ben de geldiiiim :)
nasıl gidiyor diyet bakalım :) ben de yeni yılda yeni kararlar alıp değişmek isteyenlerdenim. ama benim bi sorunum var ben çabuk vazgeçen bi insanım
Bu zayıflığımı yenip artık hoş görünen biri olmak istiyorum. Sizlerle beraber motive olarak bu işi başarabileceğimi düşündüm koştum geldim :)
Diyette sizi en çok zorlayanlar anketine de katıldım. Benim en büyük derdim makarna aşkım
Moralim bozuksa canım sıkılmışsa illaki makarna yemek isterim. Başka türlü keyfim yerine gelmez. çikolatadan vazgeçebilirim ama makarnadan aslaaa
( bunu başarmam gerek !!
Diyette bana en çok fayda sağlayan da kekik çayı (karabaş otu diye geçen kekik). Gerçekten çok faydasını görüyorum. 3 günde etkisini gösteriyor ve kendimi daha zinde daha dinç, enerjik hissediyorum. Abur cubur isteğim kayboluyor. Yeri geliyor yemek yemeyi unutuyorum çünkü acıkmıyorum. Birde sanırım şişlikleri alıyor ve 3 günde birden göbeğim iniyor vücudum inceliyor. Diyette en iyi destekçim olacak bu kekik :)
sayfa sürekli aktif olursa sürekli duygu düşüncelerimizi de paylaşırsak birbirimize daha iyi beraberlik hissi verip daha iyi destek olabiliriz diye düşünüyorum :) herkese bol bol motivasyon ve moral diliyorum arkadaşlar :)
Boy :1.53
Kilo :83.7 kg
Hedef :65 kg