecek hususlr;
Yeşil Çay içilebilir
En fazla 1 kutu diet içecek içilebilir
1 adet sade soda içilebilir
Salatalara 1 tatlı kaşığı Zeytinyağı limon sirke nar ekşisi konulabilir tuz yasak
Baharatlar serbest
Öğün atlamak kesinlikle yasak
Yavaş yiyin
Kızartma veya kavurma seklinde değil ızgara fırın ya da Haşlama şeklinde yemek hazırlayın
PATATES BEZELYE VE KURUBAKLAGILLER ILK 2 HAFTA YASAK
GÜNDE 10-12 BARDAK SU İÇİN
tavuğun derisini yemeyin
Sulu yemeklerin suyunu yemeyin çünkü Yemeğin Yağı suya geçer
Özel bir hastanede baya bilinen bir diyetisyene gittim. Her türlü testi ve Kontrolü Yaptılar. Kan idrar şeker vs. Ben baya yararını gördüm. Tavsiye devlettekilere gtmeyin. Ben çok araştırdım da gttmhangi diyetisyene gittiniz ?hastanede bulunan diyetislerin yararı oluyormu ve diyetisyeniniz nasıl bir test yaptıda diyet verdi size?
Canım kilon kaç olursa olsun katılabilirsin bize aynı boydayız ben 54 olmak istiyorum daha aşağısında gözüm yok daha 6 kilom var yani verilecekMerhaba
Ben de üzerime yapışan bu kilolardan kurtulmak istiyorum
Doğumdan sonra bu site sayesinde doğum kilolarimi vermiştim
Sonra 3 aldım 2 verdim 5 aldım 4 verdim ama istediğim kiloya ulaşamadım
kilo size göre çok değil belki aranıza kabul etmek istemezsiniz ama yine de ben şansımı denemek istiyorum
boyum 1.65 kilomu tam olarak bilmiyorum son birkaç hafta yedim de yedim. .
hedefim 53 kilo olmak..
çok yoğunum çalışıyorum bir kızım var çok fazla paylaşımda bulunamam ama her pazartesi kilo bildirimi yaparım
ne dersiniz? ☺☺☺☺☺☺
Aynı dertten ben de muzdaribim 58in altına inemiyorum (merhaba :) boylarımız aynı, ben de diyetisyene gidiyorum 1 ayım bitti 62,5 tan 58 e düştüm hedefim 55 :) Bundan sonra kilo vermem çok zorlaştı çünkü vücudun atmak istediği fazlalık kalmamış diyetistenim öyle söyledi
aynı zamanda pilates yapıyorum, yeterince azmeder ve sporu bırakmazsak başarabiliriz bence. Yaza düğünüm var kısmetse, mecburum ben :))Aynı dertten ben de muzdaribim 58in altına inemiyorum (
Ben de başlıyorum pazartesi inat ettim 54 e inicemaynı zamanda pilates yapıyorum, yeterince azmeder ve sporu bırakmazsak başarabiliriz bence. Yaza düğünüm var kısmetse, mecburum ben :))
diyetisyenim 2 haftada 1 kontrole çağırıyo beni, oraya gidicem diye bi baskı oluşuyo üzerimde ve dikkat ediyorum mecburen. iyi bi yöntem bu. Bi de para ödüyorum tabii, boşa gitmesin:))Ben de başlıyorum pazartesi inat ettim 54 e inicem